mySafety AB

Kategori: Kreditkort, betalkort, ID-kort

Omdömen om mySafety AB

Hans

Varning!

Fick ett brev från detta företag där dom hävdade att jag ej betalat för något som jag inte ens köpt.
I brevet hotades med kronofogden. Tog kontakt med polisen direkt där dom bad mig komma in med fakturan.

Eva Arnlund

My Safety fd Securia, beblanda er inte med dem!

Som nyinflyttad blev jag uppringd av ett företag som erbjöd en otroligt fördelaktig tjänst för eventuellt borttappade nycklar. Detta var för tre år sedan. Jag brukar aldrig tacka ja till sånt här men av någon anledning blev jag väl övertalad. Nu tre år senare dimper det ner en faktura i brevlådan som jag inte har en aning om vad det gäller. Jag har bra koll på mina kostnader och vilka företag jag betalar till varje månad. Därför ifrågasatte jag denna faktura direkt. Jag läser av fakturan och ser snabbt att jag är bunden till ett avtal på 36 (??!!) månader från detta företag. Vilket seriöst företag arbetar så?

Jag trodde direkt att jag fått en bluffaktura i handen och läste därför snabbt i det finstilta för att se vad jag bundit upp mig på. Jag hade ju inte ens en aning om vad företaget pysslade med och än mindre vad jag betalade för. Det är väldigt lätt att anta att My Safety skor sig på deras kunders dåliga minne...OM det ens kan anses som bristande minne att inte komma ihåg ett några minuter långt telefonsamtal från ett telecom företag för tre år sen?! Hur många kunder binder de upp på detta sätt kan man undra? Vill My Safety stå för detta?
Till er som arbetar som försäljare hos My Safety - byt jobb och börja arbeta med att sälja något av värde och för ett företag med seriösa policys.

Jag kommer att länka denna sida vidare och naturligtvis varna mina vänner och bekanta för My Safety.

2012-02-21

JO

Bluffakturor

Gjorde misstaget att öppna ett brev från Mysafety AB för ett år sedan. Läste och insåg att det var ett bondfångarföretag med mycket fula knep. I och med att du fått brevet är du lurad. Tog direkt kontakt och sade glasklart upp alla kontakter och förbindelser. Blev lovad dyrt och heligt att inga förpliktelser fanns kvar. Nu ett år senare kommer en faktura om förlängning. Vill man inte förlänga ska det skickas en uppsägning brevledes rekommenderat!!! Annars förlängs avtalet automatiskt. Värsta sortens bluffaktura och lurendrejeri!
VARNING FÖR MYSAFETY!!!!!
Nu blir det ARN.

nöjd

Seriösa.

Har läst en massa negativa omdömen här, men de svarar på inläggen och är väldigt tillmötesgående. Är själv kund hos dom och är nöjd. Tror ni att någon skulle tillverka nyckelbrickor, hålla detta i ett system med allt vad det innebär åt er för all framtid helt gratis? Jag skulle själv aldrig göra detta.

Hej,

Vad roligt att höra att du är nöjd med våra tjänster. Jag kommer framföra din positiva feedback till våra medarbetare.

Tack för omdömet!

2012-02-19

Thomas Hagrot

Mysafety är ett mycket oseriöst företag. har fått en inkassoerinran fast jag aldrig beställt något från företaget. Skall polisanmäla företaget.

Hej Thomas

Vi har försökt söka fram dig i våra kundbas. Vi finner inget abonnemang i ditt namn. Står avtalet på Thomas Hagrot? För att vi ska kunna hjälpa dig och återkalla inkassokravet behöver vi dina kontaktuppgifter. Vänligen maila oss dessa till följande e-postadress:
kundrelationsteamet@mysafety.se

2012-02-18

Lotta

Bluff faktura

Fått i dagarna en faktura på 396 kronor. Fakturan är skickad den 10/2 och förofallodatum den 12/2!! Har dessutom inte beställt deras tjänst! Har meddela per mail att de ska ta bort mig från deras register, fortsättning följer......

Hej Lotta

Fakturan du har erhållit avser inte ett ordinarie erbjudande. Det är ett specialerbjudande man kan få vid kontakt med vår kundservice. Om det är så att ett fel har uppstått i samband med kontakten bör vi ta fram samtalet mellan dig och handläggaren. För att vi ska kunna hjälpa dig med detta så bör du snarast kontakta oss per telefon.

2012-02-17

VARNING - OSERIÖST BLUFFÖRETAG !!!

Fick ett "helt gratis" och utan ngn förbindelse - en nyckelbricka - på Göteborgskalaset. Jag uppfattade att det var ngt som gällde under själva kalaset och kom hem och slängde brickan!

Sedan kontaktar de mig i höstas och jag säger då att jag är helt ointresserad av deras tjänster - och att de även ska stryka mig - omgående - från deras kundregistret!
Muntligt avtal!

NU kommer en faktura!!! ??
Här står att man skall skicka in bricka OCH skicka rekommenderat brev (finstilt på baksidan) för att säga upp tjänsten. Man skall också göra detta minst 1 månad INNAN ny avtalsperiod - vilket nu enl. dem är inom två veckor!
Detta borde vara olagligt!

LÄS övriga samstämmiga berättelser på REIJTA -

VARNING FÖR DETTA obehagliga blufföretag!

Hej.

Vi jobbar ständigt med förbättringar av våra fakturalayouter samt avtalsvillkor och skulle av den anledningen behöver vi ditt fakturanummer du hänvisar till. Att skicka in nyckelbrickan rekommenderat är inget krav utan något vi uppmanar våra kunder att göra. Vänligen maila oss ditt fakturanummer, alternativt kontakta vår kundservice så vi får en chans att undersöka ärendet närmare.

2012-02-16

Fredrik G Fredrik G

???? Faktura ???

Mysafety har skickat en faktura om en "förlängning" av en nyckelbricka som vi aldrig har haft sett eller "beställt" !!!!
Hur kommer det sig?
Företaget är helt klart ett OSERIÖST företag!!!!
Använd aldrig deras "tjänster"!!

Hej Fredrik G

Vi tar gärna emot feedback och synpunkter av olika slag i detta forum. I ditt ärende tror jag dock att du får bättre service vid kontakt med vår kundservice. Numret är 08-505 530 00.
Vi har öppet för fakturafrågor, beställning och övriga frågor mellan 08.00-18.00 alla vardagar.

kundrelationsteamet@mysafety.se

2012-02-15

Andreas Ågren

Skitföretag

Har råkat ut för samma bluff som er andra. Där de skickar ut en faktura på en tjänst som man ej har beställt och där de skickar ut fakturan 15 dgr innan efter man har chans att säga upp den. Försökte ringa och bestrida fakturan, men som er andra ej gick. Har nu pratat med konsumentvägledaren i min kommun. Som har tydligen hört en hel del om detta bluff företag. Men jag ser er gärna i rätten för tänker ej betala för en tjänst som jag ej beställt

2012-02-14

Carl

Fortsatt negativ avtalsbindning

Precis som alla andra säger är företaget väldigt oseriös. Om de inte fattar att saker och ting inte fungerar efter att läst alla nedanstående kommentarer så bör de verkligen byta ut hela arbetsstyrkan och ledningen eller så är det lika bra att erkänna att de håller på med oseriös verksamhet.

Fick hem brev om förlängning av avtal om 3 år, 3 veckor innan ny period börjar. Man måste säga upp abonnemanget 3 månader innan. De säger själva att de skickar ut brev i tid så man hinner säga upp avtalet men jag kan inte få ihop det när jag får förnyelseavtalet 3 veckor innan...

Har bestridit allt och kommer aldrig att betala. Det de erbjuder är att korta ner perioden till 1 år. Problemet är att om jag tackar jag till detta nya erbjudande har jag, juridiskt sätt, ingått nytt avtal med dem.

De hotar med inkasso men nu 4 månader senare har jag fortfarande inte fått något från Kronofogden, bara från företaget med hot om inkasso. Ni kan hota hur mycket ni vill. Den enda gången jag svarar är i domstol!

2012-02-15

Hej Carl

Vad tråkigt att du har fått ett oseriöst intryck av oss på Mysafety. Vi är ju trots allt Nordens största bolag vad det gäller spärr av värdehandlingar. Dock är det inte alltid man får läsa om det positiva i vår verksamhet, tvärtom. Men vi ska göra ett försök till att reda ut dina frågor.

Precis som du skriver så får man en påminnelse innan avtalet löper ut. Enligt våra avtalsvillkor måste du höra av dig till oss senast 1 månad innan tjänsten löper ut. Det går givetvis bra att höra av sig tidigare än så -Utan att man har fått ett påminnelsebrev.

Vi skulle gärna vilja veta vilken handläggare du har varit i kontakt med för att säkerhetställa att ärendet har gått korrekt till. Maila gärna dina uppgifter till oss på kundrelationsteamet@mysafety.se
Hälsningar, Nadja Danielsson kundrelationsteamet, mySafety

Tommy Pettersson

Misstag?

Fick en faktura idag, trots att jag för ett år sedan var i kontakt med mysafety, och sa upp allt jag hade med dom att göra.
Jag ringde igen och förklarade situationen.
Personen som svarade presenterade sig som Robin.
Han sa att det måste blivit något fel och skulle ta bort mig ur registret, och riva fakturan.
Ska bli kul att se om dom håller vad dom lovar.

CS

Oskäliga avtalsperioder

Hur kan man ha 3 årig automatisk avtalsförläningning utan någon som helst information från avtalets ingående och den automatiska förlängningen.
Jag blev övertalad till ett avtal för 3 år sedan som jag sedan förträngt eller bara glömt bort. I fredags kom en ny faktura.... på ytterligare 3 år.
När jag ringer kundtjänst och förklarar att jag inte är intresserad av ytterligare tre år så hänvisar dem till sina avtal....Var tog nöjd kund perspektivet vägen?

2012-02-14

Hej CS

Information, samt avtalsvillkor,skickades till dig i samband med din beställning. Det är alltid viktigt att läsa igenom välkomstbrev och övrig information om tjänsterna. Känner man sig inte bekväm med våra avtalsvillkor så har man enligt distansavtalslagen 14 dagars öppet köp. Med det menat är man välkommen att höra av sig till vår kundservice så annulerar vi ordern. Gör man inte det tar vi för givet att man är tillfredställd med tjänsten och våra villkor för dessa.

Har du övriga frågor eller funderingar så har vår kundservice öppet 08.00-18.00 alla vardagar. Välkommen!

2012-02-11

Per J Per J

bluf

fick en bricka på medborgerplatsen,tog imot den och fick lämna mitt personnummer dom sa att den var gratis vilket var ok nu vill dom ha betalt samt dom har lagt på inkasso krav för vad jag fick den gratis jag vill ej betala den hälsning Per Jensen

Hej Per J

Precis som du beskriver det så är brickan gratis. Vill man inte skydda sina nycklar går det bra att bortse från samtliga fakturor. Precis som med övriga produkter och tjänster så skickar vi påminnelser om man av någon anledning slarvat bort, glömt att betala eller ej fått ta del av den första fakturan. Men som skrivit tidigare, vill du inte ta del av tjänsten så går det bra att riva fakturan.

2012-02-10

Per jensen

skit förtag

fick en facktura med inkassokrav samtidlig jag vet att jag inom en vecka hade kontakt med förretaget hade sagt up avtalat och det gick bra den gången men ändå får jag räkning och hot om kronfogden jag kommer aldrig att betala utan vill se dom i rätten

2012-02-09

Jenny

Oseriöst!

Fick för kanske en-två veckor sen en faktura från mysafety och häromdagen fick jag ett sms med en påminnelse om att jag inte betalt och att om jag betalar inom de närmaste dagarna så slipper jag påminndelseavgift (?)
Då jag var i kontakt med detta företag för drygt ett år sedan då dom skickade olika fakturor till höger och vänster till mig.. Bad dom då att ta bort mig, och att sluta skicka massa fakturor på "tjänster" jag inte vill ha. Han sa då att han tar bort alla tjänster som ligger på mig men att jag har en kvar som inte gått ut och den är betalad för så den ligger kvar. Trodde jag uttryckte mig tydligt att ang att jag vill att som slutar terrorisera mig och att det gällde ALLA tjänster! Men idag när jag ringde så sa herrn i telefonen att jag måste säga upp tre månader innan tjänsten går ut, och att den automatiskt blivit förlängd med 3 år (!!!), han sa att jag fått brev om detta i november, vilket jag inte har fått!! Men han var "snäll" och fakturerar mig endast för 1 år och tog emot min nya uppsägning av skiten!

Jag rekommender folk att INTE beblanda sig med mysafefy, det är nästintill omöjligt att bli av med deras "tjänster"!

Hej Jenny

Vad tråkigt att höra om ditt ärende!
Vi jobbar ständigt på att bli bättre varför feedback som detta är mer än välkommet.

Jag skulle gärna vilja se över exakt vad som eventuellt har gått fel vid din kontakta med vår kundservice. Maila mig gärna ditt kundnummer alternativt personnummer till kundrelationsteamet@mysafety.se så ska vi titta närmare på ärendet och hjälpa dig utifrån de uppgifter vi har registrerat i vår kundbas.

2012-02-08

Bryter mot företagssed

Enligt svensk företagssed som säger att man inte får ringa till mobiltelefoner, såvida inte uppringaren själv godkänt det, för att sälja sina produkter.

2012-02-10

Hej Martin,

I och med att du är kund hos oss har du gett ditt godkännande att vi kan ringa dig och informera dig om våra tjänster.
Självklart kan det många gånger vara frustrerande om en säljare ringer på obestämda tider dock har vi en enkel lösning för det. Du kan maila oss det telefonnumret som du vill att vi ska annullera för framtiden. Numret mailar du till kundrelationsteamet@mysafety.se

Jaqueline Milesson

2012-02-07

bluff-faktura

fick en bluff-faktura från dem. sitter i telefon nu och kommer inte fram :( ..ah, nu kom jag fram. trevlig tjej i telefon men va hjälper det, sånt här vill man ju inte va med om

2012-01-31

Rose

Trött!!!

Håller med alla, nyss ringde mySafety och försöker sälja nåt man inte vill har, inte bara en gång i månad utan varje vecka!!!

Hej.

Vi har flera olika tjänster och vill gärna informera våra kunder så att man vet vad som erbjuds, men självklart ska detta inte bli ett störande inslag i vardagen.
Om du önskar att inte bli uppringd gällande några nya tjänster så går det bra att vända sig till vår kundservice på 08-50 55 30 00 eller skicka ett e-mail till info@mysafety.se.

Hälsningar Robin Paulsson,

2012-01-28

Sofie

Oseriöst företag.

Jag fick en faktura från My Safety som förföll dagen innan jag fick fakturan! För det första visste jag inte ens att jag hade denna tjänst.

Jag fick aldrig ett brev ang abonnemangets utgång och fick därför aldrig heller en chans till att säga upp detta avtal med tre (!) års bindningstid! Då jag ringde kundtjänst fick jag tala med en fruktansvärt oseriös kvinna som om möjligt gjorde bilden av företaget ännu sämre. Jag kommer alltså tvingas betala 495 kronor för en tjänst som jag inte använder och framförallt inte är intresserad av.

Mitt råd; håll er borta från detta företag. De snärjer sina kunder vid orimliga avtalsförlängningar.

Hej Sofie

Det är verkligen beklagligt att du inte är nöjd med vår kundservice. Vi vill alltid ge våra kunder bästa möjliga service.

Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för att se exakt vad i ditt ärende som har gått fel.
Maila gärna dina uppgifter till kundrelationsteamet@mysafety.se så kontaktar jag dig inom kort.

2012-01-26

My Safety är oseriösa

Var i förrgår på hockeymatchen Dif-Färjestad.Fram kommer en ung kille iklädd Djurgårdens hockeytröja och erbjuder mig och kompisen en gratis nyckelring från Djurgården Hockey med deras symbol på. Han vill bara ha vårt namn och personnr och av välvilja för Djurgården så gör vi detta.
När jag kommer hem så ser jag på andra sidan av nyckelringen (vilken han inte visat) att där står något om My Safety. Efter att ha surfat och sen läst här på Rejta så mailar jag dom och ber att de stryker mig ur deras register då jag inte är intresserad.
Svaret:
Inbetalningskortet du har fått gäller nyckelbrickan som du har provat gratis under 6 månader.
Om du vill fortsätta med nyckelbrickan kan du betala fakturan och om inte, bortser du från fakturan och kan slänga din nyckelbricka. Fakturan skickas alltid ut 2 gånger men båda gångerna kan du bortse ifrån den i det fallet att du inte vill ha brickan aktiv längre.

Jag har inte fått någon info om My Safety, inbetalningskort och dessutom säger de att jag haft detta redan i 6 månader fastän jag fick det i redan förrgår.
Har svarat dom igen och får jag inte upprättelse så lär det bli en polisanmälan.

Hej

Jag såg ditt e-mail och jag har nu avslutat det du har hos oss. Jag har även skickat en skriftlig bekräftelse på att brickan är uppsagd.
Jag ber om ursäkt att du inte fått reda på att brickan var från oss när du fick den. Jag har nu tagit bort allt du har och du kan bortse från den fakturan du har fått.

2012-01-26

Thomas Johansson

Bluffaktura

Fick en av deras nyckelringar av någon stackars förening som sålde åt dem. Man skulle uppge personnummer och e-mail. Jag frågade specifikt om det var gratis och om man band upp sig på något vilket jag fick klart försäkrat att det inte var.

Senare efter ett halvår ringde en försäljare till mig och även han erbjöd ett år gratis. Samma här så ville jag absolut inte binda upp mig på något.

Nu idag fick jag en påminnelse ifrån MySafety då jag ignoreat deras brev om förlängning har de helt enkelt fakturerat mig.

Så ikväll skrev jag ett main om att jag bestrider fakturan och ska lämna över den till konsumentverket, något som ni andra också borde. Dessutom hotade jag med polisanmälan för försök till bedrägeri samt förfalskning av urkund om de inte stryker till krav.

Får se vad de svarar...

2012-02-01

Hej Thomas Johansson

Du har fått korrekt information av oss. Givetvis binder du inte upp dig på ytterligare erbjudanden eller tjänster genom att ta emot en nyckelbricka.

