First Hotel Avalon

Omdömen om First Hotel Avalon

2011-02-01

Arne

Grymt bra!

Efter mitt besök blev jag helt paff! Finns det sååå bra hotell i Sverige?! Grymt bra helt enkelt!!!

2010-12-27

LW

Bästa hotellet i Göteborg!

Avalon är helt klart det bästa hotellet i Göteborg, både vad gäller rummen och frukosten. Jag och min make har tillbringar flertalet övernattningar där och rekommenderat vänner som också återvänt. Trevlig personal som verkligen visar sin servicemind vid oväntade tillfällen. Toppklass!

2010-12-13

Enda i göteborg

Enda hotelet i göteborg som håller klass. Bra bar, god mat och härlliga sängar.

2010-08-09

D

Frukostkaos

Kaos i frukostmatsalen, allt var slut, långa väntetider på en sak i taget. Fanns det kaffe, fanns det inga koppar. När smöret dök upp var brödet slut osv. Påläggsfaten var tomma.
En extra timme bara för att samla ihop alla delarna till frukost, riktigt dåligt! Detta omdöme gäller för 2009.

Vi fick också ett mindre rum än vad vi beställt, våra höga förväntningar infriades inte riktigt tyvärr.

Svar från First Hotel Avalon
2010-09-10

Vad synd att vi inte infriade dina förväntningar. Vi är tacksamma för dina synpunkter. Vi kommer naturligtvis att se över våra rutiner och se till att detta ej sker igen. Du får gärna kontakta oss nästa gång du ska till Göteborg så vi kan kompensera dig.
Vi hoppas att vi får möjligheten att välkomna dig som gäst igen.
MVH
Linda
Frukostansvarig

2010-01-06

Joker

Unikt designhotell med utmärkt service!

Mycket trevligt och centralt beläget hotell mitt i Göteborg. Fräcka detaljer och originell inredning med äkta konst på väggarna. Man känner sig väldigt avslappnad och lugn i den stämningsfulla miljön. Professionellt och trevligt bemötande av receptionspersonalen. Frukostbuffén var bra och hade det man förväntade sig och lite till. Behövde inte ens anstränga sina egna ben för att hämta kaffe utan fick det serverat till bordet! Fortsattes att bli imponerad av servicen då vi på natten serverades varm mat, trots att köket egentligen hade stängt! Har bara haft bra erfarenheter av Avalon och kommer inte bo på något annat hotell under vistelse i Göteborg.

2009-08-25

Olle

Grattis Göteborg!

Ett hotell som måste upplevas.
Jag är i Gtb i tjänsten någon gång i månaden.
Avalon kommer att bli min oas i Gtb.
Mitt i stan med restauranger runt omkring.
Skönaste sängen jag sovit i (nånsin)!

R1000185;Hotell, pensionat