Omdömen om Ecoride AB
2010-05-24
Curre
Jag är mer än nöjda med mitt köp, kanske blir det en till åt min hustru så här lagom till sommarens uppskattade entré.
2010-05-03
Lycklig elcyklare
Vi har köpt två elcyklar av Ecoride i Gbg, kom på lovad leveransdag. Enkel montering - istort sett bara att vrida styret i läge och montera tramporna. Sen ut och kör, helt underbart när det är motvind eller lite segt uppför, pigg motor och en behaglig controller gör cykelturen till ett rent nöje. Trevlig och bra kontakt med Ecoride, hjälpsamma - kan verkligen rekommenderas.
2010-01-01
jonte
Fem stjärnor om priset varit lite lägre, men jag tror det faller lite när fler och fler inser alla fördelar med att äga en elcykel.
2009-09-16
olle
Värsta sorten snygg hemsida men sen är det inte mer -evigheter till leverans om de ens kan leverera.' inga svar på email eller telefon.
Förmodligen totalt överbelastade -jag rekommenderar att inte köpa cykel här -även om det är bra cyklar så kan du glömma att du kan få service snabt elelr svar på frågor.
för mig tog det två månader att få en cykel som fans på lagret.
Köpt en cykel av Ecoride via internet.Punktlig och snabb leverans som de lovade. Cykeln har suverän byggkvalité. Viktigaste av allt är en helt outstanding service efter köpet.