När den fria perioden för nyckelbrickan löper ut skickar vi dig ett erbjudande om att fortsätta. Här kan du aktivt välja om vi ska fortsätta skydda dina nycklar eller inte. Vill du inte behålla nyckelbrickan så kan du riva fakturan och bortse från påminnelsen.

Erbjudandet du har fått per telefon gäller tilläggstjänster till nyckelbrickan. Precis som du skriver så tackade du nej till våra tjänster även då, vilket också finns registrerat hos oss.

Har du övriga frågor kring ärendet så finns vi tillgängliga på telefon via vår kundservice mellan 08.00-18.00

2012-01-25

Sofie Z Sofie Z

Chans till upprättelse

Okej, nu har jag haft min egen tur med mysafety och är redo att lämna min redogörelse.

Precis som såååå många innan mig så känner jag mig lurad av mysafety. Jag var på en hundutställning i sommras där dom delade ut söta små hundbrickor i rosa och blå färger. Dom sa att dom var gratis, man skrev upp sin email och sitt namn så skulle man få information om eventuella tjänster från deras företag.

Jag tänkte inte mer på det utan tog den gulliga brickan och gick vidare.

För några månader sedan fick jag några sms angående förlängning av erbjudande med mysafety. Jag kände inte igen namnet (namnet hade inte kommit upp när jag fick brickan) och då de sa att man skulle ignorera att betala för att avsluta eventuella tjänster så struntade jag i smsen. För två månader sedan kom ritkiga fakturor i brevlådan. Även dessa utskrev som "erbjudanden" och ville man inte ha tjänsten så skulle man strunta i att betala. Jag gjorde detta och fick idag inkassobrev från dom.

Jag ringde omedelbart och efter en kö på 27 personer så fick jag tag på en kille som sa ojdå, ja men det stryker vi bara....

Detta känns OHYGGLIGT otryggt som svar, och jag hoppas verkligen att jag kan lita på detta.
Jag visste som sagt inte ens vad företaget hade för tjänster innan. Vissa nedan har skrivit att man ska läsa avtalen o sluta klaga. Jag har ALDRIG blivit erbjuden ett avtal eller skrivit under något sådant. Dock fattar jag vad vissa menar med att dom ringer stup i kvarte

2012-02-01

Hej Sofie Z

Vi beklagar det felaktiga utskicket som du tagit del av. Naturligtvis ska man känna sig trygg med våra produkter och tjänster!

Anledningen till utskicket du nämner ovan var att vi i samband med faktureringen ändrade utseéndet på våra fakturautskick. Det gjorde att ett fåtal kunder blev drabbade av felaktigheterna du nämner ovan.

Informationen du fick på telefon stämmer - Du kan riva fakturan. Har du övriga frågor eller funderingar i framtiden så är du välkommen att höra av dig på nytt.

2012-01-23

Julius Palmlund

Oseriöst företag

Varning för detta företag!!!!
Skickar påminnelse om betalning på saker man inte beställt och inte vill ha.

Hej Julius

Det låter väldigt underligt att du får saker som du inte beställt. Jag har letat i vårt kundregister men har inte hittat dig. Om det verkligen är från oss med vår logga på så går det bra att vända dig till vår kundservice, 08-50 55 30 00 eller skicka ett e-mail till info@mysafety.se

2012-01-23

Camilla

Sååå himla trött

Jag har nu sedan Mars förra året försökt att säga upp mina tjänster hos My Safety. Har fått från kundservice att det är gjort, men har sedan efter nån månad fått ännu en räkning... Så här har vi nu hållt på... I December tröttnade jag riktigt ordentligt då jag fick en påminnelse på nått som jag ringde om i November... Ringde igen och de säger att det inte ska ha kommit någon räkning till mig så jag kan slänga den... Detta göra jag för att istället få ett inkassokrav nu i Januari... Så idag har jag återigen vart i kontakt med företaget där de nu säger att det inte finns någon som helst information om att jag har ringt eller sagt upp något..... Så nu säger de att jag måste ändå betala den räkning som jag fått idag innan de kan säga upp.. Så jag måste alltså betala nästan 500kr för att de ska trycka på en knapp??? Nej, inte alls okej... Så nu får jag väl se vart jag ska vända mig för att bli av med detta en gång för alla.. Tjänsten är säkert jätte bra jag har aldrig behövt använda den, hade min situation vart annorlunda hade jag kanske behållt den. men efter detta så kommer jag aldrig igen att bli kund hos dem...

2012-01-27

Hej Camilla

Jag ber om ursäkt för att du har fått fakturor och påminnelser trots din önskan om att avsluta tjänsten.
Jag vill gärna se över vad som skett så att vi kan reda ut vad som hänt. Du kan vända dig till oss genom kundrelationsteamet@mysafety.se så hjälper vi dig.

2012-01-20

Sven-Åke

Påminnelse

För ett halvårsedan kom en kille och ringde på vid dörren och erbjöd mig en nyckelbricka gratis i sex månader från ett företag som heter My Safety AB jag förklarade för honom att jag redan har sådan bricka från ett annat företag. Han sade då att dom var på väg att gå ihop med ett annat företag så det är nog det som jag har. Tog emot brickan och han gick. Efter ett tag fick jag inbetalning till mitt företag som jag har och slängde då brickan till My Safety. Fick i december en faktura på 69 kronor från My Safety och sände då ett mail till dem att jag inte har någon bricka från dom och inte vill ha denna tjänst. Får ett mail från dom där hon undrar om dom ska skicka ut en ny bricka. Jag svarar då att jag inte vill ha någon bricka och att dom ska stryka allt med mig. Igår fick jag en påminnelse på 69 kr plus påminnelseavgift på 50 kr och hot om att det sänds till inkasso om jag inte betalar inom 10 dagar. Är man hjälplös varför ska jag betala för något jag inte vill ha och aldrig har beställt?

Hej Sven-Åke

Vi har ingen hemförsäljning så det låter märkligt att du skulle fått en bricka i dörren.
Vi vill gärna reda ut vad som hänt så kontakta oss gärna på kundrelationsteamet@mysafety.se

2012-01-19

Nils

Avslutade mina nyckelbrickor i Aug. 2008

Avslutade mitt abonnemang på nyckelbrickor 2008 men fick en ny faktura nu 2012!

Förvånad?

Hej Nils
Kontakta oss så hjälper vi dig direkt med detta. Du kan nå oss via kundrelationsteamet@mysafety.se
Hälsningar Robin Paulsson Kundrelationsteamet, mySafety

2012-01-19

Birgitta Backlund

datahjälp

Otroligt bra hjälp av Niklas att komma förbi ev. virus på min dator!!!!!!!!
Tack för trevligt bemötande också!!!!!

Uppsägning av avtal

Blev positivt överraskad efter kontakt med kundtjänst.

Ca två veckor innan mitt abonnemang löpte ut fick jag en ny faktura för kommande period, men jag beslutade mig för att avsluta mitt abonnemang. När jag läste det finstilta såg jag att man var tvungen att säga upp sitt abonnemang senast en månad innan det löpte ut!

När jag dessutom läste vad som stod på Rejta blev jag orolig att jag skulle bli tvungen att fortsätta, även om jag inte ville. Jag ringde på direkten till kundservice och bad dem att avsluta mitt abonnemang och de var jättetrevliga, tillmötesgående och avslutade det åt mig utan några som helst krusiduller.

Det enda som drar ned betyget är att jag fick vänta ca 15-20 minuter i telefonkö innan jag kom fram. Tycker att det är i längsta laget.

2012-01-18

Hej Maria

Tack för den positiva responsen!

Jag ber om ursäkt för att du fick vänta onormalt länge i telefonkön.

Henrik

Mina nycklar kom tillbaka!

Det funkade! Tack! Tack! Tack!
Nu sover jag gott om natten igen.

Helena

Ruskigt bra!

Jag fick hem mina borttappade nycklar idag. Jag är så glad att jag kan gråta!
Tack och skit i vad dom andra nötterna skriver om er. Ni vet att ni är bäst. Jag gör det. Tack än en gång.

Babben

Tack för att ni finns!

Jag fick snabb hjälp med en spärr i förra veckan då jag blev bestulen på min plånbok i Spanien. Snabbt, smidigt och utan krusiduller och vips så hade jag nya kort när jag kom hem! Ni som gnäller här på sidan, sms, inte läst villkoren...ärligt, hur klarar ni allt annat här i livet??

Patrik

Ruskigt amatörmässigt

Blev som Cilla idag kontaktad via SMS med "Hej Stefan" och en påminnelse att betala en faktura med fakturanummer. Heter inte Stefan och har aldrig varit kund hos MySafety så SMS:et var minst sagt förvånande. Fel på systemen? Ja, det skulle kunna vara en pinsam förklaring. En annan är att de vill att man skall ringa upp för att registrera nummer och försöka en införsäljning? Amatörmässigt eller blufföretag, välj själv... I vilket fall kommer jag inte göra affärer med dom.

Hej

jag ber om ursäkt att du fått ett SMS som inte skulle till dig.
Förmodligen har en kund skrivit en siffra fel när han uppgav sitt mobilnummer, därav har du fått ett SMS gällande en faktura.
Skicka gärna ett e-mail till oss på kundrelationsteamet@mysafety.se med fakturanumret så vi kan söka rätt person i framtiden. Annars är du välkommen att ringa vår Kundservice på 08-50 55 30 00.

2012-01-13

Mona

Snabb och professionell handläggning

Jag hade felaktigt fått en faktura på en tjänst som jag hade sagt upp. Detta rättades till mycket snabbt, smidigt och proffessionellt av kundservice på Mysafety. Efter att ha läst alla omdömen här på Rejta.se hade jag förväntat mig en långdragen procedur men efter ett E-mail var problemet löst.

2012-01-12

Anders H Anders H

Bluff faktura

Idag fick jag en faktura från Mysafety och dom hävdade att jag 2008-11-14 har betalat för spärrservice och att nu är det dags igen för 39 månaders abonnemang. Jag ringde och fick ett bemötande att tyvärr vi skickade ut en påminnelse för 3 månader sedan om det osv. Jag hävdade att jag inte har sett någon påminnelse och att jag inte känner till att jag tecknat något abonnemang. Mysafety hävdade att det skedde via telefon. Då svarade jag att jag vill se ett kontoutdrag på att jag har betalat den första gången dvs. 2008. Helt plötsligt backar Mysafety och säger att dom är beredd att makulera fakturan.. Vips så var den saken ur världen.

2012-01-05

Rickard

För tidigt för att ångra sig

Blev uppringd av detta företag idag och tackade ja till ett erbjudande som lät intressant. Läser lite omdömen och inser snart att jag begått ett misstag. Ringer upp kundtjänst som svarar efter en lång kötid. Där jag får svaret att det är FÖR TIDIGT att säga upp tjänsten och att jag ska ringa i nästa vecka!?

2012-01-11

Hej Rickard

Jag gick in och kollade på ditt ärende och såg att det redan har blivit löst, du har även en bekräftelse på din e-mail men om det skulle vara något du undrar över i framtiden så är du välkommen att kontakta oss.

2012-01-03

Se upp för mysafety

Har själv blivit grundlurad till något jag trodde löpte på så länge jag betalade den avgift som kom.. När jag slutade med detta kom så småningom ett inkassokrav. Det visade sig att jag utan att känna till det hade förbundit mig till ett avtal tills jag sa upp det skriftligen..

Se en intressant artikel om företaget Securia som nu alltså bytt namn till mysafety...

ps. betyget en sol är satt för att det inte gick att sätta lägre

Hej,

Vi är alltid tydliga med villkoren kring våra produkter och försäkringar och skickar ut en påminnelse om förlängning på våra spärrserviceabonnemang 3 månader innan det förlängs så att man har möjlighet att säga upp det om man önskar. Om du har frågor och funderingar kring ditt abonnemang kan du ta kontakt med vår kundservice som gärna hjälper till.

Vad gäller artikeln du hänvisar till så är vi väl medvetna om att grundarna till företaget för länge sedan haft en privat historia som inte varit smickrande för oss men vi vill gärna förtydliga att vi sedan denna artikel skrevs dels har bytt ägare och dels har fått en ny styrelse och ledningsgrupp. Vi valde även att 2010 byta namn för att på ett tydligare sätt kunna kommunicera vår verksamhet och våra värderingar. Idag är vi en organisation som växer och vi blev 2011 utsedda till årets superföretag av Veckans Affärer.

Paul Sjöholm

Blufföretag med negativ avtalsbindning

Fick nyligen en faktura utskriven 2011-12-14 med förfallodag 2012-01-03, för 39 månaders abonnemang, på 695:-

Har försökt säga upp abonnemanget tidigare, men säljarna som ringer "kan" inte ta emot uppsägningar, och kundtjänsten har varit omöjlig att komma fram till tidigare...

Kundtjänsten påstår att dom skickat ut en påminnelse om kommande avtalsperiod... Konstigt att den inte har kommit fram, när fakturan gjorde det... Vad blir nästa steg, inte skicka faktura heller, och därigenom automatiskt även lägga beslag på 50:- i "påminnelseavgift"?

Lyckades under protest lämna in en uppsägning av abonnemanget (efter kommande 39 månader), och blev lovad en skriftlig bekräftelse. Kommer/kommer inte...

Man kan bara hoppas att konsumentskyddet utökas till att skydda oss från sådana här företag med bluffmetoder och negativ avtalsbindning!

Cilla

Känns inte tryggt

Blir kontaktad om att jag måste betala min faktura via sms. Blir omnämnd med felaktigt namn "Hej Rune" och jag heter inte Rune, vilket känns skönt för det blir mer uppenbart att påminnelsen skickats fel. Har aldrig beställt några tjänster hos företaget och aldrig ens hört talas om det innan. Har ringt 2 ggr till kundtjänst för att berätta om de felaktigheter som uppstått, men på grund av kösystemet kommer jag inte fram. Satt idag i 21 minuter och det var fem före i kön. När det är en kvar i kön så bryts samtalet. Ringer igen, fem i kön igen???? Ska nog mejla istället så att jag får det svart på vitt. För detta känns inte tryggt. Under all kritik!!!!!

Hej

Förmodligen har en kund skrivit en siffra fel när han uppgav sitt mobilnummer,därav har du fått ett SMS gällande en faktura.
Vi har haft stora störningar med vår internetleverantör idag så jag får be om ursäkt för kötiderna och att det bröts mitt i samtalet.
Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig så vi kan reda ut vem som vi egentligen ska kontakta. Det bästa är om du skickar ett e-mail till oss på kundrelationsteamet@mysafety.se så löser vi det direkt.

2011-12-23

Faktnr: 595546995

Nu djävlar igen!

Ordet INTE föll bort i första meningen här, men
i det rekommenderade brevet är det korrekt!!

2011-12-23

Faktnr: 595546995

Nu djävlar!

Har i rekommenderat brev meddelat att jag önskar förlänga avtalet. Kvitto finns. Att ni fått mitt meddelande är uppenbart eftersom 3 olika personer ringde från ert företag för att fråga varför! Står fast vid min ståndpunkt.
Plötsligt kommer enförnyelsefaktura på 825 kr.
Lämnas utan åtgärd!
Idag kommer en påminnelse inkl. avgift =875 kr
Jag bestrider dessa fakturor. 595546995!
Finns 2 kriminalinspektörer i familjen!
Konsumentombudsmannen, kvällstidningarna?
Bara för er att välja!!!!!!

Hej

Det som du fått en faktura på nu gäller inte den uppsägningen vi tog emot förut, det rör två olika tjänster. Kontakta oss via e-mail, info@mysafety.se eller till vår kundservice, 08-50 55 30 00 så hjälper vi dig.

2011-12-16

...

Kontaktar fel person

Jag blir ganska rädd för det här företaget, bor i andra hand i en lägenhet. När jag inte har svarat på de första gångerna då de har ringt så har de tagit reda på vem som hyr i första hand och sedan börjat ringa den personen istället. Detta tycker jag att helt fel, det är jag som har tecknat abonnemanget, inte den som jag hyr av.
Att de kontaktar någon annan än den som har tecknat abonnemanget verkligen obehagligt...

2012-01-02

Hej

Jag ber om ursäkt om att din förfrågan om att inte bli uppringd av oss inte registrerats.

Hör av dig till vår e-mail, info@mysafety.se eller till vår kundservice, 08-50 55 30 00 så hjälper vi dig direkt.

2011-12-16

monica Nobach

Bedrägeri!!!

Min gamla mamma 81 år har blivit uppringd och sagt nej till abonnemng flera ggr men ni har fortsatt trakassera henne och nu skickat en räkning på nytt abonnemang. Detta är skandal att ni lurar gamla människor och inte accepterar ett NEJ.

2011-12-19

Hej.

Vi har flera olika tjänster som många gör nytta oavsett ålder, men om din mor inte vill bli uppringd så ska vi givetvis inte störa.
Be henne att kontakta vår kundservice, 08-50 55 30 00 så hjälper vi henne.

2011-12-15

Mharelene Forthmeiier

SLUTA RINGA!!!

Sluta ringa mig!!! Jag har bett er tusen ggr att sluta ringa för jag är inte intresserad av mer tjänster från er! Men ändå så ringer ni om och om igen... SNÄLLA SLUTA!!! För sista gången: Ta bort mig från ert register!!! Jag är INTE intresserad av mer.

2012-01-04

2011-12-03

mackan

utmärkt!

för två veckor sedan under en utlandsvistelse blev jag bestulen på plånbok, 10 minuter senare hade mysafety spärrat alla mina kort. tack! såg att det är många som verkar klaga på uppsägning/avtal osv..så jag grävde fram mitt avtal med mysafety. ALLTING står ju klart och tydligt där?! Läser ni inte avtalen människor?

Ewa

besviken

råkade betala en faktura två gånger ,ringde kundtjänst för att reda ut min dubbel betalning,men jag hade inte betalt 2 gånger enligt mannen jag pratade med, väldigt påstridig ,trots att jag läste upp ocr nr på räkninger,han skulle kolla med nån ? sen höra av sig igen,känner att jag inte får mina pengar tillbaks,har sagt upp alla mina försäkringar hos dom både via mail och brev

2011-12-07

Oseriöst

Har fått en påminnelsefaktura på något som jag inte beställt. Oseriöst. Ta bort mig ur era register tack. Mvh kund 1771768

2011-12-01

Hej. De två tjänsterna du har haft och betalat hos oss tidigare kan givetvis sägas upp men vi vill gärna att du kontaktar oss personligen. Via e-mail, info@mysafety.se, eller till vår kundservice, 08-50 55 30 00.

