Det skiljer sig mycket på professionalitet i personalen. Vill du ha en bra klippning & färgning samt bra bemötande kan jag rekommendera Jessica (ägaren) hon är grym på alla plan! Moa är en annan riktigt duktig frisör som vet vad hon gör och kan mycket om färg, modern och hennes hjälpsamhet är super. Magdalena tar sig tid, hon stressar inte fram ett resultat, det ska bli perfekt (vilket gör att besöken hos henne tar lite längre tid ibland vid färg & slingning men det är det värt). Emely har jag hört så mycket bra om men inte hunnit haft en tid hos henne. Sen har jag stött på mindre bra personal där men inga jag tänker nämna vid namn såklart. (och några jag inte varit hos såklart). Du får antingen bu eller bä här av mina erfarenheter efter flera år som kund! Så detta var mina tips för en bra upplevelse:)
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-07-06
P
Dåligt!
Tjejen klippte mig på 10 min!!! Priset stämde INTE med deras hemsida, jag fick betala mycket mer - Dåligt!
Företaget svarar
Anmäl omdöme