Omdömen om First Hotel Avalon
2010-12-27
LW
Avalon är helt klart det bästa hotellet i Göteborg, både vad gäller rummen och frukosten. Jag och min make har tillbringar flertalet övernattningar där och rekommenderat vänner som också återvänt. Trevlig personal som verkligen visar sin servicemind vid oväntade tillfällen. Toppklass!
2010-12-13
Enda hotelet i göteborg som håller klass. Bra bar, god mat och härlliga sängar.
2010-08-09
D
Kaos i frukostmatsalen, allt var slut, långa väntetider på en sak i taget. Fanns det kaffe, fanns det inga koppar. När smöret dök upp var brödet slut osv. Påläggsfaten var tomma.
En extra timme bara för att samla ihop alla delarna till frukost, riktigt dåligt! Detta omdöme gäller för 2009.
Vi fick också ett mindre rum än vad vi beställt, våra höga förväntningar infriades inte riktigt tyvärr.
Vad synd att vi inte infriade dina förväntningar. Vi är tacksamma för dina synpunkter. Vi kommer naturligtvis att se över våra rutiner och se till att detta ej sker igen. Du får gärna kontakta oss nästa gång du ska till Göteborg så vi kan kompensera dig.
Vi hoppas att vi får möjligheten att välkomna dig som gäst igen.
MVH
Linda
Frukostansvarig
2010-01-06
Joker
Mycket trevligt och centralt beläget hotell mitt i Göteborg. Fräcka detaljer och originell inredning med äkta konst på väggarna. Man känner sig väldigt avslappnad och lugn i den stämningsfulla miljön. Professionellt och trevligt bemötande av receptionspersonalen. Frukostbuffén var bra och hade det man förväntade sig och lite till. Behövde inte ens anstränga sina egna ben för att hämta kaffe utan fick det serverat till bordet! Fortsattes att bli imponerad av servicen då vi på natten serverades varm mat, trots att köket egentligen hade stängt! Har bara haft bra erfarenheter av Avalon och kommer inte bo på något annat hotell under vistelse i Göteborg.
2009-07-27
mr_T
Bodde i ett rum med bubbelbad, villket var mycket trevligt. Duschen var mer snygg än praktisk och det fanns ingen riktig avskildhet på toaletten. Sängen som var en kingsize var den absolut skönaste säng vi sovit i. Lagom temperatur i rummet men jag kan tänka mig att det kan bli lite för varmt om det är vackert väder.
Jättefin utsikt över Kungstorget.
Frukosten var utmärkt. Maten var väldigt god men priserna för maten var i högsta laget.
Städningen var mycket bra och personalen var jätte-trevliga.
I övrigt ett mycket fint och stilrent hotell som man kände sig väldigt hemma i.
2009-07-17
David
På detta hotell sover man inte, man bor! Vi checkade in så tidigt vi kunde, gick upp på taket och tog ett dopp, badade lite i badkaret bredvid sängen, åt mat, sov, sovmorgon, morgondopp, frukostbuffé´, checkade ut så sent som möjligt. När man bor här så ska man ha god tid på sig att uppleva hotellets alla kvalitéer. Snyggt inredda rum, fantastisk arkitektur, bra läge, trevlig personal!
2009-06-23
Daniela
Jag reser mycket och har bott på "fina" hotell från nord till syd, öst till väst. Avalon hamnar utan tvekan i TOPP över de hotell jag besökt! Helt fantastiskt, de små detaljerna gjorde hela skillnaden - jag bodde som en drottning. Jag kommer definivt tillbaka!
2009-05-25
Besviken
Tyvärr en vistelse med strul. Skyddat belopp från mitt bank konto men ändå kontant betalning. Låna dom 5 dagar 1190 kr utan ränta. Toalett golv fullt med hår(ostädat). Cigarett brännmärken på lakanen. Tråkig frukost. Försöker ge sken av en personlig hotell men ett scandic hotell ute på landet ger valuta för pengarna. Rekommenderas absolut inte.
Hej,
Tack så mycket för dina synpunkter. Det är tråkigt att höra att du blev så besviken på vårt hotell. Vi skulle väldigt gärna vilja få möjligheten att visa upp en annan sida ochh gottgöra dig.
Vi har blivit lite bortskämda med att många tycker att vår frukost innehåller "rätt" utbud så då är det bra att bli påmind om att man inte når fram till alla. Du får väldigt gärna kontakta oss för att utveckla din upplevelse. Vi hoppas naturligtvis att du vill åetrkomma till Avalon Hotel och om så är fallet så vill vi gärna få möjligheten att ge någon typ av kompensation i förhållande till det rum som ni bokar.
MVH
Marie
Bokningsansvarig
Avalon Hotel
2009-04-29
Utter
Vilket place! Måste vara bästa hotellet öster om New York! Inredning, personal och känsla i världsklass!
2008-12-28
Cecilia
servicen var under all kritik!
Är ett stort sällskap viktigare än ett litet?
2008-12-12
A.J
Var här med affärsbekanta. Suverän miljö, god mat, mycket imponerande vinlista och trevlig och kunnig personal. Kanske lite långsam service, men samtidigt fick man sitta i lugn och ro.
2008-10-20
Lasse
Måste vara bästa vareni stan..vilka drinkar..underbart
2008-09-16
1,2,3,4
Avalon fick ett gott omdöme från GP:s uteätarna, därför gick vi dit. Servicen var under all kritik och maten var verkligen inte bättre. Vi åt förrätt, varmrätt och dessert. Smaklöst överlag. Priset på vinerna på tok för höga. Servicen obefintlig!
Efter mitt besök blev jag helt paff! Finns det sååå bra hotell i Sverige?! Grymt bra helt enkelt!!!