2008-11-24
kristin
när man vill reklamera en vara så får man inte direkt inte någon bra kontakt annars bra sortiment borde vara bättre kvalite på sterio apparaterna
2008-11-24
Bosse
Clas Ohlson blev en del av livet för mig när jag var nio år. Där fanns allt det man inte kunde få tag på annars - dessutom till rimliga priser för en nioåring som byggde lådbil. Nu är jag 44 och bygger lådbil med sonen. Känslan är densamma. Att dessutom handla i Insjön är kult!
2008-11-20
Michael
"Gubbdagis" som det så ofta har kallats i folkmun har på senare år blivit en butik för både stora och små. Man kan hitta det mesta i verktygsväg och det är alltid kvalitetssaker. Här i Umeå byggdes de om lite för inte så länge sen, så nu för att komma till kassan måste man gå runt Hela butiken och tänka sig att alltid hittar man u nåt som man inte tänkte man skulle ha men som man vet man behöver, gynsamt för butiken men inte lika gynsamt för plånboken kanske. Tycker iallafall att Clas Ohlson är en butik i en egen klass, högsta klass.
2008-11-19
ida
Clas Ohlson har allt, jag har köpt det mesta till mitt hem där. Vattenkokare, micro, brödrost, toast, kaffebryggare, muggar, glas, lampor, hemtelefon och olika kablar! Det måste vara den bästa affären. den har verkligen allt du måste ha, och till väldigt bra priser, trevlig personal dessutom är det kanon att den ligger mitt i stan :)
H
Men Classe är alltid classe, och sortimentet är ju detsamma, så högt betyg iaf.
Tacksamt!
Jag köpte en "ångtvättare" i Kungsbackabutiken. Fick mycket god hjälp och demonstration vid köpet och prisar verkligen maskinen som sådan, en ovärderlig städhjälp, men startknappen fastnade och jag åkte tillbaka till butiken. De tog omedelbart tillbaka maskinen och jag fick med mig en helt ny hem direkt! Inget krångel eller besvär alls. Ingen väntan på reparation eller liknande! Bara trevligt och vänligt bemötande!
Julle
Det är ett nöje att besöka Clas Ohlson i Gallerian. Här har jag flanerat otaligt antal timmar och klämt och känt, här finns allt och lite till av det man behöver. Servicen har alltid varit otroligt bra och även kompetensen i varuhuset är bra. Sen att allt det här säljs till väldigt humana priser gör att Clas Ohlson förtjänar toppbetyg.
T
Det var spöregn och jag var påväg till en festival. Febrilt letade jag mig genom nordstadens olika affärer, tillslut kom jag till Claes Ohlsson, där fann jag vad jag mitt skydd mot regnet. Är det ont om tid och du letar efter en affär där det kan finnas, är mitt tips Claes Ohlsson i Nordstaden, dom har flera olika informationscentraler överallt där man kan fråga. Dessutom har dom gratis paketsnöre och papper nu till julen!
Insjön
Bra butik som har allt man behöver, både för ung och gammal. Trevlig och kunnig personal, men stor serviceanda! Trevliga och fräscha butiker.
Stoffer
Det är lite svårt att hitta bland hyllorna men annars är det rent och fräsht. Gångerna jag varit där har det varit lätt att få hjälp så ett extra plus till personalen.
2008-11-16
maja
Cleas Ohlsson i Farsta Centrum är verkligen en butik för sig. Med priser som vänder sig till det flesta plånböker och service som får en att känna sig som en drotting är butkien starkt starkt rekommenderad . Var inne förra veckan för att köpa ramar, kom ut med två kassar. =) Toppen!
2008-11-15
Stefan
Allt man behöver... till humana priser. Till råga på allt har dom en trevlig och kompetent personal.
2008-11-14
kiwicat
Välsorterat prylutbud. Allt du söker pluss det du inte visste fanns. Plånboksvänligt pris. Personal som har svar på det mesta med ett leende på läpparna.
Monq
Clas Ohlson är det bästa stället att hitta saker till BILLIGA priser, bra service och trevlig personal.