Niklas

Seriöst företag som ringer till folk kvällstid.

Och även när dom skickar till inkasso så används tydligen företag som inte vet vad kontorstid är. Ringer man folk vid 8 tiden på kvällarna flera gånger?

2011-12-01

Hej. Självklart vill man inte bli störd på sin arbetstid men alla jobbar vi olika tider och vi vill gärna komma i kontakt med våra kunder som kanske bara har möjlighet att nås kvällstid. Men självklart kan vi ta bort dig ur våra samtalslistor om du vill. Kontakta oss via e-mail, info@mysafety.se eller ring vår kundservice, 08-50 55 30 00.

Niklas Renstål

Bluff och tvingar folk till någon sorts förlängnin

Vilket jävla skitföretag som jobbar oseriöst och ska tvinga kunder att vara med som sagt till massa ggr att dom inte är intresserade. Jo men du har inte sagt upp då blir det tre år till??? Men jag har sagt till telefonpratarna flera ggr att ta bort mig därifrån. Men det går inte du får höra av dig till kundtjänst, vilket inte går om du har nånting annat att göra. Som fler skrivit (Fick en förnyelsefaktura från My Safety på posten idag på 495kr för en ny abonnemangsperiod på 3 år. Ringde direkt upp kundtjänst och meddelade att jag inte vill förlänga mitt abonnemang. Fick då till svar att det ej gå att avbryta, det ända hon kunde göra var att säga upp det efter denna perioden (om 3 år!!!!!) Lägger gärna ner timmar och pengar för att förhindra såna här skitföretag att fortsätta lura massa människor.

2011-12-01

Hej. Vi skickar alltid ut ett info-brev tre månader innan tjänsten löper ut. Vill man säga upp tjänsten hör man av sig senast en månad tjänsten löper ut. Anledningen till att spärrtjänsten löper som ett abonnemang är för vi inte vill hamna i en situation där en kund glömt en betalning och sedan står utan skydd. Kontakta oss gärna på vår e-mail, info@mysafety.se eller vår kundservice så kan vi hjälpa dig, 08-50 55 30 00.

Anders Spånér

Anders

Oseriöst med negativ bindning. Just nu försöker jag ringa kundtjänst eller växeln för att få konfirmerat min uppsägning. En uppsägning på en tjänst jag inte vill ha. Vilket naturligtvis inte går då det är ett blufföretag. Håll er långt borta från detta företag!!! Kan inte förtå att KO kan tillåta detta företag få hålla på.

2011-11-29

Hej. Du har fått en bekräftelse på din uppsägning till din e-mail. Om den inte kommit fram, vänligen kontakta oss via e-mail, info@mysafety.se eller vår kundservice, 08-50 55 30 00. Hälsningar Robin Paulsson, Kundrelationsteamet, mysafety.

Sussi

Tappade plånboken

Hej!
Jag använder mig av mysafety sen en tid tillbaka, för några månader sen hade jag oturen att bli av med plånboken och ringde då kundtjänst som spärrade mina kort. Tack för en bra tjänst!

//Sussi

2011-11-27

Leffe

Mycket oseriöst företag

Har vi två tillfället försökt att säga upp deras tjänst via tele och mail,inga svar inga bekräftelse dom bara forsätter skicka sina räkningar

2011-11-28

Hej. Vi skickar alltid en bekräftelse om uppsägningen kommer in via e-mail. Om du inte vill vara kund hos oss längre så kan du antingen skicka ett e-mail till oss på info@mysafety.se eller ringa vår kundservice, 08-50 55 30 00 så hjälper vi dig. Hälsningar Robin Paulsson, Kundrelationsteamet, mySafety.

2011-11-23

RN

Oseriös abonnemangshantering

Provade deras spärrservice för ett tag sen och blev sen uppringd ett par gånger i samband med erbjudanden m.m. Inget konstigt, bara lite tjatigt.

Fick nu i dagarna samma brev som flera andra som sa att om jag inte själv ringer kundtjänst innan slutet av Januari så åker jag på 36 månaders abonnemang. Fantastiskt oseriöst sätt att hantera det på, men det var i varje fall inget strul med att ringa kundtjänst och avsluta.

2011-11-22

MA

Bluff

Dom skryter nedan med att dom har 1 miljon användare.... Inte konstigt när man binder folk som ej vill ha tjänsten.
Jag sa upp mitt tidigare tjänst 3 månader innan förnyelse skulle ske. Detta är dock enl. kundtjänst inte registrerat. Dom påstår att dom alltid ger ett referensnummer vid uppsägning vilket dom inte gör.
Efter ca 10 mail med deras såkallade kundombudsman drog dom ner förlängningen till 1 år varvid jag påtalade att dom skulle säga upp abonnemanget efter denna tid. Ändå fick jag fråga efter ref.nummer.
Detta är ett rent bluff-företag som bytt namn efter allt för många anmälningar under namnet Securia

Dan

Säkert bra produkt MEN!

Uppringande verksamhet gör att jag vägrar köpa produkten. Åt helvete med alla telefonsäljare!

2011-11-22

Hej. Vi har ringer upp för det är lättare att skapa en dialog med våra kunder och ge svar på frågor så fort som möjligt till kunden. Men om du inte vill bli uppringd, kontakta vår kundservice på 08 50 55 30 00 eller info@mysafety.se. Hälsningar Robin Paulsson, Kundrelationsteamet, mysafety.se

josefin

värsta jag varit med om, tänker anmäla

Fick deras tjänst i ett prova-på-format på 6 månader, automatiskt hemskickat. hörde sedan aldrig av mig till företaget eftersom jag inte var intresserad av att köpa något för dom. Såg det som vilket reklamblad som hellst. Har sedan läst otroligt mycket negativt ( bla http://norran.se/2010/12/varnarfornyckelbricksforetag/ ) och ringt till dom och sagt upp allt jag har med dom att göra, sagt rent ut " ta bort mina uppgifter, ta bort mig ur era register, vill inte ha med er att göra"
Nu, ett år senare får jag ändå hem ett brev som säger att jag teckar ett abonnemang på 3 jävla år, 'a 800 kronor, om jag inte kontaktar dom innan den 26/10. Jävligt smart av dom att skicka ut det den 16/11 också. När man ringer och försöker stoppa detta säger dom att det inte går och att man nu ändå måste betala. Efter lite argumentation av en otroligt otrevlig kille erbjuder han mig att istället bara köpa ett år till.

Såhär är det:
Det är Olagligt att automatiskt förlänga ett avtal mer än 3 år.
Det är Olagligt att sluta ett avtal utan båda parters godkännande, och ett uteblivet nej är INTE ett godkännande.

Har varit i kontakt med både kronofogden, svensk handel, min kommuns konsumentombudsmann och alla tre har sagt att det dom skickat till mig anses som en bluff-faktura. Har aldrig skrivit på något, bett om något eller tackat ja till något från dom, och ändå binder dom mig, sluter ett avtal med en kund som inte har någon aning om det förrens det är försent.

Om

2011-11-21

Hej. Det låter väldigt konstigt att du skulle fått en räkning på 800 kr för tre år någon sådan tjänst har inte vi. Jag ber om ursäkt om kundservice gett dig ett dåligt bemötande. Kontakta mig gärna på kundrelationsteamet@mysafety.se så vi kan reda ut alla oklarheter. Hälsningar Robin Paulsson, Kundrelationsteamet, mySafety.

2011-11-20

anders hillerström

skitföretag

fått räkning på 495kr för att förlänga ej fått nåt med att det skulle gå ut.då tydl 1 månads uppsägning gäller.tänker ej betala.

2011-11-17

envis gravid argbigga

Skitföretag!!!

Fick en förnyelsefaktura från My Safety på posten idag på 495kr för en ny abonnemangsperiod på 3 år. Ringde direkt upp kundtjänst och meddelade att jag inte vill förlänga mitt abonnemang. Fick då till svar att det ej gå att avbryta, det ända hon kunde göra var att säga upp det efter denna perioden (om 3 år!!!!!) Hon sa att dom skickat ut ett informationsbrev i september, men det har jag aldrig fått. Tänker då inte ge mig i detta ärende, tycker det är helt galet. Blir så j...la förbannad att jag kommer göra allt i min makt att sprida ut vilket pissföretag detta är. Hade jag blivit behandlad på ett annat sätt så hade jag kunnat överväga att använda dom, men nu känner man sig bara lurad och arg!

2011-11-21

Hej. Jag ber om ursäkt om det är någonting som varit otydligt. I avtalet står det tydligt att det är en månads uppsägningstid på vår Spärrservice. Eftersom du blivit dåligt behandlad av oss så skulle jag uppskatta om du kunde kontakta mig, sådant bemötande är helt oacceptabelt hos oss. Hälsningar Robin Paulsson, Kundrelationsteamet, mySafety.

2011-11-14

ARG

Passa er!

Tecknade för 3 år sedan ett avtal med detta företag. Fick då veta att det inte gick att säga upp tjänsten i förtid under själva abonnemangsperioden vilket är helt ok. På fakturan står det "utebliven betalning gäller ej som uppsägning" och inget mer. Det tolkar jag då som konsument (med övrig info från säljaren tidigare) att det gäller för den avtalsperioden. I dagarna fick jag en påminnelsefaktura för en ny 3-års period jag inte vill ha! På kundtjänst pratar de i mun på mig när jag förklarar att jag inte sett första fakturan och ej heller deras "påminnelsebrev" de skulle ha skickat ut till mig för några måndader sedan. Jag ber dem ta bort min prenumeration och kreditera denna faktura. Får ett otrevligt svar och ett hånskratt att det går inte för jag har ju inte sagt upp avtalet i tid. Fy fan vilket skitföretag! Hur kan man ens VILJA ha kvar "kunder" som de tvingar in i företaget som blir skitarga och går till pressen, ARN och konsumentverket för att de är så missnöjda med kundhanteringen?

2011-11-16

Hej. Först och främst får jag be om ursäkt för det sätt du blivit behandlad på, det är helt oacceptabelt. Vi skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för att ta reda på vilken handläggare du har pratat med. Jag ser gärna närmare på ditt ärende.
Du är välkommen att höra av dig till vår kundservice, 08-50 55 30 00 eller på mail, kundrelationsteametmysafety.se, mySafety.

2011-11-10

RIKTIGT KASST FÖRETAG!!!

Dom skickade mig till gothia för en räkning!
även om jag hade sakt upp allt! för 3 årsen!! idag fick jag ett nytt brev av dom på 1600:- för 3 år som jag inte har betalat. även om allt är uppsakt!
täckna för i helvete inte där!

2011-11-10

Hej, har du sagt upp tjänsten är du aldrig skyldig att betala. Det bästa vore om du kunde kontakta mig på kundrelationsteamet@mysafety.se så vi kan reda ut vad som har hänt. Hälsningar Robin Paulsson, Kundrelationsteamet, mySafety.

2011-11-06

TurboB

Riktigt otäckt företag

Mysafety hette tidigare Securia, googla gärna om ni vill läsa om bolagets skumma bakgrund. Är just nu mitt uppe i kampen för att bli kvitt detta bolags tentakler, får hoppas det går vägen. Känns inte som en slump att deras produkt kostade 495 kr, precis under ARN:s gräns - de tar bara upp ärenden från 500 kr och uppåt. VARNING!!!

2011-11-03

New York, New York

Var på jobb-resa i New York för två veckor sen och blev bestulen på mobil och plånbok med alla mina kort. Inte så himla kul kan jag säga...
Nycklarna hade jag kvar på hotellrummet med nyckelbricka och telefonnr till mysafety. Ringde och spärrade allt på ett kick. Hur smidigt som helst. Som tur hade ingen använt korten och när jag kom hem så hade jag fått flera kort från bank och kortgivare.
Grymt! Tack.

2011-11-15

Hej Maria. Vad roligt att allt gick bra, även fast olyckan var framme. Jag hoppas att resten av resan gick bra! Hälsningar Robin Paulsson, Kundrelationsteamet@mysafety.se, mySafety.

2011-10-31

Aldrig mera my Safety

Gick på den lätta att de skulle va gratis första halvåret eftersom ett stort köpcenter här i stan anlitade dem. de ringde även upp här i veckan då jag skulle få "gratis" bricka. det försäljaren i köpcentret inte talade om var att det är näst intill att bli av med abonnemanget. De hade tydligen skickat ett brev på posten om att jag skulle skicka in det om jag INTE ville vara med längre. jag fick det aldrig och kundtjänst var inte alls förstående om att jag inte fått det brevet. utan blev påtvingad 15månader till, jag ska tydligen se det som god vilja att de tog ner det 12månader istället á 169kr/mån. billigare nu dock. hädan efter är de Key Code som gäller för mig. snabbt och framförallt bra bemötande. tog inte ens extra betalt för att skicka ut en ny bricka. och som en skrev att de e skillnad på blufföretag och att inte läsa avtal. men googla lite snabbt om vad folk tycker eller för all del kolla här. 1,5 i betyg av 178 omdömen är ingen lovande siffra. tyder på att de satt i system att ha krångliga avtal ect.

2011-11-15

Hej. En gratis nyckelbricka behöver du aldrig betala för. När gratisperioden är på väg att löpa ut får man hem ett erbjudande angående förlängning av brickan. Vill man förlänga brickan kostar den 69 kr för ett år, vill man inte det så kan man bortse från erbjudandet. Vi har ingen tjänst som kostar 169 kr/mån. Kontakta oss gärna så kan vi reda ut vad som hänt. Hälsningar Robin Paulsson, Kundrelationsteamet, mySafety.

2011-10-26

Konrad

Allt med Securia är bluff

Noterar de enstaka positiva omdömena här, tillsammans med aktiva kommentarer på klagomål från företaget. Vittnar om en väldigt omsorgsfull bluff, för en bluff är det. Jag lyckades bli av med Securia i vintras efter att ha hänvisat till hovrättsdomen och hotat med alla möjliga åtgärder. Men nu ringer dom igen, jag vet inte om vad men verksamheten är skojeri från början till slut. Svenska mästare i fulsälj.

2011-11-15

Hej. Jag beklagar att du upplever oss som en bluff. Idag har vi över en miljon användare i Sverige, vi är Nordens största vardagssäkerhetsföretag med verksamhet i 8 länder, i och utanför Europa. Detta skulle givetvis vara en omöjlighet om vi inte vore ett seriöst företag som levererar vad vi lovar till våra kunder.
Om du inte vill bli uppringd av oss är du välkommen att höra av dig till vår kundservice, 08-50 55 30 00 eller skicka ett mail till info@mysafety.se. Hälsningar Robin Paulsson, Kundrelationsteamet, mySafety.

2011-10-25

Åsa

Skillnad på att inte läsa avtal och på blufföretag

Det är en stor skillnad på bluffare och seriösa. Att inte få tid på sig att läsa igenom avtal etc, så gör bluffare. Ber du om att få tid att fundera och information hemskickad, vilket jag fick möjlighet att göra när jag först blev kontaktad av spärrservice/mysafety, så tyder det på ett seriöst företag. Ett blufföretag låter dig inte ha någon betänketid, sen, som privatperson har man ALLTID ångerrätt, känner du att du tagit beslut om avtalet för snabbt och du känner dig osäker så har du alltid en ångerrätt som privatperson. Självklart är det duktiga säljare som du pratar med så det är lätt att handla innan man hunnit tänka ordentligt. Jag fick min betänketid FÖR ATT JAG BAD OM DEN och jag valde att avtala med dom, nu har jag inte tappat bort mina nycklar eller blivit bestulen på något på länge men jag vet sedan tidigare då detta hänt att tjänsten fungerar. Va inte för snabba med att döma och det är ju självklart att om man råkar säga upp sitt avtal för sent så förnyas det, då får man faktiskt skylla sig själv och inte på företaget som informerar i avtalet om uppsägningstid. Sen kan alla, företag som privatpersoner, råka ut för att tekniken inte alltid håller och det blir tokigt ibland. Ha lite tålamod innan ni dömer så snabbt. Jag har som sagt inte sett något som tyder på att detta är ett blufföretag. Något som dessutom styrker det faktum är att dom svara på olika inlägg här. Det verkar ju som att många tar till orda innan dom ringt till rätt avdelning i företaget.

2011-10-24

Jonas

Har fått rekommenderat brev från MySafety...

Har dock inte beställt något från dem.

2011-10-25

Hej Jonas! Det är bara att gratulera! Du är en av de nästan 4.000 kunder som vi returnerat borttappade nycklar till i år. Du har haft en av våra nyckelbrickor på dina nycklar som du tappat bort och som någon nu har hittat och lagt på en postlåda. Vi skickar alltid nycklarna via rekommenderat brev till den adress där kunden är folkbokförd för att säkerställa att ingen annan än nycklarnas ägare skall kunna hämta ut nycklarna. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-10-23

Pia

Jag har inte ens beställt något

Jag har varken beställt något eller fått någon bricka.. ändå har jag fått en faktura på 495:- och nu i dagarna kom det en ny faktura på 545:- med en påminnelseavgift.. och en uppmaning om att betala omgående. Obehagligt.

2011-10-24

Hej Pia! Det vore bra om du kontaktade oss så vi kan reda ut vad det rör sig om. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-10-19

Marita C Marita C

Spärrservice/mySafety Inte alls kundvänligt..

