Omdömen om Salong Cocette
2011-01-18
Elin
Jag har varit där för klippning och slingning och har hittills varit nöjd. De lyssnar på vad man vill ha men också på hårkvaliteten så man inte sliter håret i onödan. Trevliga tjejer och värt pengarna.
2008-11-25
Sara
Jag har klippt mig här i flera år, hos flera av tjejerna. Har alltid blivit supernöjd. Helt klart bästa salongen i Dalarna
2008-01-09
Anneli
Klart bästa salongen i stan!!Alltid nöjd när jag går därifrån.
2007-08-15
nina
har gått på många olika salonger i borlänge, men aldrig blivit så nöjd som hos cocette! Högsta betyg!
2007-06-21
Jjossse
här klipper jag mig varje gång och tänker fortsätta göra det i framtiden.Människorna är trevliga och dem berättar hela tiden vad dem gör med håret.Härligt och avslappnande stämning i en liten salong i stan.Det spelar ingen roll vem av dem på cocette som klipper en.Man blir hur nöjd som helst,vem det än är.Man kan komma dit utan egna förslag hur man vill ha håret,för dem ger gärna ut egna ideer! mycket prisvärt!
Jag måste tacka Emelie på salong Cocette för att hon lade ned så mycket tid på mitt hår och var lyhörd för hur jag ville ha det. Väldigt engagerad och mån om att jag skulle bli nöjd! Tusen tack.