Kategori: Försäkringar Banker, hypoteksinrättningar
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Länsförsäkringar Bergslagen
2010-04-20
Johan
När skadan har skett visar sig vad försäkringen och deras löften verkligen är värda. Är du kund hos LF får du ställa in dig på en långdragen, seg process då ingenting händer under lång tid. För LF är det viktigare att "fyrkantigt" följer regler än att med sunt omdöme komma fram till en smart lösning för alla parter.
2010-04-19
Johan
När skadan har skett och du behöver utnyttja din försäkring visar sig det vad löftena är värda. I LFs fall inte så mycket kan jag säga. Långsam skadereglering, mycket svårt att få tag på dem. Räknar med en långdragen process och "fyrkantig" bedömning när regler går före sunt omdöme.
2010-02-26
MISSNÖJD2
Fått takläckage vid genomföringen till vår köksfläkt nu när det har börjat töa. Ringer skadejouren när vi kommer hem efter jobbet på fredagkväll. Vet ni vad de säger? Försäkringen täcker inte denna typ av skada!!! Finns ingen hjälp att få. Prata med vårt kontor på måndag!! Vad ska man då göra en fredagskväll? ingen skade jour på landsbygden som kan hjälpa till. Värdelöst försäkringsbolag tycker jag. Står inget i deras villkor att denna typ av skada inte gäller! Kolla era husförsäkringar. Så här sitter vi nu en fredags kväll ......
2009-05-12
Missnöjd
Jag blev misshandlad i oktober 2007, och ärendet ligger fortfarande på deras bord. Det konstaterades tidigt att någon gärningsman inte kunde identifieras, och förundersökningen hos Polisen lades ner. Då var det upp till försäkringsbolaget att ge mig upprättelse, men än så länge har jag inte sett skymten av någon sådan. Alla de gånger jag har talat med dem angående detta fall är det jag som har behövt ta kontakt, inte en enda gång har dem hört av sig med uppdateringar. Man känner sig påträngande och inte direkt prioriterad, och betalar jag en dyr försäkring så litar jag på att få en bra behandling när det väl händer någonting. Detta skulle jag dock inte ha tagit för givet har det visat sig...
2008-10-21
CG
Mycket bra service tom när jag sade upp min bilförsäkring när jag överlåtit en bil till min son.
2008-08-28
bra när d gäller hemförsäkring men när vi skulle ta livförsäkring på våran dotter så var dom helt omöjliga... :(
2007-12-20
Sign
Inget krångel, gott bemötande och allt under samma tak! Länsförsäkringar bergslagen vet vad service betyder! Toppen!
2007-05-10
försäkringsbolaget. Bra service, trevlig personal och rimliga priser. Smart med bank också! :->
2006-12-11
hc
ett mycket vänligt bemötande av en mycket trevlig tjej
2006-12-07
S
Vi använder Länsförsäkringar Bank och har bra erfarenheter av den och bemötandet på Västeråskontoret. Till skillnad från många andra banker verkar de inte ständigt lansera nya kontotyper, utan ett sparkonto fortsätter vara ett sparkonto med vettig ränta. Så har det i alla fall varit så här långt (2006). Ett föredöme för andra banker!
24 minusgrader och större delen av huset blev översvämmat. 1 månad tog det för en besiktningsman att komma ut, och ytterligare några veckor innan fläktar sattes in. 2 år senare och det är fortfarande inte klart. Jag råkade klaga och det ska man nog inte göra. När jag voltade med min bil däremot, var hanteringen av ärendet väldigt snabbt, men en helt annan avdelning och helt andra personer ds. Rörfirman tycker det är under all kritik hur de tagit hand om mitt ärende.