Har haft tjänsten i ett par år/till ingen användning, efter ha blivit uppringd flera ggr av deras försäljare som erbjudit tilläggstjänster där jag tackat NEJ..Och sa klart o tydligt ifrån att jg inte va intresserad att va abonnent heller..Tjejen sa att jag hade ett par månader kvar av abbet..Då talade jag om att efter det ville jag som sagt INTE VA KVAR !!! Fick i dagarna en Fakrura på 495 kr..Mejlade till företaget o påtalade vad som passerat..Haha, inte ville de fatta..Utan skrev som svar att jag skulle ha sagt upp abbet..VILKET JAG REDAN GJORT till henne jag pratade med..Inte giltigt, jag skulle ringt till kundtjänst !! Jaha så de där förbaskade telefonförsäljarna som man pratat med, har de ingen de kan vidarebefodra kundernas önskemål...Nix de är bara till för att SÄLJA..Någonstans blev jag upplyst om att ::ville man INTE ha tjänsten längre skulle man INTE betala Fakturan..Hur stämmer det nu då ?? Och jag är TVUNGEN att betala Fakturan..Inte har jag nån nytta av denna tjänst heller..Betala för att mySafety ska tjäna pengar ??? Fattar de inte att man tar för givet att efter flertal gångers samtal med telefonförsäljarna påtalat att jag INTE är intresserad av varken tilläggstjänster eller fortsatt Abb..Nä...det är inte giltigt !! Vore något för Pressen att syna deras affärsmetoder..För jag ser att de har måååånga klagomål och missnöjda kunder...Jopp jag vänder mej till Pressen..Har anmält till Konsumentombudsmannen redan..Kan de INTE inse att det begåtts ett missförstånd, ef

2011-10-09

Mats Matsson

my Safety - ett bluff-företag

my Safety är definitivt ett blufföretag som möjligen har en mindre andel av seriös verksamhet som täckmantel. Det framgår av alla erfarenheter som finns på nätet. Jag fick för länge sedan av dem (de hette något annat då) en gratis nyckelbricka vid ett sportevenemang. De noterade antagligen då mitt personnummer. Nu något år senare får jag först en faktura på 69 kr som jag struntar i eftersom den avser ett "Erbjudande - Safety 12 månader". En månad senare får jag en påminnelse att betala fakturan för "Erbjudande - Safety 12 månader" på 69 kr, och dessutom påminnelseavgift 50 kr och en inkassoavgift på 160 kr, totalt 279 kr och med ett hot om att om jag inte meddelar invändning mot fakturan inom 8 dagar, så ska de ansöka om betalningsföreläggande hos kronofogdemyndigheten!! Och detta för att få betalt för ett "erbjudande" som jag inte har beställt, ej heller något avtal om! De har inte levererat något alls och jag har inte avtalat något med dem och de vill ha 269 kr. Många människor blir nog rädda och betalar. Och ägarna blir stenrika - de har inget annat än portokostnader för fakturorna på 269 kr! Om 4000 personer betalar detta utan att blinka - så ger det över 1 miljon kronor i vinst i så fall!
BETALA INTE! Man behöver inte maila dom, men jag har ändå mailat dem och sagt att det blir inga pengar eftersom vi inte har ingått något avtal och att jag har aldrig utnyttjat deras tjänster eller köpt deras produkter. Synd att det finns sånt här, eller hur?

2011-10-08

Jesper

Vill man inte fortsätta vara kund...

...så skulle man bara låta bli att betala fakturan. Sedan börjar betalningspåminnelser att dyka upp, med extra avgifter.
Jag har försökt säga upp avtalet via mejl nu, men jag anar att det blir en lång process. Tyvärr.

Mycket oseriöst företag, HÅLL ER BORTA!

2011-10-05

Marcus Smedman

Tack mySafety!

Tappade mina nycklar för första gången i mitt liv för några veckor sedan. Tungt, men hade en nyckelbricka från mySafety på knippan. I går kom ett rek. brev med nycklarna! Awesomness! Fungerade helt enkelt perfekt, så nöjd!

Har vid 2 tillfällen spärrat kort också (ringde in), samma sak där - snabbt och enkelt. Nytt kort kom hem utan att jag behövde lyfta ett finger.

Har tjänsten via företaget jag jobbar på, så har ingen koll på fakturor etc, kan därför inte kommentera alla inlägg om detta.

Jag vet bara att tjänsten i sig fungerar perfekt i mina ögon. Rekommenderar lätt till andra!

2011-10-01

Fodran avser erbjudande???

De vill kräver betalning för något de bara "erbjuder mig". Inget bra företag!

2011-09-29

Marcus

Upprättelse för "Käner mig lurad"

Jag har tagit mitt dilemma till MySafetys kundombudsman. Han har löst tvisten på ett beundransvärt sätt, men framöver bör de se till att ej byta namn på företaget så att kunderna kan förvirras. Kommer sannolikt teckna ny tjänst hos dem då deras produkt är bra.

2011-09-29

Marcus

Känner mig lurad

Jag tecknade för 3år sedan ett abonnemang med Spärrservice. För ca ett år sedan har de tydligen bytt namn till Mysafety. De har skickat ut påminnelser i kuvert med nya loggan så jag anser inte att jag haft möjlighet att säga upp abonnemanget, då jag trott att breven med MySafety loggan bara varit reklam. Detta är att lura folk, och sina egna kunder därtill!

Magnus Lindberg

Oseriösa!

Oseriösa! Ringer och försöker sälja på sina kunder mer och mer dyra försäkringar, senast påstod de att de har ensamrätt på försäkring mot stulen identitet.

2011-09-30

Hej! Om du inte vill bli uppringd av oss i marknadsföringssyfte är det bara att kontakta vår kundservice: http://www.mysafety.se/kundservice

MA

Borde svartlistas

Jag ringde i god tid och sa upp det abonnemang jag hade. Sen kommer faktura med påminnelseavgift, kravbrev.
Enligt kundtjänst är det inte uppsagt.
Ska driva detta ärende i ARN pga principskäl

2011-09-30

Hej! Kontakta gärna mig så jag får ta en andra titt på ditt ärende. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

AKTA AKTA AKTA

Luras bara
1 Vill ha pengar för en skittjänst som inte går att säga upp
2 Beloppet för litet för att folk skall bry sig
3 Går nästan inte att säga upp tjänsten

2011-10-27

Hej Jonas! Vi anser att våra tjänster som möjliggör att få tillbaka borttappade nycklar eller enkelt och snabbt kunna spärra borttappade kort och mobiler är bra tjänster och med tanke på att vi har ca 1,2 miljoner användare av våra tjänster så tyder det på att det finns ett behov av att känna sig trygg i vardagen. Alla våra tjänster går naturligtvis att säga upp. Ta kontakt med vår kundservice på 08-505 530 00 så kan vi hjälpa dig med dina frågor. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-09-21

lurad

kom ihåg när jag var med om nån undersökning att jag skulle få något GRATIS, inget mer stod, om jag deltog. Det var då en mysafety bricka. Fick hem den, tittade på den, la den i lådan. Nu har både jag och min mamma fått hem fakturor. Kommer inte betala. Och till omdömaren under vill jag säga att företaget inte skickar ut avtal! Du måste sitta i växeln för företaget eller något, då 99% av alla som givit omdöme här är extremt negativa och jag tvekar på att ingen av de är noggranna med att läsa avtal.

2011-09-30

Hej! På fakturan står det att det rör sig om ett erbjudande och att tjänsten/nyckelbrickan inaktiveras om du inte betalar. Du behöver inte heller skicka tillbaka nyckelbrickan. Kontakta gärna mig eller vår kundservice om något är oklart. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-09-21

Max Karlsson

TA ANSVAR MÄNNISKOR!

LÄS AVTALEN NI FÅR HEM HUR SVÅRT KAN DET VARA! Företaget väljer själv på egen hand vilka regler som gäller just för den tjänsten du har beställt, så länge det är lagligt. Men det är ditt ansvar att SJÄLV läsa avtalen och ta del av dem. Klart som fan du inte kan komma efter 1 år och påstå att du har blivit lurad när allting står i papprena som du fått hem från början.

Herregud. Jag blir upprörd. Jag är 19 år. Ni är (förmodar jag) vuxna människor.

MySafety's spärrservice är en väldigt andvändbar tjänst, det tror jag alla håller med om. Dock så kanske den inte passar alla männsikor pga livssituation osv. Men snälla nån. TA EGET ANSVAR

HUR svårt kan detta egentligen vara? Jag blir fan skraj. Ni måste lära er att ta eget ansvar. Det är kundens ansvar att man får fakturan, betalar i tid osv. Läs avtalen!

2011-09-20

Jussi

Blufföretag!! AKTA AKTA AKTA!

Detta företag är oseriöst!
Har uppenbarligen hittat en nisch att skicka fakturor som folk säkerligen betalar för att slippa "strulet".
Jag har sagt upp mitt abonnemang. Blev upplyst om att jag gjort detta för sent och därmed är tvingad till att betala en period till á 3år. Jag sa att jag inte ville, och blev då erbjuden sex månader gratis OM JAG VALDE att stanna som kund och därmed betala fakturan, Något som jag avstod. Någon vecka senare dyker INKASSOKRAV upp...

Detta från ett "säkerhetsföretag" som inte ens har koll på var jag bor..

AKTA

2011-09-22

Hej Jussi! Vår SpärrService tjänst innebär att du dygnet runt kan ringa vårt bemannade journummer och spärra kort och mobil samt att det ingår nyckelbricka och stöldskyddsdekaler. Precis som många andra företag både i säkerhetsbranschen (hemlarm etc) och andra brancher (t.ex. telecom och internet) så tillhandahåller vi tjänsten i abonnemangsform med uppsägningstid på en månad. Vi har långa abonnemangsperioder eftersom vi har lågt pris på tjänsten. Vi skickar även ett brev 3 månader innan ny abonnemangsperiod för att påminna om förlängningen. Fakturering sker till den adress där du är folkbokförd för att säkerställa att den hamnar rätt. Kontakta mig gärna om du har några övriga funderingar. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-09-16

MKay

USCH.

Varje gång mysaftey ringt har jag tackar NEJ till allt de erbjudit och sagt att jag EJ är intresserad av deras tjänster. I augusti fick jag en faktura på 69 kr OM jag ville förlänga abonnemanget, i fakturan står även "P.S. Vill du inte förlänga ditt SafeKey-abonnemang lämnar du bara fakturan obetald så avaktiveras tjänsten och ditt skydd upphör att fungera. Du behöver inte kontakta oss eller återsända någonting". Om en obetald faktura betyder att man avaktiverar tjänsten så måste jag ju säga att ett inkassokrav är en otroligt märklig respons.

När jag nu ringde kundtjänst säger dem, "du måste kontakta kundtjänst om du vill säga upp ditt abonnemang", varvid jag påpekade att det är motsägelsefullt eftersom det står i fakturan att det är just det jag INTE ska behöva göra.

USCH för detta företag!!!!!! Rekommenderar det ej till någon.

Kalle Silverström

Obeställd tjänst, de struntar i bestridd faktura

Vi har inte beställt tjänst. mySafety fortsätter skicka påminnelse på faktura som är bestridd. Det är inte olagligt, men vi överväger stämningsansökan pga oseriös faktura

2011-09-13

Hej Kalle! Kontakta mig så jag får ta mig en titt på ärendet. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-09-10

Peter

Nöjd

Helt nöjd med mysafety. alla tjänster jag behövt utnyttja har funkat. inte haft nå problem med att säga upp. Det enda som sänker betyget är att dom ringer för ofta

2011-09-13

Hej och tack för omdömet! Om du inte vill bli uppringd i marknadsföringssyfte går det bra att meddela detta till oss. Se vår hemsida för kontaktinfo: http://www.mysafety.se/kundservice Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-09-10

Crille

Absurt

Alla ni som skriver och klagar på att det är svårt att säga upp med mera. Har ni ens öppnat paketet som ni får hemskickat? Jag anser att när man gör en beställning på en tjäns, så får man väl förfan öppna det och läsa igenom. Ni är vuxna människor. Och gör man det så står allt tydligt och klart. Jag har både spärrservice tjänsten och IDskyddet och båda tjänsterna har funkat hur bra som helst för mig. Så sluta gnäll och ta ansvar

2011-09-09

Beata

Dåligt stil - gratis nyckelbrickor!

Jag har fått ett brev från MySafety med en nyckelbricka som man kan prova gratis i 6 månader. Jag har inte bett om denna tjänst och tycker att det är riktigt dålig stil - att tvinga på en konsument sina produkter och ett avtal på detta sätt! Inte känns det bättre efter att ha läst alla omdömen här.
Jag har stark lust att anmäla detta till Konsumentverket.

2011-09-02

Erik

mySafety blir faktiskt bättre och bättre

Jag har varit kund ett par år med Nyckelbricka och en del andra tjänster.
Håller med om att de är något "pushiga" i hur de förlänger och säljer nya abonnemang men jag har absolut inget att klaga på hur de hanterar mig som kund när jag ber att få säga upp tjänster eller har andra frågor.

Det hela handlar om att veta vad man beställt och att vara tydlig med vad man vill ha och vad man inte vill ha.

Det känns som om de lyssnar på kritiken här och blir bättre och bättre.

2011-09-01

mysafety Ab

Hade inte några problem att komma fram i dag.
Fick prata med en trevlig kille på kundtjänst.
Fick även ref.nummer utan problem.

2011-08-31

Bullen Bengtsson

Dom säger: "Bla bla bla, Fel på sin ..."

".. spärrservice. Var god pröva lite senare".

Tänkte säga upp något som jag inte beställt för 400 kr (+ påminnelse) drygt. Har hållit på hela dagen. Det ända jag haft är en nyckelring som skulle förfalla och bli inaktiv om jag inte betalade den. Konstigt och skumt företag.

Man undrar om inte råttorna håller på och lämnar det sjunkande skeppet.

Snart hittar man dom nog här (http://www.svenskhandel.se/Vi-arbetar-med/Sakerhet/Varningslistan/) gissar jag.

2011-09-01

Hej! Hela vår telefonväxel låg nere igår mellan c:a kl. 11 ? 23. Detta till följd av ett omfattande fel hos vår leverantör av internet och IP telefoni. Vi ber så mycket om ursäkt för detta och utreder för närvarande hur vi på bästa sätt undviker att liknande situationer uppstår i framtiden. Idag funkar dock allt som vanligt igen men väntetiderna kan vara något längre idag och ett par dagar framåt pga det ökade trycket från gårdagen. Normalt sett har vi väntetider på 1,5 minuter till kundservice och 1 minut på vårt spärrnummer. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-08-30

Jan K Jan K

Betalningskrav på erbjudande

Fick just en betalningspåminnelse på ett erbjudande om förlängning av ett SafeKey-abbonemang. Betalade inte första fakturan eftersom det var just ett erbjudande och jag inte ville ha något. Så varför skicka en påminnelse? Och varför formulera den som ett kravbrev, när jag inte köpt något?

Dålig stil!

2011-08-26

bubblan

Varning för detta företag!

I över 3 år har jag blivit telefonterrad av detta företag trots att jag gång på gång på gång sagt att jag inte är intresserad av deras tjänst. Nu sänder dom även fakturor som jag ombeds betala för att förlänga ett abonnemang som jag aldrig ens beställt. Passa er för Mysafety!

2011-08-30

Hej! Vi uppdaterar kontinuerligt vår produktportfölj och bedriver regelbundet nya kampanjer för att marknadsföra oss. Vi är mycket noga med att följa SWEDMAs riktlinjer för direktmarknadsföring. Om du inte svarar prövar vi att ringa några gånger till inom samma kampanj och vi kan inte veta om ett uteblivet svar är p.g.a. ointresse, att man är upptagen eller nått annat. Du har självklart rätt att begära att inte bli kontaktad alls i marknadsföringssyfte. Detta kan göras till vår kundtjänst via telefon, mejl, fax eller post. Gällande fakturan du fått så vore det bra om du kontaktade oss så vi får reda ut det. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety

2011-08-22

Inge Svar

SLUTA RINGA !!!!

Lägg ned detta skitföretag! Sluta att ringa!! Är man inte intresserad så svarar man inte, FATTA DET !!!

2011-08-23

Hej! Vi uppdaterar kontinuerligt vår produktportfölj och bedriver regelbundet nya kampanjer för att marknadsföra oss. Vi är mycket noga med att följa SWEDMAs riktlinjer för direktmarknadsföring. Om du inte svarar prövar vi att ringa några gånger till inom samma kampanj och vi kan inte veta om ett uteblivet svar är p.g.a. ointresse, att man är upptagen eller nått annat. Du har självklart rätt att begära att inte bli kontaktad alls i marknadsföringssyfte. Detta kan göras till vår kundtjänst via telefon, mejl, fax eller post. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety

2011-08-18

Milo

Lurendrejare

Sade upp mitt avtal innan dess utgång i samband med ett samtal med en av företagets telefonsäljare. Trots detta skickar man fakturor och hävdar att uppsägningen var ogiltig och att man inte kan säga upp avtalet med en säljare vilket inte stämmer enl konsumentvägledningen. I avtalet står "Vid muntlig uppsägning av förnyad abonnemangsperiod erhåller Kunden ett referensnummer som ska sparas tills det att abonnemanget löpt ut." Inte ens vid uppsägning till deras kundtjänst nyligen erhöll jag något referensnummer. På detta viset agerar inte ett seriöst företag som är mån om sina kunder.

2011-08-17

Mauritz Nordlund

Bedrägeri?

Jag har ingen aning om hur de anser att jag beställt deras tjänst. Bet i det sura äpplet och betalade eftersom de hotade med inkasso. Försökte säga upp allt efter detta. 3 gånger har jag ringt och de har sagt att de tagit bort prenumerationen. Ändå så fortsätter de skicka ut nya räkningar. Jag anser detta vara bedrägeri företag.

2011-08-17

Hej Mauriz! Du beställde SpärrService abonnemang via telefon 2007-03-07. Vad jag kan se så har vi skickat 2 fakturor till dig. Första fakturan skickade vi 2007 för 1a abonnemangsperioden på 3 år. Den andra fakturan skickade vi 2010 för 2a abonnemangsperioden, också den på 3 år. Inga övriga fakturor eller krav (eller hot om inkasso) har skickats till dig vad jag kan se. Du kontaktade oss 2010-06-14 och sade upp ditt abonnemang. Kontakta gärna mig om du har några funderingar kring detta. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-08-15

Dåligt bemötande, konstiga avtal

Avtal som förlängs automatiskt, utan påminnelse om att säga upp avtal som det påstås. Dåligt bemötande vid kontakt med kundtjänst.

2011-08-15

Daniel S

Ännu en förlängning på 3år...

Även jag har fått "abonnemanget" förlängt på tre år. Trots hänvisande till att dem inte får förlänga med mer än 12 månader automatiskt vägrar dem ge dig...

