2008-12-02
Catarina
En fantastisk personlig service som alltid gör det till ett nöje att gå in i butiken. Hjälpsamhet och service är bara förnamnet.
2008-11-12
EO
När du är ute efter en bh, bege dig till twilfit då. Dom har det bästa i sin butik, gör att du känner dig helt unik. Så passa på i Luleå stad, gör något speciellt med din dag. Ett besök i denna store, gör att du känner dig hardcore.
2008-11-07
Åsa
(Omdömet avser TWILFIT)
Besök Twilfit i Västermalmsgallerian. Jag var där i lätt stress och ville hitta något snyggt att överraska med till kvällen. Vilken personal!!Dom hjälpte mig från topp till tå. Uppmärksamma på att ta hand om mig när jag stod i provrummet och varken visste ut el. in. Fantastisk kvalité och det är verkligen skillnad på underkläder och underkläder. Hos Twilfit finner du det du behöver, och har fin hjälp undertiden, så du slipper dra på dig alla kläder för att gå ut och hämta en annan storlek. Go Twilfit!
2008-10-24
Besviken
(Omdömet avser TWILFIT)
Beställde 2st BH:ar. Beräknad lev-tid 10dagar. När jag inte hört ngt efter 14dagar hörde jag av mig. Fick snorkigt svar. Proceduren upprepades under 2 månader till jag fick nog och beställde exakt samma varor via internet istället. Fick då varorna efter 7 dagar!
2008-05-26
MF
Toppen! Alltid bra bemötande och trevliga expediter!
2008-02-03
Geli
(Omdömet avser TWILFIT)
Eftersom jag alltid har fått bra och snabb hjälp (direkt när de öppnar eller senare på kvällen när det är lite folk) så drog jag med en arbetskamrat till butiken som bävar för att handla bh. Hon har dragit på det i ca 6 månader. Det tog ca 20 minuter så hade vi fått hjälp, betalat och kunde gå och ta en kopp kaffe.
2007-12-20
karinhanson
Mycket bra service.
2007-12-06
tutten
(Omdömet avser TWILFIT)
Ringer för att reklamera en bh, där lycran åkt ut så stora öglor bildats. Blir väldigt snorkigt bemött av tjejen i affärn. Går nog inte dit och handlar fler gånger.....
2007-06-18
ie
(Omdömet avser TWILFIT)
Bra service , flexibilitet & vänligt bemötande!
2007-05-28
Askungen
(Omdömet avser TWILFIT)
I sista stund behövde jag köpa en axelbandslös BH till min nya klänning. Proffsig hjälp att välja ut en perfekt BH (har tydligen haft fel strl i flera år!) MEN jag fick fantastiskt service när personalen fixade en skräddare som kunde sy in min klänning 1 h innan festen skulle börja! Klänningen hade jag inte köpt på Twilfit men den trevliga personalen såg till att min kväll blev räddad!
2007-05-20
Greta
(Omdömet avser TWILFIT)
Hade hittat en bikini som jag absolut ville ha. Tyvärr fanns den inte i min storlek i butiken i min stad, så jag började ringa runt till andra Twilfitbutiker i Sverige. Efter ca 10 samtal fick jag äntligen napp i butiken i Globen. Inte nog med att tjejen som jag fick prata med lovade att skicka biknin till butiken i min stad, hon var dessutom så otroligt trevlig, glad och serviceminded, så jag blev på gott humör resten av dagen. TACK!
Det är samma sak i alla butikskedjor. Det verkar som tillverkare suttit isolerade där borta och sytt efter gamla mönster. Sällan iögonfallande eller imponerande. Även omm något varit bra kommer det ändå kanske aldrig tillbaka.