Martin
Ja de har ju allt för alla! Perfekt för hemma- fixaren och proffset. Kunnig och trevlig personal som inte tvekar att hjälpa till om det behövs. Kanon bra helt enkelt från en super nöjd kund!
Martin
2008-11-10
Ingenjör A
Här kan våra bättre hälfter lämna in oss gubbar för att i timtal riva i hyllorna och beskåda rostfria skruv, usb-minnen och cykeldäck. Clas Ohlson har ett imponerande utbud till humana priser och är en stor tillgång för alla hemmapulare/låtsasingenjörer och likasinnade.
2008-11-07
Jonas
bästa alternativet idag om man vill ha arbetsverktyg till lågt pris tycker jag. Butiken är svår att hitta i och tillsammans med att det ofta är mycket folk så kan man tyvärr lätt bli stressad. Priserna är bra umärkta och köerna i kassorna minskar snabbt.
2008-11-07
frogart
hemmets räddare har en bas, allt det billigaste och bästa finns hos Clas!
2008-11-06
Anki
Måste säga att det är toppen att ha Clas Ohlson mitt i stan, där finns ju alla små pinaler man kan önska sig, miljoner varianter av små halogenlampor och gud vet vad. Toppen!
2008-11-05
Malin
Vad gäller kristianstadsbutiken kan jag bara sä´ga att de har riktigt duktigt folk där, särskilt en muart, tror han hette något sånt. Han kunde allt känndes det som och han var dessutom otroligt rolig!
Ugo
Alltid kul att ta ett varv även om man inte skall handla varje gång. Kul prylar och bra priser!
Dotte
Bra sortiment och bra priser, extremt bra helt enkelt!
A.J
Välsorterad butik med bra personal och priserna är otroligt låga. Får alltid hjälp med det jag letar efter och personalen har bra information om produkterna.
PB
Jag hade köpt en elprodukt som det stod att det var två års garanti på. Efter 2 år och 1 månader slutade den att fungera. Min erfarenhet är att de stor elkedjorna inte skulle vilja hjälpa mig. På Clas Ohlsson sa de: "Ja du kan inte få pengarna tillbaka, men går det bra med ett tillgodokvitto?" Jag besöker ofta CA på Triangeln, Malmö efter detta
2008-11-03
bsn3
Att handla på Kristianstad kontoret är som att ha födelsedag varenda dag. Personalen är helt suverän. De som jobbar där vet verkligen vad god service innebär.
2008-11-03
MickeB
Butiken är lika fräsch idag som den var när den var nyöppnad. Det känns även som att personalen är oförändrad sedan dess. Mycket trevlig butik med ett bra sortiment!
2008-11-01
Ske-åbo
Har oftast allt i butiken när man ska handla om inte får man raka besked om när varan kommer in. Men butiken i Skellefteå är otroligt dåligt planerad. Det är trångt och grejer överallt! Ej handikappvänligt och människor med barnvagn kommer knappt fram, STORT minus p.g.a. detta.
Escargency-Clas Ohlson diskriminerar Psykiskt Funktionshindrade,och de gör de.Jag hade en stor Papperskasse med 6 öl2,8% inköpta på Willys i Uddevalla samt Frallor,och mina Kläder,som kofta och halsduk,och en väst med Dragkedja eftersom Knapphålen på Koftan är för stora i förhållande till knapparna.Därmed blev jag trots att jag vart kund länge suspekt betraktad av en Yngre Blondin(givet) i Kassan,som tillkallade Polis,och en Manlig och Kvinnlig kom, två vittnen att bistå mig mot oegentligheter,vilket nog hade glappat ut den Manlige Kollegan av de två,ett BLÅBÄR.Men Kaljo Pertmann och en Bonde Gustafsson =vittne .Gott Nytt År.2010 Kvittot visar inköpt vara tid 11.42,och jag satte mig en stund att vila ryggen på en soffa,säkert ditställt för just det ändamålet,vid entrén till Clas Ohlson.
Datum är 29/12-2009 Butik Nr.=67 Kassör=CL5
Vara=Nödladdare för mobiltelefon