Inte fick jag någon påminnelse 3 månader innan dem förlängde skiten heller. Antar att det bara är att betala och gratulera till en bra scam.

2011-08-08

Lars

tryggt

Bra trygghet. Läste på om uppsägning efter alla skrämmande kommentarer, det är en månad, annars förlängs det. Men så är det väl överallt?

2011-08-04

Daniel

Automatisk förlängning på 3 år

Sambon råkade också ut för detta, Kundtjänsten kunde ju inte göra nåt såklart men vi gav oss inte, Finns en hovrättsdom som klart och tydligt säger att dom INTE får förlänga 3 år, Då påstod dom att det var enligt dom gamla villkoren och att dom får göra så nu eftersom det står i avtalet, Men det är bullshit, Gör såhär hota lite med ARN och sånt så stryker dom snart er. Somm sagt dom får INTE lov att förlänga i 3 år, Och deras snack om att man inte ska stå utan skydd blabla då kan dom väl ge 1 månads uppsägning from fakturadatumet eller hur? Om ni nu vill ha NÖJDA kunder bara??

2011-08-04

Kristiina

Automatisk förlängning på 3 år

Efter flera mejl så gjorde företaget ett undantag och avskrev fakturan. Det var verkligen trevligt men för alla andra hoppas jag att det snart blir ett lag som gör att kunden alltid kan avsluta sin tjänst med enmånads-avsägningstid:

2011-08-03

Kristiina

Automatisk förlängning på 3 år

Igår fick jag ett sms från dem som sa att om jag betalar min faktura inom de närmaste dagarna så utgår ingen avgift. Jag ringde upp deras kundsupport eftersom jag har inte beställt någon tjänst från dem och förstod inte vad det handlade om. Kundtjänsten berättade att jag faktiskt hade en faktura innestående på en tjänst som jag beställde för 3 år sedan och denna tjänst fortsattes nu utan en aktiv beställning från mig.
Så beter sig inte ett seriöst företag! Har mejlat deras kundombudsman utan att ha fått svar. Har även mejlat dem att det är otillåtet (enligt Konsumentverket) att avtalet förlängs automatisk på bestämd tid som överstiger 12 månader.
Kortfattat: Jag beställde en tidsbegränsad tjänst för 3 år sedan som dem nu automatiskt förlänger eftersom jag inte har sagt upp något som var tidsbegränsad!?

2011-08-16

Hej Kristina! Det är inte avtalsperiod med löpande kostnader som förlängs, det är en abonnemangsperiod. Vi tillhandahåller långa abonnemangsperioder då det är väldigt lågt pris på tjänsten. En abonnemangsperiod på 3 år hos oss kostar ungefär lika mycket som 1 till 2 abonnemangsperioder på en månad hos en vanlig bredbandsleverantör. Vi skickar dessutom ett informationsbrev 3 månader innan abonnemanget förlängs för att du som kund skall ha möjlighet att ta ställning till om du vill fortsätta med tjänsten eller inte. Återkom gärna till mig om du är missnöjd med hur ditt ärende blivit behandlat. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-08-02

Annika

Kan inte ta ett nej.

De ringer och ringer och ringer och ringer och ringer och ringer. Extra jobbigt med tanke på att jag bor utomlands i perioder och får betala en hel del varje gång jag svarar. Har sagt JAG VET INTE HUR MÅNGA GÅNGER att jag inte är intresserad av deras tjänster, men det är uppenbarligen helt omöjligt för dem att ta ett nej. Man blir helt matt. Efter ett års konstant ringande börjar jag känna mig trakasserad.

2011-08-16

Hej Annika! Vi uppdaterar kontinuerligt vår produktportfölj och bedriver regelbundet nya kampanjer för att marknadsföra oss. Om du tackar nej till ett erbjudande innebär det inte att vi inte kan tänkas kontakta dig i samband med något annat erbjudande. Men du har självklart rätt att begära att inte bli kontaktad alls i marknadsföringssyfte. Detta kan göras till vår kundtjänst via telefon, mejl, fax eller post. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety

2011-08-01

Abir Lindberg

Ett sätt att tjäna enkla pengar?

Har inte haft någon som helst användning av tjänsten. Hann inte säga upp förnyelsen och nu måste jag betala för tre år till???

Dessutom, de ringer och försöker sälja nya tjänster ideligen. Trots att jag upprepade gånger sagt att jag inte är intresserad av någon annan tjänst och inte intresserad av att de ringer, så ringer de...

Känns som om deras affärsidé är att lura folka att de köper sig lite tryggare för en billig peng. Det handlar ju inte om så mycket pengar per år... men vem har användning för tjänsterna?

Och framförallt, varför har jag ingen kortare uppsägningstid än tre år?

Nej, fy sjutton. Ska betala fakturan nu och hoppas att de aldrig mer hör av sig. Kan glatt betala bara jag slipper ha något med dem att göra.

/Abir

2011-08-05

Hej!
Våra tjänster är väldigt populära och varje dag hjälper vi kunder att känna sig tryggare i vardagen genom att hjälpa till att spärra stulna eller borttappade kort och mobiltelefoner.
Avtalsvillkoren finns alltid bifogade vid tecknande av våra tjänster och för att förtydliga ytterligare skickar vi ut ett informationsbrev 3 månader innan förlängning för att påminna om att perioden håller på att löpa ut.
Hör gärna av dig om du har några frågor så kan vi titta vidare på ditt ärende. Vad gäller erbjudande om nya tjänster och produkter via telefon så kan du gärna skicka dina personuppgifter så ser jag till att ta bort dig från våra telefonlistor.
Med vänliga hälsningar, Eric Andersson mySafety Kundservice ? kundombudsman@mysafety.se

Patrick

Automatisk förnyelse på en tjänst man inte vill ha

Fick idag ett inkassokrav pga en förlängning på en tjänst hos mySafety, förlängningen är på ytterligare 3år och jag har inte aktivt beställt en förlängning så 700kr i sjön för en tjänst jag inte har någon nytta av. Har begärt en skriftlig bekräftelse på uppsägningen och hoppas slippa fler fakturor i framtiden. Tydligare information om vad som gäller mySafety! Känner mig grundlurad då jag trodde att man bara kunde bortse från fakturorna då jag tecknade ett tidsbestämt avtal för 3 år sedan utan någon information om en ev automatisk förlängning av tjänsten i framtiden.

2011-07-27

Missnöjd

Blåsningen

Företaget tillämpar oskäliga avtalsvillkor. Har haft flertalet anmälningar till Allmänna Reklamationsnämnen (ARN). Konsumenterna har förlorat i ARN, för att summan som tvisten gäller är för låg - under 500 kr. MySafety har också flertalet anmälningar mot sig hos Konsumentverket. Företagets kuntjänst är mer intresserade över att höra sig själva tala, än att lyssna på konsumenten. Den jag talade med avbröt mig konstant, tills jag härsknade till höjde rösten med kommentaren "Kan du låta mig tala till punkt!" Om ni säger upp avtalet genom kundtjänst, be då att de skickar skriftlig bekräftelse via mail el. genom post. Det anmärkningsvärda är att det är många ledande personer i företagets styrelse. Det är dessa som lägger fram riktlinjerna för företaget, här är länken där man ser vilka personerna är:

2011-07-27

Saba

Rent lurendrejeri!!!

Som alla andra redan beskrivit först avtal i 3 år därefter automatiskt förlägning i 3 till utan ett brev hem och i de första avtalet skall man tydligen redan då godkännt till automatiskt förlägning.. fick ner dock förlägning till ett år men vill ju fan inte ha SKITEN!!! smart nog begärde jag nu alla villkor och info om uppsägningen om ett år lär de bli domstol om inte det är uppsagt!

Sammanfattning av företaget: Hittat ett smart sätt att lura folk på pengar, uppenbart att tillräckligt många faller i fällan för att dom skall tjäna pengar. Efter flera av domstols beslut mot sig har dom finjusterat sina villkor för att kunna tjäna ännu mer på trams samt bytt företags namn för att den negativa kritiken inte skall vara så obvious.

rövknullad

Svinaktigt!

Det borde vara förbjudet att sälja tjänster som förlängs om kunden är passiv. Borde bara gå att förlänga tjänster efter inbetalning. kan bara instämma med alla andra som skivit ned detta företag på denna sajt.
buuuuuuuu!

Skojare!

Gjorde misstaget att tacka ja till nyckelbrickor för några år sen då de hette Spärrservice. Har nu för tredje gången fått en förnyelsefaktura och påminnelse trots att jag vid två tillfällen tidigare ringt och sagt upp tjänsten. Det lutar nu åt att anmäla företaget, såhär beter sig inget seriöst företag. HÅLL ER BORTA FRÅN MY SAFETY!

2011-08-05

Hej! Kontakta oss gärna direkt så att vi kan reda ut det här. Du kan gärna maila dina personuppgifter till mig så att jag kan kika vidare på ditt ärende. Med vänliga hälsningar, Eric Andersson mySafety Kundservice kundombudsman@mysafety.se

Fredde

Inga problem med uppsägning

Jag var lite orolig efter att jag läst alla dåliga omdömen gällande problem med att säga upp tjänster hos detta företag. Men jag ringde precis och sa upp min tjänst "mySafety Lås- & självriskförsäkring 12mån" utan problem.

2011-07-24

Uppsägningsmöjlighet krävs!

Det går inte att säga upp sitt avtal och man blir påtvingad att betala för ytterligare en förlängning utan möjlighet att kunna säga upp eller tacka nej!
VARNING! AKTA ER FÖR DETTA FÖRETAG!

2011-07-22

a a

fortsätter ringa

Företaget fortsätter att ringa trots att jag bett dem ta bort mitt telenr från sitt system, väldigt dåligt, inget seriöst företag beter sig så.

2011-08-03

Hej! Jag ber om ursäkt att ditt telefonnummer inte blivit ordentligt borttaget! Skulle du vilja maila mig dina personuppgifter till kundombudsman@mysafety.se så ska jag se till att du blir borttagen från våra telefonlistor.Mvh Eric Andersson ? mySafety Kundservice

2011-07-19

Känner oss lurade...

Tecknade avtal för 3 år sedan. Fick info om uppsägning i ett ODATERAT brev. Nu blåser företaget oss på ytterligare 695kr för en tjänst som vi inte vill ha. Akta er!!!

2011-07-18

Carin

Uppsägningsmöjlighet önskas.

Uppsägningstid på detta är helt vansinnigt. Det går inte att bryta då man önskar! Varning.

2011-07-16

Dennis Andersson

Lurendrejare

Dom säljer en tjänst men sänder inga brickor. Har mailat dom och ringt dom men dom vägrar att avsluta abonemanget. Nu har jag haft det i 1,6 år och fortfarande kan man inte säga upp det!
Finns bara ett ord för detta företag, BEDRAGARE.

2011-07-15

D

Bluff företag

AKTA ER! De säljer nyckelbrickor till folk och efter abonnemangstiden gått ut så förnyas abonnemanget automatiskt utan förvarning och man blir skyldig att betala ett år till. Och det går INTE att få dem att stoppa och säga upp abonnemanget detta på något sätt!

Det ringer även en mängd telefonförsäljare och försöker sälja på en dyra extratjänster. Jag har sagt till att jag inte vill bli uppringd av dem igen, men samtalen fortsätter strömma in.
HÅLL ER BORTA FRÅN DETTA FÖRETAG!

2011-08-01

Hej! Vid våra kampanjerbjudanden så delar vi ut kostnadsfria nyckelbrickor som gäller 6 månader. Efter periodens slut skickas ett förlängningserbjudande ut och man kan välja att fortsätta hålla nyckelbrickan aktiv för 69 kronor per år. Det är inte bindande, utan ett förlängningserbjudande utan förpliktelser. Bortser du från fakturan skickas en påminnelse utan avgift ut så att de som vill hålla nyckelbrickan aktiv inte missar att förlänga. Lämnas även den obetald blir nyckelbrickan automatiskt inaktiverad.

För att bygga ut skyddet för en säkrare vardag så ringer våra telefonförsäljare med erbjudanden om våra övriga tjänster och försäkringar men man kan självklart alltid välja att tas bort ur våra telefonregister. Skicka gärna ett mail till oss på kundombudsman@mysafety.se, skicka med personuppgifter så kan vi skicka en skriftlig bekräftelse på att ditt telefonnummer är borttaget ur våra marknadsföringslistor. Med Vänlig hälsning Eric Andersson, mySafety Kundservice

2011-07-01

Blås företag! Akta ER!!

Ett riktigt blås företag! Säljer på sin nyckelbricka på folk med tron att det gäller ett år bara. Sen förnyas abbonemanget utan förvarning och vips så har man det ett år till.. AKTA ER FÖR DETTA FÖRETAG!

2011-06-24

Joakim F Joakim F

Skojare

Har ingen aning om tjänsten funkar då jag aldrig tappar saker, men jag kan säga att dom medvetet skickar ut förnyelsefakturor ett par dagar för sent för att glömska kunder som mig själv inte ska ha möjlighet att säga upp tjänsten. Well played, mySafety. Well played indeed.

2011-06-23

Andreas

Känner mig totalt lurad

Fick ytterligare en förnyelsefaktura. Känns som jag sagt upp mig ett oändligt antal gånger nu. Frågade den trötta rösten i kundtjänst varför jag var tvungen att betala denna faktura också? Fick som svar att jag inte sagt upp abonnemanget i tid, trots att betalningen avser ett helt år framöver. Nu ska detta vara min sista betalning enligt den skojaren, men tror inte på det för fem ören. Riktigt uselt företag som inte är seriösa i nån utsträckning. Undvik företaget så att detta inte händer er!

2011-07-28

Det är tråkigt att höra att du fick ett sådant intryck av oss. Vi tillhandahåller vissa av våra tjänster i abonnemangsform just för att man ska ha en aktiv tjänst och vara trygg även om man till exempel missat att betala sin faktura. Skicka gärna ett mail till oss på kundombudsman@mysafety.se, skicka med personuppgifter så kan vi skicka en skriftlig bekräftelse på att din uppsägning. Med Vänlig hälsning Eric Andersson, mySafety Kundservice

2011-06-17

faktura utan att beställt

fick en faktura och ringde sedan upp deras kundtjänst där jag begärde röstinspelningen på godkänandet på avtallet. och den skulle jag få men har inte fått den än, och det är för att det inte finns nån.
finns det nån så har dom klippt ihop en ny från samtalet (har varit med om det förut).
med andra ord ett rent skit företag men duktig på att ha svar på allt dock till ens nackdel.

2011-06-17

Pannan

Faktura utan att ha beställt

Jag fick ett sms om att min faktura var obetald. Problemet är bara det att jag ALDRIG har hört talas om detta företag tidigare. Jag har aldrig beställt något från dem, aldrig gett mitt medgivande till något. Försöker ringa o blir nerkopplad inte en utan 3 ggr. Tillslut får jag tag på spärrservice och får fakturan krediterad.
Men känns inte som jag jag litar på det, utan man får väl ringa om ett par dar o kolla efter... Bluff!

Hej!
I november förra året bytte Spärrservice namn till mySafety. Kan det vara det som gjort att du inte kände igen tjänsten du haft hos oss sedan tidigare? Vi har gjort vårt yttersta för att informera våra kunder om namnbytet och beklagar om den här informationen inte nått fram till dig. Skicka gärna ett mail till oss på kundombudsman@mysafety.se, skicka med personuppgifter så kan vi skicka en skriftlig bekräftelse på att din faktura är krediterad. Med Vänlig hälsning Eric Andersson, mySafety Kundservice

2011-05-30

Nutidens terrorister!

Har aldrig varit kund på detta företag och deras sak intresserar inte mig, kan någon berätta för mig varför man ringer 8 gånger på en vecka hem till någon som är Nix:ad?
Håller på att skriva en anmälan som skall skickas till ARN och eventuellt till fler efter lite påläsande för detta är inte hållbart, avskyr alla dessa företag som ringer ner människor och terroriserar människor vid oanständiga tider.
Vi har småbarn i detta huset!!

2011-06-16

Hej! Du är troligtvis kund hos någon av våra samarbetspartners eller har deltagit i någon tävling eller undersökning på internet där du godkänt att bli uppringd i marknadsföringssyfte, och i bägge dessa fall gäller inte NIX. Vi ber om ursäkt om vi ringt vid ett olämpligt tillfälle men vi håller oss till gällande branschregler för vilka tider vi ringer. Allt du behöver göra är att ringa oss eller skicka ett mejl med begäran att du inte vill bli uppringd så tar vi bort ditt nummer.

2011-05-27

Obehagligt

Kolla med era säljare de senaste dygnen (epost?). Vem säger "Vet du vad det bästa är? Att man tar hand om varandra?" med hotfull ton? Ni lär väl spela in samtalen?

2011-06-16

Hej! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Skulle du vilja kontakta mig så att vi kan kolla upp detta lite närmre. Säljare som inte sköter sig och håller sig till vår policy blir inte långvariga. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety kundombudsman@mysafety.se

2011-05-25

Ej förtroendeingivande

Har ej vågat använda denna spärrtjänst, pga av det oseriösa intryck deras aggressiva försäljare gjorde. Skall försöka säga upp abonnemanget snarast.

2011-05-25

Hej M! Kontakta gärna mig direkt. Jag vill gärna ha feedback i detta ärende. Vi är väldigt måna om att hålla hög kvalitet på vår säljavdelning och det är viktigt för oss att få feedback om något sånt här inträffar. Mvh Kalle - Kundombudsman mySafety - kundombudsman@mysafety.se

2011-05-24

CyberDyne

Skitföretag

Det här företaget har ringt mig flera ggr och som tur är har jag inte svarat!
Jag har inte gett det här skitföretaget mitt medgivande eller uppgett mitt mobilnummer för dem eller deras representanter. De bryter mot de allmänna etiska reglerna genom att kontakta mig utan medgivande och jag har anmält dem till ARN!

2011-05-12

Johan

Fick en nyckelbricka som jag INTE beställt!

Företaget påstår att jag VUNNIT ett halvårs användning av en nyckelbricka som skall ge mig mina nycklar åter ifall jag tappar dom.
Sedan vill dom ha 69kr per år och det blir automatisk förnying av en tjänst jag EJ beställt ochså vill dom att jag skall skicka tillbaka en nyckelbricka jag inte beställt utan att ge mig ersättning för porto eller min tid som jag slösar på det. Detta företag är oseriöst. Håll er borta från detta företag.

2011-05-07

tacksam

Tacksam

Vad ska man säga. Många här verkar inte förstått vad Mysafetys tjänster handlar om. Jag blev rånad utomlands. Spärrade allt på ett samtal OCH fick nödkontanter. Vad skulle jag gjort utan skyddet? Fått PANIK. Så tack MySAFETY!

2011-05-04

Adrian

Undvik!

De skickar ut fakturor på abonnemang man inte ens har tecknat. Har man varit kund hos dem en gång så blir man aldrig av med dem. De tvingar en att sitta och ringa och försöka reda upp det, fy fan för såna människor. Svin!

2011-04-26

A.M

grymt företag

Vill bara säga...TUR MAN HAR SPÄRRSERVICE !!!

2011-04-23

grymt bra, har haft stor hjälp av många av deras tjänster

2011-04-20

Oskäligt.

Har blivit trakasserad av detta företag i ungefär 4 år. Jag fick pröva någon av deras tjänster och avböjde sedan kommande erbjudande och sade upp mitt abonnemang. Trodde jag. Nu har jag fått information om att mitt (uppsagda) abonnemang ska förlängas i 3 år, om jag inte säger upp det? När jag sedan ringer sitter jag i kö förgäves. Har mailat till två olika adresser och hoppas på svar. Jag vet att jag både sagt upp mitt sk. abonnemang (för flera år sedan) och bett dem att ta bort mig från deras telefonlistor. Jag känner mig trakasserad. Än så länge har ingen faktura kommit, den ska tydligen komma innan 2011-06-20. Jag vill inte ha någon faktura på något abonnemang jag har sagt upp!

2011-04-19

Robsson

Fiffel och båg

Mycket märkligt att få ett brev hem om detta med Spärrservice abonnemang. Sa upp det för länge sedan och blir uppmanad att kontakta kundtjänst. Annars enligt brev så förlängs det med 39 månader. Snacka om fiffel och bågföretag. Dessutom kundtjänst otrevliga i tonen. Överväger att göra en polisanmälan samt kantakta ARN.

2011-04-11

Beng Green, Huddinge.

Nöjd

Tappade min nyckelknippa här om dagen under en cykeltur. När jag kom innanför dörren, ringde telefonen. En person från mySafety talade om att min nyckelknippa var upphittad. Upphittaren var en kollega till den som ringde. Nu kunde proceduren förenklas genom att jag fick hämta mina värdefulla nycklar hemma hos kollegan som hittat dem. Tala om flyt och service :) Tackar allra ödmjukast.

2011-04-07

Offer

mySafety var tidigare Securia

Blev också drabbat av ett avtal med dem. Ringde dem och där förklarade en automatsvarare att Securia numera heter mySafety. Googla lite på Securia, då bli allt mycket tydligare...

2011-04-05

NuFårDetVaraNog

Nu får det var nog!

Jag har skickat in en uppsägning av mitt abonnemang idag pga deras tvivelaktiga abonnemangsvillkor samt att de håller på och ringer min mobil trots att jag inte bett om det . Skall bli intressant och se om dom tar emot uppsägningen via e-post eller om man skall behöva skicka in den med rekommenderad post...

2011-04-07

Hej! Som jag skrivit i flera tidigare inlägg så är det inga problem att kontakta oss och begära att slippa( direktmarknadsföring) att bli kontaktad via telefon, något som man har rätt att göra. Ditt abonnemang gäller bara nyckelbrickor och är inte bindande. Att kräva skriftlig uppsägning är inte tillåtet och därför inget vi kräver. Det går även bra att ringa oss med uppsägning. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-03-31

Häxan Surtant

Opålitligt företag!

Man luras på ett abonnemang som förlängs automatiskt. Får nya påminnelser på fakturor på ett abonnemang jag aldrig beställt!!

2011-04-04

Hej! Kontakta oss gärna så vi kan reda ut detta. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-03-29

Lena

5 plus till mySafety!

Efter mitt förra omdöme med signaturen "lurad" blev jag kontaktad av kundombudsmannen på mySafety. Jag blev mycket vänligt bemött, och vi redde ut dom missförstånd som varit. Jag är nu en nöjd kund hos mySafety och känner mej ej lurad längre! Och hädanefter ska jag öppna alla brev jag får och läsa dom ordentligt ;-)

2011-03-29

Lurad!

Passa er för Mysafety!!!

Man blir glad när man får en gratis nyckelring utanför ICA, men passa er, det slutar med inkasso och kronofogden!! Säljarna som idkar telefonterror lämnar falska uppgifter, och lovar saker dom ej håller. Ber man om det skriftligt så säger dom att det tyvärr inte går. Ingen idé att prata med kundtjänst, dom har svar på precis allting, till kundens nackdel! HJÄLP mej!! Maila mej den som vet hur jag ska ta mej ur deras klor, jag ger snart upp... kajoos@hotmail.com Tack i förväg!!!!!

2011-03-17

Translator

Ingenting som stämmer!

Har precis fått faktura på förnyelse av ett abonnemang som jag aldrig haft. Därtill har både mitt och företagets namn blivit felstavade, så man kan verkligen undra hur det här gick till. Jag underar på att polisanmäla.

2011-03-30

Hej! Vänligen kontakta oss snarast så att vi kan reda ut eventuella misstag. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-03-14

Jenny

Telefonterror!

Ringer som idioter på både hemtelefon och mobilen.. Fatta att jag INTE är intresserad!

2011-03-14

Hej Jenny! I och med att du är kund hos oss så har vi troligtvis försökt ringa dig för att erbjuda någon av våra övriga tjänster. Och självklart går det bra att kontakta oss för att bli borttagen för direktmarknadsföring, det har man som kund rätt att begära. Du har ju även mejlat mig, så jag har nu tagit bort dig ur våra telefonlistor. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-03-13

pter

Galet företag

När jag hade min mobil avstängd och de hade sökt mig började de istället ringa upp andra ut min familj, som inte ens bor på samma adress. Antar att de hittade de via eniro eller hitta eller någonting. Lite obehagligt när de börjar söka upp resten av ens familj....

2011-03-30

Hej! Om vi fått in upphittade nycklar eller något liknande ärende så gör vi vårt bästa för att få tag på kunden. Det kan t.ex. innefatta att leta upp telefonnummer på hitta.se. Om det däremot är vår säljavdelning som ringt så har vi antingen fått numret via någon samarbetspartner eller så har ni själva uppgett det då ni emottagit någon av våra prova-på-produkter. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-03-12

Lögnhalsar

Fick brev idag om "mitt" SpärrService-abonnemang. Har för länge sedan (2009) sagt upp min nyckelbricka som jag gjorde misstaget att skaffa. I brevet säger de att mitt abonnemang automatiskt förängs med 36 månader om jag inte säger upp det och att faktura kommer. Det är bara det att det inte finns något abonnemang att förlänga. Att det ska räcka med att ringa dem och be om att bli borttagen från deras listor för att de ska sluta ringa är en lögn från deras sida. Vet inte hur många gånger jag bett om detta, men de struntar fullständigt i det och bara fortsätter att ringa. Ett lögnaktigt och fult "företag" som kör med riktigt låg och oetiskt strategi.

2011-03-30

Hej! Kontakta mig så jag får titta på din tjänst och när du har varit i kontakt med oss tidigare. Har vi begått ett misstag rättar vi självklart till det. Det brev du har fått av oss nu informerar om att abonnemanget förlängs om 3 månader och att om man inte vill tjänsten kvar så går det bra att säga upp. (Det glädjer mig dock att du uppenbarligen emottagit och läst det brev vi skickar 3 månader innan abonnemangsförlängning). Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-03-11

F

Det enda som va bra va att killen på Kundtjänst va trevlig och att jag lyckades säga upp min spärrtjänst. Denna gången iallafal. Hade för länge länge sedan skaffat en tjänst på 5 år. när det är över 1 år kvar ringer jag in för att säga upp tjänsten varpå att jag även sände tillbaka mina nyckelbrickor. enligt tjejen jag talade med då så va det inga problem att säga upp det 1 år innan. Men nu fick jag en faktura igen. Men som sagt. beröm till Killen på eran kundservice för att han hade ett trevlgit bemötande. kommer tyvärr inte ihåg namnet

2011-03-09

nej är ett nej

Man har sagt nej, 5 g och dom fortsätter att ringa!!

2011-03-02

Fredde

Jobbiga telefonförsäljare

Jobbiga telefonförsäljare som ringer i tid och otid.

2011-03-02

Hej Fredde! Kontakta oss så tar vi bort dig ur våra listor. Man har alltid rätt som kund att begära av ett företag att man inte vill ha direktmarknadsföreing. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-02-23

Oscar

Lyckades häva min

Fick som så många andra en automatisk förlängning på 36 månader, men lyckades få avtalet ogiltigförklarat efter en del turer:
1. Kontaktade företaget, förklarade problemet och varför jag ville häva avtalet.Fick Nej!
2. Kontaktade den lokala konsumentvägledaren (kan sökas via konsumentverkets hemsida). Hjälper med det mesta!
3. Ringde ARN och bad dem maila rättsfall som finns (spärrservice eller Securia eller MySafety)
4. Gjorde en anmälan till konsumentverket (via telefon)
5. Mailade ånyo Mysafety, nu med bifogade rättsfall och länkar till artiklar om oskäligheten i deras avtal (tog mina från gp.se)
6. Avböjde ett "erbjudande" att bara förlänga ett år istället för tre. Fick avtalet upplöst.

Hänvisade till oskälighet enligt Avtalslagen §36:
- Oskäligt med automatisk förlängning för denna typ av tjänst
- Oskäligt med så lång bindningstid som tre år
- Oskäligt att förlänga utan avisering

2011-03-30

Hej! §36 i avtalslagen specificerar inga av de punkterna du uppger. Dessutom skickar vi en avisering 3 månader innan SpärrService abonnemanget förlängs. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-02-08

Hovrättsdom

Har även jag fått inkassokrav på 36 mån abonnemang som jag aldrig haft en rimlig möjlighet att godkänna. Nu har hovrätten sagt sitt och finner företagets metoder oskäliga. Kommer Mysafety att ändra sin policy efter det eller ska man försöka fortsätta blåsa folk??(http://www.dagensjuridik.se/2011/01/villkor-om-automatisk-avtalsforlangning-oskaligt)

2011-03-08

Hej. Den här domen är baserad på en helhetsbedömning av våra avtalsvillkor. I den bedömningen ingick att vi inte har specificerat i villkoren att vi skall påminna våra kunder i god tid innan en abonnemangsförlängning, något som vi ändå gör i och med att vi skickar ett brev 3 månader innan abonnemangsförlängning (felet är att vi som sagt inte specat det i våra villkor). Men vi har ändrat detta samt att vi håller på att se över våra villkor på andra punkter, såsom längden på abonnemangsförlängningen m.m. Vi har inte för avsikt att lura våra kunder eller bryta mot några konsumentlagar. För ytterligare frågor kring domen eller våra avtal är du välkommen att kontakta mig. Gällande ditt inkasso så har vi först skickat en faktura och en påminnelse. Har du kontaktat oss? Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-02-07

Firman

Anmälde dom ARN nu.

Dom skickar ut en faktura för en tjänst som gäller 2 år... jag har 13 dagar på mig att betala fakturan innan förfallodatum inträffar.Jag ringer upp och säger att vi inte vill ha tjänsten längre. varpå hon svarar att jag måste säga upp en månad innan förfallodatum , annars så har jag automatiskt förlängt med 2 år. Riktigt vidrigt sätt att jobba på. Dom har nog garanterat haft med ARN att göra.Jag uppmanar alla att anmäla dom dit.

2011-03-08

Hej! Fakturan skickas i samband med att abonnemanget förlängs. Uppsägningstiden är en månad men vi skickar ett brev 3 månader innan abonnemangsförlängning för att påminna. Vi har långa abonnemangsperioder p.g.a. det låga priset. Du betalar ungefär lika mycket för en abonnemangsperiod på 2 år hos oss som du betalar för 2 månader hos en bredbandsleverantör. Uppsägningstiden är dock densamma, bara det att du får mycket längre nyttjande av tjänsten hos oss. Vi tillhandahåller tjänsten i abonnemangsform med uppsägningstid delvis för att det är en säkerhetsrelaterad tjänst där vi inte vill att en situation skall uppstå där en kund inte kan spärra sina kort eller inte får tillbaka sina nycklar ifall han/hon inte har fått fakturan eller missat att betala den av någon annan anledning. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-02-05

xeras

omöjligt att säga upp i tid. faktura datum fiffel.

Det jag då undrar över är hur ni kan skicka ut en faktura med faktura datum den 24 januari när Abonemangsperioden börjar den 23 januari. Samt att lägga till att jag inte fick fakturan förrän den 29 jan. Kontaktade er på telefon den 31 jan.blev bortkopplad och sedan var det stängt i växeln. tror ni koppla bort mig med vilje faktiskt. Fick att jag måste mejla uppsägning. Nu menar ni att jag har mindre än 10 dagar på mig att betala denna faktura?

jag undrar hur företaget tänker svara på detta mail. har inte haft några problem innan men har heller inte nyttjat deras tjänster så jag vet inte hur det funkar om jag verkligen skulle tappa mina nycklar eller få identiteten stulen. det var först när jag skulle säga upp mitt abonemang som det börja strula första mailet fick jag en lång rad med propaganda om varför jag inte skulle säga upp det och att jag skulle maila igen ifall jag verkligen ville säga upp. SUCK. tycker det är skitdåligt.

2011-03-08

Hej! Fakturan skickas i samband med att abonnemanget förlängs. Vi skickar ett brev 3 månader innan abonnemangsförlängning för att påminna om detta. Vi kopplar inte bort våra kunder med vilje, däremot har vår telefonväxel då och då blivit överbelastad och vi kommer den närmaste månaden att uppgradera till en bättre växel som skall kunna hantera den samtalsökning vi haft de senaste åren. När du mejlar oss, liksom om du ringer oss, så vill vi först ta reda på anledningen till varför du vill säga upp ditt abonnemang ifall det är något vi kan göra för att behålla dig som kund eller bättra oss om det är något du är missnöjd över. Kontakta gärna mig om ditt ärende ännu inte löst sig. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-02-02

kkk

sluta ring på natten

Lämna mig i fred. Jag är inte kund hos er och vill aldrig bli det heller.

2011-03-08

Hej! Troligtvis har du emottagit någon av våra gratisprodukter eller så har du ett abonnemang sedan tidigare. Kontakta oss så tar vi bort dig ur våra listor. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-02-01

Lilla My

Varning för My Safety/Securia Systems!

Även jag fick en förnyelsefaktura idag på ett abonnemang som inte går att säga upp då sista uppsägningsdag passetats! Jag hänvisar till att jag inte fått info om att det var dags att förnya och möts av så grisig översittarattityd att jag blir mållös. Killen i kundtjänst menar att de skickat ut brev i november vilket jag aldrig fått. Han säger att jag får skylla mig själv som slänger min post! Erbjuder nedgradering till 1 år istället, vill inte betala men vad gör man?

2011-01-26

Hanna

Sluta ring mig MySafety/Securia!

Sluta ring till mig MySafety!!!
Har under en veckas tid nästan varje dag blivit ringd med en signal(!) på min mobil från nummer 08 505 53 005. Har tidigare fått ett brev hem med MySafetys nyckelbricka som jag returnerade dagen efter med ett brev om att jag inte ville behålla brickan och heller aldrig beställt någon. veckan efter började telefonsamtalen som jag nu börjar lessna på rejält. Och betyget här ser ju inte så bra ut precis. Oseriöst företag som inte kollar upp alla led. . .

2011-03-16

Hej Hanna! Brickan du emottog har du troligtvis tackat ja till i samband med att du deltagit i någon tävling eller marknadsundersökning på internet. Brickan är kostnadsfri i ett halvår vartefter man får ett erbjudande om att fortsätta abonnera på den för 69 kr/år. Om du inte vill bli uppringd i marknadsföringssyfte är det bara att meddela oss detta så tar vi bort dig ur våra listor. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB

2011-01-25

Varning för "Securia" numera "MySafety"

Även jag har fått en faktura på 3-års förlängning av ett abonnemang som jag aldrig haft. Uppsägningen av detta obefintliga abonnemang skulle ha skett en månad innan fakturan kommit! Kundtjänsten lyssnar inte och det dimper ner påminnelser och inkassokrav trotts bestridande av fakturorna. Självklart kommer jag inte att betala. Kronofogden ger inga "prickar" i register utan att Tingsrätten dömt en gäldenär till en skuld! Så ta det lugnt alla som inte ingått något avtal! Dessutom kostar det 1000-lappar att lämna ett ärende till fogden så det lönar sig inte för småskulder! Inget seriöst företag behandlar sina kunder/ickekunder med tvingande långa avtal. Det är sorgligt att detta företag ska sko sig på människor med hjälp av kriminella metoder och utnyttja folks rädsla för att få betalningsanmärkningar etc. "Mata inte duvorna där du inte vill ha dom" Betala inte!

2011-03-08

Hej! Vi skickar inte fakturor till folk som inte är kunder. Det låter som att du har ett abonnemang hos oss av något slag som har förlängts. Om du inte är nöjd med det besked du fått av kundtjänst är du välkommen att kontakta mig. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-01-24

Janne

Oseriöst

Jag har KO anmält dom, blev uppmanad av KO att även skicka till Allmänna Reklamationsnämden. Imorgon gör jag en Polisanmälan, finns inget avtal skrivet, Kan man inte behålla kunder utan att försöka tvinga dem så skall dom göra något annat. Finns dom i Svea Hovrätt. Lycka till Mysafety.

2011-03-08

Hej! Har du kontaktat oss? Om inte, så kontakta gärna mig direkt. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

Kapten G

Varning för oseriöst företag

Vill varna alla för detta företags metoder
Skickar 7 december en nya faktura för en period som gäller 2010-12-08 till 2013-12-08.
För att säga upp abonnemanget skulle jag kontaktat dom senast 7 november...Lätt när man tillämpar 3 årsavtal och skickar faktura en dag innan nya abonnemangsperioden startar.

Grymt besviken på företagets hantering och bemötande.

2011-03-08

Hej! Vi skickar ett brev 3 månader innan abonnemanget förlängs. Abonnemangstiden är lång för att priset på tjänsten är lågt. Och likt andra abonnemang för t.ex. bredband och telefoni så har vi en månads uppsägningstid, skillnaden är att vår tjänst räcker 3 år till ungefär samma pris som ett bredbandsabonnemang räcker 2 månader. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

Ove

varning här med!

Securia gömmer ibland sin märkliga verksamhet bakom namnet mySafety, bla deras nyckelbrickor, de skickar fakturor och kallar förbindelsen mellan företaget och kunden abbonemang, förnyelse av abbonemang osv,

2011-01-21

Hej Ove! Vi bytte namn i november till mySafety. Namnbytet har vi genomfört för att ha ett varumärke som är mer tilltalade och som fungerar bättre och mer genomgående internationellt, då vi stadigt expanderar vår verksamhet i nya länder. Vi har inget att dölja och vi bifogar ett blad som informerar om namnbytet med alla våra fakturautskick. Om du har någon fråga kring en faktura är du välkommen att kontakta mig eller kundtjänst. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-01-20

MrAnderson

Inga problem säga upp

Positivt: Fick en förnyelsefaktura och reagerade på att priset gått upp från 199 till 365 kr. Ringde kundtjänst, trevlig tjej förklarade att priset höjts pga att fler saker täcktes av försäkringen nu. Valde att säga upp försäkringen och det var inga problem trots att förnyelseperioden redan börjat för några dagar sedan.
Negativt: Samma metod som beskrivs av andra, man får räkningen EFTER datumet man måste säga upp den. Fast läser man det finstilta ska man ju betala räkningen senast dagen abonnemanget förlängs. Är ju lite svårt när räkningen kommer efter den dagen (troligtvis med flit så man inte ska komma ihåg att säga upp om man inte vill fortsätta.)
Trassel i telefonkön, blev bortkopplad när jag kom fram, så det var bara att ställa sig sist i kön igen. Snabb kö dock.

2011-01-12

luttrad!

Etik och moral!

Jag är en av dem som "fick" en nyckelbricka "gratis" mitt i julhandeln (stressen). Har nu fått ett gäng mystiska samtal från ett nummer som när de ringer bara lägger på luren i örat på mig. Lite efterforskning och jag hamnar här. Kundombudsmannen som rumsterar här inne, verkar vara trevlig och reko. Hur kan du då moraliskt motivera era säljmetoder som enskilda "missar" och enstaka "fulsälj", när det inte krävs en PHD för att se att era säljmetoder strider mot all svensk rakryggad heder? Minst 20 av era nr. är listade som spärrade nr hos Vemringde.se och en snabb googling ger enbart ett starkt negativt omdöme överallt. De som är positiva luktar troll! Jag har varit med om liknande förr, de fick inte några pengar, vilket ni inte heller kommer att få! Men det irriterar mig att behöva irritera mig på detta!

2011-01-17

Hej. Det är ju olyckligt att det varit tyst i luren när vi ringt upp, det ber jag så mycket om ursäkt för. Vi har testat en ny dialer som ställt till med vissa problem som vi, tack var dig har uppmärksammat och åtgärdat. Du har ju också kontaktat mig mailledes och jag har blockerat ditt nummer för telemarketing från oss. VemRingde.se är en upplysningstjänst och inget som på något vis spärrar nummer. Gällande frågan om etik och heder så anser jag inte att vi agerat fel. Vi har knutit en kundkontakt med dig genom att du emottog en gratisprodukt och vi har sedan försökt ringa upp för att informera om våra ytterligare tjänster. På din begäran har jag dock plockat bort dig ur vårt system, något som du självfallet har rätt till. Vi har inte krävt några pengar av dig och kommer så ej heller att göra. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-01-06

Tina

Akta er för detta "företag"

En mycket otrevlig säljsperson ringde till oss tidigare under hösten. Min make sa klart och tydligt att vi inte är intresserade av att ha någon spärrservice. Efter en vecka eller så dimper det ner en "tack att ni beställt spärrservice" faktura. Vi bestred fakturan och fick besked att allting var klart. Precis innan jul får vi ett brev och räkning från Mysafety/Securia där vi blir erbjudna att "förnya abonnemanget" som vi haft ett år. Vilket skämt! Vi har aldrig haft något abonnemang hos dem. Det står med små bokstäver på räkningen att "vill du inte förlänga ditt safekey abonnemang lämnar du bara fakturan obetald så avaktiveras tjänsten". Det roliga är ju att aldrig någonsin har haft något abonnemang hos dem. Hur kan de påstå att de är ett seriöst företag när de skickar sådana här räkningar och har - som det verkar - så stora problem med alla deras telefonsäljare?

2011-01-10

Hej Tina! Jag vill beklaga att du råkat ut för en oseriös säljare. Vi gör vårt yttersta för att hålla hög kvalitet på vår säljavdelning och undvika fulsälj. Men ibland händer det trots allt ändå att någon säljare inte följer våra rutiner, något som resulterar i varning eller uppsägning. Och i de fall det trots allt inträffar så rättar vi givetvis till misstaget och kompenserar kunden, vilket tydligen också skett i ditt fall. Gällande fakturan du fick före jul så gäller den en gratis nyckelbricka som ni emottagit av oss. Nyckelbrickan är gratis i 6 el. 12 månader och därefter har man möjlighet att fortsätta abonnera på den om man vill, men det är såklart frivilligt och tjänsten avaktiveras som sagt om man inte betalar den. Kontakta gärna mig om du har några ytterligare frågor. Mvh Kalle, Kundombudsman Securia Systems AB / mySafety AB kundombudsman@mysafety.se

2011-01-05

Martina

Fast!!!

Har fått en räkning, "Tack för att ni har valt att fortsätta ert abonnemang hos oss...", en påminnelse och nu ett inkassokrav. Jag har inte valt att fortsätta något abonnemang, trodde att en inbetalning innebar att man ville köpa/förlänga tjänsten. Efter mejlkontakt med företaget idag förstår jag att jag borde ha sagt upp tjänsten en månad INNAN jag fick den första räkningen. Det borde jag ha kommit ihåg!!! Nu är jag livegen i ytterligare 36 månader! Kan detta verkligen vara en rimlig uppsägningstid?!?

2010-12-13

Peregrin

Lurendrejeri

Jag har idag fått en faktura från Securia där de tackar för att jag valt att fortsätta mitt abonnemang hos dem. Det har jag inte gjort, utan jag bestrider fakturan.

Min nuvarande avtalsperiod med dem löper fortfarande enligt fakturaN som jag betalade till dem 2010-04-14. Avtalstiden går ut först 2011-03-09. Ändå låtsas de att jag gjort en ny beställning och vill att jag ska börja betala för ett fortsatt avtal fr o m 2010-12-05.

Det de sysslar med är skamligt bondfångeri. Måtte de få vad de förtjänar.

Härmed säger jag upp mitt Spärrservice-avtal och alla andra eventuella tillhörande avtal med Securia Systems.

2010-12-15

Hej! Jag ser att du skrivit samma inlägg på Fairshopping också. Se mitt svar där: http://www.fairshopping.se/opinions/view/9351

2010-12-06

AE

Skojare!

Blev uppringd av en säljare som försökte pracka på mig deras "plus"-försäkring, ifrågasatte försäkringens förträfflighet och tackade nej, som tack för det dök det idag upp en faktura på SEK 365... Akta er för Securia Systems!!!

2010-12-08

Hej! Vi har nolltolerans mot fulsälj, så jag skulle uppskatta om du kunde kontakta mig så snart som möjligt så vi får kolla upp det! Vi har mycket tydliga riktlinjer och utbildningar på vår säljavdelning men kan självklart inte övervaka alla säljsamtal hela tiden. Däremot kompenserar vi självklart en kund som blivit utsatt samt vidtar åtgärder mot säljaren ifråga. Om det visar sig att en säljare hos oss lagt en order utan ett godkännande från kund utdelar vi först en skarp varning, om det sedan upprepas blir det avsked på direkten.

2010-12-03

Kjell

Tror företaget på sin egen produkt?

Märkligt med företag som måste binda upp kunder med uppsägningstider och andra barriärer för att kunna behålla sina kunder. Något skumt är det.
Jag tror heller inte att deras allmänna villkor håller för en närmare granskning, de är mycket svårtolkade.
I mitt fall skulle jag säga upp mitt nyckelavtal 1 månad före "avtalstidens slut" som de tolkar som en månad före fakturadatum. Vad som menas med avtalstid kan man inte klart utläsa av villkoren.

Som sagt något skumt år det.

2010-12-08

Hej! Visst tror vi på produkten! Vi tillhandahåller den i abonnemangsform av flera skäl, varav ett är att en kund inte skall stå utan skydd i det fall man missat att betala en faktura eller av annan anledning inte kunnat betala. Däremot försöker vi informera tydligt, bl.a. genom att skicka ett brev 3 månader innan förlängning för att påminna om detta. Avtalsvillkor måste ju dessvärre utformas på juridikspråk och kan därför bli lite svårtolkade, även om vi försöker vara så tydliga vi kan. Alla villkor har vi naturligtvis tagit fram i samarbete med våra jurister. Abonnemangsperioden framgår på fakturan. Om du har några övriga funderingar är du välkommen att höra av dig till mig.

2010-12-03

Annelie

Se upp för Securia Systems AB / My Safety!!!!

Gick med på ett abonnemang hos dem för ca 1 år sen. I slutet av maj blev jag uppringd o fick ett erbjudande om att utöka mitt abonnemang. Det lät ok så jag sa ja. När jag fick hem grejerna så ångrade jag mig, ringde till dem o sa att jag ville avsluta abonnemanget, skickade tillbaka grejerna med ett brev där jag också skrev att jag ville avsluta abonnemanget. Trodde jag...häromdagen fick jag en faktura med texten; tack för att ni valt att fortsätta ert abonnemang hos oss osv. Jag ringde o sa att jag inte har gått med på att fortsätta, utan sagt upp det 9/6 i år. Men icke, jag hade bara sagt upp ena abonnemanget enligt dem, o nu var det försent att säga upp detta då man ska göra det senast 1 månad innan den tiden gått ut. Fy fan så de luras! Jag tänker inte betala min faktura, kommer bestrida den o kontakta KO, för så här får det inte gå till! Vill också varna för att de byter namn nu till My Safety enligt meddelande på deras telefonsvarare.
LITA INTE PÅ SECURIA / MY SAFETY

2010-11-30

Håller med

Samma som alla andra, alla företag som förlänger automatiskt är grymt oseriösa. Fick ett brev om automatisk förlängning men som jag tyvärr missade att läsa (inte speciellt tydligt skrivet heller)
Så av ren princip kommer jag aldrig använda Securia igen, åker tyvärr på en förlängning så jag får betala för nått jag inte kommer använda av ren princip...

Se och lär av konkurrenterna där man får ett tydliget inbetalningskort där man kan välja 1 2 eller 3 år och betala därefter.

2010-11-16

Joakim Klar

Instämmer

Kan bara instämma och beklaga att man är lättlurad. Blev kontaktad av dem för ett tag sedan och accepterade det de erbjöd, dock frågade jag säljaren om tjänsten sägs upp automatiskt vid utebliven betalning. Då tjänsten (hela trodde jag) gick ut var jag bortrest och missade att betala. Nåväl då var det uppsagt iaf tänkte jag, till min förvåning får jag en påminnelse vilken jag var tvungen att betala. Jag ringde upp och sa att jag ville säga upp tjänsten och aldrig mer ha något som helst med dem att göra då försäljaren uppenbarligen ljugit för mig.
Det var tyvärr inte över där då jag i veckan fick en ny räkning och ett tack för att jag valt att förlänga kontraktet. Tydligen hade jag bara sagt upp Personskyddet och inte Spärrservice, lustigt vad "inget mer att göra med ett företag" kan tolkas som behåll vissa tjänster...
Om någon har fått rätt i liknande fall så dela gärna med er av detta.

2010-10-26

Har anmält dem till KO

Blufföretag där man inte kan säga upp abonnemanget. Vilket jag försökte idag. Har ringt KO och ska få en kontaktperson där imorgon. Sedan återstår väl polisanmälan för att bli av med abonnemanget, fakturorna och de oskäliga avtalsvillkoren.

2010-10-27

Hej!
Givetvis skall det gå att säga upp abonnemanget. Kontakta mig så vi kan reda ut vad som eventuellt gått snett.

2010-09-27

Blindstyret

Securia saknar mailadress

oCH det är därför att kunderna inte ska kunna maila frågor och problem. Det skulle bli så uppenbart ifall företaget blev tvungna försvara sig skriftligen mot sina kunder vilka ju oftast har svåra frågor och kritik.

2010-09-29

Hej,
Jo, visst har vi mejladress! Det har vi alltid haft.
info@sparrservice.se
Du hittar den på vår hemsida www.sparrservice.se
I menyn "Kundtjänst" -> "Adress & Telefon".
Under "Kontakta oss" i samma meny kan du även mejla oss via ett webformulär.
Vi besvarar alla mejl inom några timmar (högst 24 timmar).
Om du mot förmodan skulle uppleva några konstigheter i din kontakt med vår kundtjänst kan du även mejla mig direkt.

2010-09-22

Axel

bedragare som jag polisanmält

De skickar faktura fast jag inget bestält det är inget misstag utan en pollicy
<<<

2010-09-29

Hej Axel!
Självklart har vi inte som policy att skicka fakturor till kunder som inte beställt våra tjänster.
Vi håller utbildningar och har tydliga rutiner på våra telemarketingavdelningar för att undvika s.k. ?fulsälj? och vi har en låg frekvens av detta men tyvärr så förekommer det i alla fall. Men säljare som beter sig på det viset blir inte långvariga hos oss, de blir varnade och får sluta om de fortsätter att bryta mot våra regler.
Om detta ändå händer krediterar vi och kompenserar kunden, och DET är en policy som vi HAR.

Ett annan anledning till att du har fått en faktura från oss kan vara att det är en förlängning på ett abonnemang du har.
Nu framgår det inte ifall du försökt kontakta oss eller ej, men jag rekommenderar dig att kontakta oss så snart du kan så vi kan reda ut missförståndet.

2010-09-13

Mats

Varning

Pratade idag med deras avdelning angående att säga upp abonnemanget,men eftersom bindnigstiden löp ut så blev den automatiskt förlängd. Jag stod på mig att jag ville avsluta mitt abonnemang, jag var väldigt betämmd med vad jag vill, men ej hotful eller otrevlig. Till min stora förvåning så lägger deras representant på luren i mitt öra. Snacka om kundkänsla. Nej, passa er för detta företag. Lägg på luren när de ringer nästa gång.

2010-09-16

Hej Mats,
Vi har självklart inte som policy att avbryta ett pågående samtal med en kund. Det kan ju ha rört sig om något tillfälligt tekniskt fel som gjorde att samtalet bröts och att vi sedan inte hade rätt nummer till dig så att vi kunde ringa tillbaks. Men jag skulle uppskatta väldigt om du ville kontakta mig så jag kan göra en djupdykning i ditt ärende och se över om det är något vi eventuellt gjort fel och behöver ändra på.

2010-07-20

Joakim J Joakim J

Varning

Min fru tecknade ett nyckelabonnemang där det tydligen ingick en plustjänst, i år ringde hon Securia och meddelade att hon ville säga upp sitt abonnemang för att slippa ha något mer med dom att göra. Till vår förvåning dök det upp en faktura igår för plus-tjänsten som tydligen låg kvar och blivit förlängd ett år. Tydligen kan man ha plus-tjänsten utan grund-abonnemanget (känns seriöst). Jag bad då att få skriftligt på att försäkringen gäller trots avsaknad av nyckelbrickstjänsten men då hävdar dom att den ingår i plustjänsten ?!?! Känns som ett företag för Plus att ta tag i...

2010-07-16

Benny J Benny J

Som så många andra..

..fick jag idag en faktura från Securia Systems AB och ringde direkt för att säga upp tjänsten (hade ingen aning om att jag prenumererade på den). PLUS-försäkring för låsbyte när vi bor i lägenhet??

Fakturan skickades ut två veckor efter att avtalet hade löpt ut och jag hade ingen möjlighet att säga upp det. Men efter stora påtryckningar och hot om anmälan till konsumentombudsmannen gjorde man ett undantag och tog bort mig från deras kundregister. Så stå på er!

2010-07-09

Camilla

Varning

Fick som föregående talare faktura en vecka försent för att kunna säga upp avtalet. Ringde och blev upplyst att det är jag som konsument som ska hålla reda på bindningstiden och att de inte skickar ut påminnelser!!!! Därutöver har jag fått åtskilliga påminnelser på en faktura som redan betalts. Vilket jävla lurendrejeri!

2010-07-14

Hej! Se gärna mina svar på omdömen nedan. Kontakta mig om du vill ang. ditt ärende eller om du har några övriga frågor. Mvh Eric Andersson Ställföreträdande Kundombudsman SpärrService / Securia Systems kundombudsman@sparrservice.se

2010-07-08

RSAREZA

Det går inte att säga upp!

Har fått en faktura igår från Securia Systems AB. Ringde de och ville säga upp tjänsten, men, fakturan skickades en vecka efter avtalet hade löpt ut (då, förlängs det automatisk med ett år till) och för att kunna säga upp måste man ringa innan. Alltså om jag ville säga upp avtalet skulle jag har ringt för 8 dagar sedan.
Ibland undrar man varför ett framgångsrik företag vill tvinga folk att stanna kvar hos de? Är det så att de vill hålla siffrorna (antal kunder) uppe?
Finns ingen moralisk ansvar!?
Se upp innan ni går med och tackar ja för deras tjänster, det är mer besvär ån hjälp att få?

2010-07-14

2010-06-30

Orca79y

Som MÅNGA andra

har jag oxå fått en påminnelsefaktura om att förlänga mitt abonnemang.
Pratade med kundtjänst och de sa att de hade skickat en påminnelse om att mitt abonnemang gick ut för tre månader sen och en faktura lite senare, Jag har dock inte fått dessa. Då sa personen i kundtjänst att hon kunde se att de hade fått tillbaka påminnelsen eftersom adressen inte stämde, grejen är att jag flyttade till min nuvarande adress hösten 2008!!! Uppdaterar de en gång vartannat år??
Jag tänker bestrida min faktura och i värsta fall får man väl prata med konsumentverket, mfl

2010-07-06

Hej.
Vi gör alltid en adressändring innan vi skickar ut information eller fakturor, men naturligtivs kan vi ha spruckit i våra rutiner så om någonting fortfarande är oklart så går det bra att kontakta mig.
Mvh Eric Andersson Ställföreträdande kundombudsman SpärrService / Securia Systems kundombudsman@sparrservice.se

2010-06-29

Per

Snabb och korrekt hantering

Fick liknande inbetalningskrav som beskrivits nedan och betalade in i rädsla att få betalningasanmärkning. Tog därefter omedelbart kontakt med företaget via mail som svarade mig oerhört snabbt och korrekt. Fick tillbaka pengarna utan krångel. Skulle uppskattat ett samtal/brev ifall jag ville förlänga mitt abonnemang, 3 år är en lång tid. I övrigt har jag inget att invända på tjänsten.

2010-06-28

Bluff eller misstag från er ??

Nu går vi in i en semesterperiod, och då brukar bluffakturor dyka upp.
Påminnelse dimper ner i brevlådan från Securia Systems AB trots att de aldrig skickat ngn faktura.
Något avtal eller överenskommelse existerar inte.
Mailadress till företaget finns ej på deras påminnelse utan de ber en att ringa kundtjänst.
Varningsklockorna ringer!!

Det verkar dock som om ni svarar via detta forum, så jag ber vänligen men bestämt att plocka bort faktura nr 357122597.
Bekräftelse på detta önskas omgående

2010-07-06

Hej.
Det du fått dig tillsänt är en förlängning på ditt skydd för mobiltelefonen men ser att du senare varit i kontakt med kundtjänst som också förklarade för dig vad fakturan gällde.
På alla våra försändelser finns kontaktuppgifter för att kunna kontakta vår kundtjänst både per telefon och per mail. Skulle det fortfarande vara någonting som är oklart går det bra att kontakta mig direkt. Mvh Eric Andersson Ställföreträdande Kundombudsman SpärrService / Securia Systems kundombudsman@sparrservice.se

2010-06-18

Jocke

Hur orkar de...?

Våren -08 fick min sambo en försändelse med bl.a. en nyckelbricka och en faktura - ingenstans gick det att läsa sig till att det skulle vara frivilligt att betala fakturan utan förfallodatumet tycktes gälla. Hon hade inte varit i kontakt med någon sa hon själv, så då beordrade jag henne att inte betala fakturan, eftersom det då snarare kändes som reklam än en tjänst. Därefter var det tyst.

NU - drygt 3 år senare så kommer det en påminnelse till henne med "omgående" som förfallodatum - vad gör man då? Letar lite på nätet och konstaterar att det finns ett domslut som inte tillåter dem att hålla på så här.

...men ändå så skall de skrämma slag på folk - vanligt folk blir ju hypernervösa när det kommer något med orden "påminnelse" eller ännu värre, "Inkasso" på. Min sambo har fortfarande inte beställt något, så det kommer inte att bli något för dem den här gången heller... =(

2010-06-23

Hej,
Det verkar som att ni har ett abonnemang hos oss som ni betalar för vart 3e år. Men det bästa är om ni kontaktar mig så vi kan reda ut alla frågetecken.

2010-05-26

Rolf B

Påminnelse

Jag har under ett antal år abonnerat på flera tjänster från SS AB, men ALDRIG fått någon påminnelse, och det kan knappast handla om brister i postgången.

2010-06-02

Hej! Se mitt svar på omdömet nedan. Kontakta gärna mig ang. ditt ärende eller om du har några övriga frågor.

2010-05-19

Bullshit!

Jag och de flesta här har inte fått någon påminnelse, att säga att den kan komma bort i posten och att folk slänger den är bullshit, jag tror att ni kanske skickar ut men de är absolut inte till alla. Jag är 100 på att jag absolut inte fått någon som helst form av påminnelse, jag läser allt och får ingen reklam så hade inte misstagit det för de heller. Jag tror inte många sitter och har stenkoll på när deras abonnemang går ut speciellt inte de med 3års. Det är heller inget man tänker på att sitta och kolla upp hela tiden efetrsom man tar förgivet att det ska avslutas om man inte säger nåt annat, eller att man skulle kunna säga upp det när man vill.
Varför fick jag inte säga upp mitt avtal på engång? I värsta fall hade jag då kunna betala en liten summa för en månad eller så om det ska va så svårt. Jag vill inte ha denna skittjänst ett år till för 199 kr!

2010-06-02

Hej! Vi har uppmärksammat problemet och tagit till oss av kritiken att så pass många säger att de inte fått detta brev. Vi har tidigare skickat dessa brev via en underleverantör, men vi kommer nu att pröva att själva paketera och skicka dessa brev så att vi själva också kan övervaka att breven i alla fall går iväg som de skall.
Kontakta gärna mig ang. ditt ärende eller om du har några övriga frågor.

2010-05-14

För rättvisa

Bedrägeriförsök

De skickade en " faktura" som såg ut som en riktigt faktura om man inte läser den vaksamhet,detta trots att jag tackat nej till deras tjänst två gånger. De ringde och trackade mig när jag hade migränanfall om att köpa deras tjänst trots att jag påpekade att jag hade migränanfall,de fortsatte i över 25 minuter !. Jag hoppas att någon med mer resurser, kunnande och tid stoppar detta företag innan oskyldiga mindre vaksamma människor hamnar i deras klor.

2010-05-17

Hej, Vi tycker det är jättetråkigt att du känner dig illa behandlad av vår säljrepresentant. Vi genomgår en kontinuerlig kvalitetsutveckling och jag skulle uppskatta om du ville kontakta mig med mer info så vi kan bättra oss. Ang. fakturan så låter det som att det är en faktura för en nyckelbricka du fått. Det är en faktura som man endast skall betala om man vill förlänga sitt nyckelbricksabonnemang, vilket också framgår på fakturan. Kontakta mig eller kundtjänst så hjälper vi dig att ta bort den. Mvh Carl-Erik Gustafsson Kundombudsman SpärrService / Securia Systems kundombudsman@sparrservice.se

2010-05-05

Lina

Lurendrejeri

Jag fick ett samtal. Svarade,och någon la på i örat. Sen 5min senare kom ett sms,där stod att spärrservice paketet jag beställt kommer om en v. Någor sådant har jag INTE beställt. Fick då ringa upp kundservice o sitta där o vänta och tillslut förklara mig. Fast jag inte haft ngt med saken att göra alls. Blir så arg så jag har lust att ringa tidningen och varna andra för detta bedrägeri..

2010-05-06

Hej Lina,
Detta är absolut inte någon säljmetod vi står för och jag skulle uppskatta väldigt om du ville kontakta mig med uppgifter om vilken dag och ungefärlig tidpunkt du blev uppringd och på vilket nummer så att vi kan hitta vilken säljare som gjort detta. Säljare som beter sig så hos oss får sparken. Vi gör vårt bästa för att hålla så hög hygien vi bara kan på vår telemarketing avdelning med tydliga utbildningar och riktlinjer, men självklart kan vi heller inte övervaka alla säljarna till 100% hela tiden.
Självklart vill jag också kompensera dig på något sätt för detta obehag och jag ber så hemskt mycket om ursäkt redan nu.

Veronica

Dåligt och taskigt!

Jag har som alla andra fått en räkning jag ska betala. "Tack för att du valt att förlänga detta abonnemang" När, var, hur undrar jag?? Tjejen i kundtjänst säger att det skickats ett brev i feb då det skulle stå att mitt abonnemang höll på att gå ut.. Antingen är jag bra snurrig, men jag kan inte minnas att jag fått det. Tänkte först när jag såg räkningen att den bara skulle vara att strunta i att betala så har jag inte denna tjänst kvar. Men så är ju inte fallet, bara att betala alltså. Himla kul när man har räkningshögen deluxe och är arbetslös så kommer denna som en extra grej.. suck. Nu ska jag då vänta 2 år och 11 månader innan jag kan säga upp det..
Sur är jag nu.

Hej Veronica,
Om du har många räkningar denna månad kan vi säkerligen skjuta fram förfallodagen en månad. Sådana förfrågningar brukar vi vara lyhörda för om man framför dem i kundtjänst.
Gällande din uppsägning så kan du meddela den när som helst, så länge det sker senast en månad innan den nya abonnemangsperioden påbörjas. Den abonnemangsperiod du betalar för nu kommer ändå att gälla 3 år.
Kontakta gärna mig om du vill betala nästa månad istället.

2010-04-23

Stefan N Stefan N

Bondfångeri!

NEGATIV AVTALSBINDNING vilket inte telefonförsäljaren informerar om. Spelar inte roll om tjänsten är bra, dålig eller mittimellan. Oseriösa avtalsvilkor = oseriöst företag!

Någon i familjen var tyvärr naiv nog att tro att man inte måste ifrågasätta allt när bondfångare ringer.

Kundtjänsten vet precis vilka metoder som används och har svaren redo på de klagomål som kommer. I många fall har de tyvärr den juridiska rätten på sin sida men definitivt inte den moraliska. Jag sa upp vårt abbonemang nu (går ut om ett drygt år) och kommer alltid varna min omgivning för Securia Systems AB!

Finns tyvärr ingen överkryssad sol som betyg!

Hej Stefan,
Om det är något ni själva tackat ja till och accepterat kan det inte kallas negativ avtalsbindning.
Om ni har gjort en beställning på en tjänst hos oss så har ni 14 dagars ångerrätt från det att ni emottagit startpaketet med villkoren. Här följer vi konsumentköplagen precis som alla företag som ägnar sig åt telefonförsäljning skall göra.
Vad du än beställer eller tackar ja till på telefon så har du alltid en ångerrätt.
ARN prövade nyligen ett fall där de godkände våra villkor för ångerrätt.
Har man gjort en beställning utav något så får man faktiskt ta eget ansvar också och inte bara skylla på det dumma företaget.

sebastian

sebbe

grymma

2010-04-21

Borde vara noll stjärnor av fem

Värdelös affärsidé att reta upp folk när man borde bygga förtroende - företaget verkar ju vilja arbeta för säkerhet. Urdåligt med så långa abonnemansperioder som dom menar automatiskt bara fortsätter, till och med fast man inte betalat på tre år, och fortsätter helt utan aktivt medgivande...Dessutom urdålig information om villkor. För min del så saknas helt avtal, jag har inte sett eller hört någon referens till det, ändå krävs jag på pengar. De säger att det hela går tillbaka till 2004..och vill inte komma överens om något per telefon. Konsumentrådgivningen som jag ringt idag sa att de fått in flera klagomål på detta företag. Jag tycker detta är något för Sverker i Plus att granska.
Jag skulle genast anmäla detta till ARN men som av en slump visar det sig att summan jag krävs på är strax under ARNs lägsta gräns (500kr)...snopet för mig men knappast för Spärrservice.

Hej!
Jag kan nog inte hålla med dig i att det skulle vara dåligt med långa abonnemangsperioder. I ditt fall får du en tjänst som gäller hela 3 år för samma pris som det kostar med 2 månader med ett vanligt bredbandsabonnemang (som troligtvis har 3 månaders uppsägningstid). Vi skulle visserligen kunna ta betalt per månad eller kvartalsvis, men det skulle innebära en kraftigt ökad kostnad för fakturering som i slutändan hamnar på kunden.
Gällande avtalet så finns det alltid med i det startpaket man erhåller när man beställt tjänsten, på baksidan av fakturan samt även på det ordersedel man undertecknar och får en kopia av om man tecknat abonnemanget med någon av våra fältrepresentanter.

2010-04-19

Karin

Sämst

Så skickar vi ju ett brev 3 månader innan förlängningen för att påminna om att man är dags för fölängning. Mvh Carl-Erik Gustafsson Kundombudsman SpärrService / Securia Systems kundombudsman@sparrservice.se

Jag har inte fått något sådant brev så det säger bara så för att kunna lura kunden. Tråkigt! Jag tror att det skulle gå bättre om ni vill serva era kunder i stället för att lura dem.

2010-04-22

Nej, det säger vi inte för att lura kunden. Men brev kan komma bort med postleverantören, misstas som reklam av kunden, misstas som reklam av kundens partner som kanske inte ens vet om att de är kunder.
Möjligheterna till varför du inte har läst brevet är många, men vi betalar stora summor varje år för att skicka dessa brev.
Som jag skrivit tidigare: Vi adressuppdaterar mot UC innan vi skickar brevet, sedan skickar vi fakturan till samma adress och med samma leverantör och den tycks ju komma fram.
Vi har på senare tid gjort om layouten på brevet för att det skall bli tydligare. En tanke kanske vore att skicka det i ett fakturakuvert med texten "Viktig Information" på.
Jag har själv talat med kunder som trott sig inte ha fått vårt påminnelsebrev men där det sedan visat sig att de egentligen slängt det.

2010-04-19

Elisabeth

Dåligt

Tydligen skall jag få en påminelse att abonemanget går ut om 3 månader men det har jag inte fått och ingen annan heller. Jag har innte fått någon räkningen bara ett inkassokrav. Det går bara att lösa detta genom att betala i 3 år till vilket jag inte är intresserad av. Pratade med en försäljare om detta men det gäller inte som uppsägning så var noga med att ringa kundtjänst men helst kanske också skicka både mail och brev för att vara säker på att det skall komma fram. Jag vill göra dessa herra och damer medvetna om att det är kunden som betalar er lön och vill ni ha bra servis skall ni inte försöka lura oss.

2010-04-16

kagjasg@gmail.com

Dåligt!

Fick en förlängningsfaktura häromdagen på 3 år vilket jag inte alls är intresserad av! Ringer upp kundtjänst och får reda på att man måste säga till minst 1 månad innan abonnemanget löper ut och att jag har fått skriftlig påminnelse om detta. Vilket jag inte alls har fått!! Jag känner mig lurad och är inte alls villig att betala för en ny period! Och när jag kollar på denna sidan verkar det som att ingen annan fått påminnelsen heller! Så det är verkligen lurendrejeri på hög nivå!!

2010-04-12

Jesper

KVACKSALVERI!

Securia systems kundtjänst är totalt inkompetent och omänsklig! Jag ringer och berättar att jag inte fått någon s.k. påminnelse på posten. Securia säger att det kan blivit fel, men vägrar ge mig en ny påminnelse. Ger mig istället alternativet att betala 185 kr för ett 1-års abonnemang! Jag har inte valt att förlänga mitt abonnemag! tänker därför inte betala! Ett av sveriges största blufföretag!

2010-04-10

Mika Ojanen

Inkasso igen då

I telefon sa jag tydligt till försäljaren att jag aldrig tackar ja till något över telefon. Hon menade då att jag kunde tacka ja till att få hemskicat information om tjänsten. Detta gjorde jag. Jag betalade aldrig räkningen som följde med då jag aldrig ville ha tjänsten. Utan påminnelse leer grund för något damp det ned ett inkassobrev, långt efter utgånget datum. Inget annat än bondfångeri att spela på kundens osäkerhet om hur man agerat när viss tid har gått, samt urdåligt att gömma sig bakom institutionellt inkassobrev för att driva in pengar.
Jag tänker anmäla Securia Systems till ARN och självklart inte betala ett öre.

Akta er!

2010-04-14

Hej Mika!
Låt mig först och främst beklaga det inträffade. Vi ser väldigt allvarligt på så kallat "fulsälj" där säljaren just säger att de skall skicka information för påseende när de i själva verket lägger en order utan att "kunden" tackat ja. Vi har väldigt tydliga riktlinjer och utbildningar för våra säljare för att undvika att just sådana här situationer uppstår. Men tyvärr så inträffar det ändå ibland, dock väldigt sällan. Om vi upptäcker ett fall som detta så får säljaren först en varning och därpå sparken om det upprepar sig.
Standard är att vi spelar in röstkvitto på alla beställningar per telefon och i ditt fall hittade vi inget sådant kvitto.
Självklart så kompenserar vi dig för detta! Börja med att mejla dina kontouppgifter till mig så återbetalar vi dig och så ska jag tänka ut någon bra kompensation också som plåster på såren.

2010-03-29

HMC

Aldrig mer Sercuria

Jag fick ett abonnemang på en nyckelbricka i samband med ett bostadsköp via Notar. En tid senare lyckades Securia i princip sälja på mig två lika dana abonnemang. Det tog mycket energi att få företaget att förstå man skickat både förlängningsfaktura samtidigt som man kontaktat mig för ett nyabonnemang. Tyvärr lyckades man i alla fall sälja på mig en låsbytesförsäkring som jag egentligen inte ville ha. I förra veckan kom så den nya fakturan på låsbytesförsäkringen. I dag ringde jag till företaget för att tala om att jag inte ville ha den försäkringen utan bara nyckelbrickan. Men tyvärr för min del hade jag missat uppsägningstiden på en månad. Jag vädjade till dom att acceptera min uppsägning för att vårda "kundrelationen" men en kille med noll förståelse upplyste mig om att företaget "inte sysslade med välgörenhet" och jag under det gångna året i lugn och ro hade kunnat sitta hemma och läsa det finstila om att försäkringen förnyas med automatik. Jag kommer aldrig mer köpa något av dom.

Globetrottern

TACK, men nej tack

Jag fick kontakt med spärrservice genom en gratis nyckelbricka när jag var ute och handlade, eftersom jag en gång har råkat ut för en ficktjuv som snodde min plånbok så tackade jag ja till spärrtjänsten när jag senare blev uppringd. Jag har bara använt tjänsten en gång, då jag hade glömt ett medmerakort på affären, men då fick jag snabbt hjälp och ett nytt kort utskickat. Jag tycker det verkar vara ett bra sätt att att kunna spärra allt på ett ställe, men jag retar mig på att jag måste binda upp mig med ett abonemang. Jag hatar allt vad abonemang heter efter strul som jag och många av mina vänner har haft med telefoni och internetabonemang. Varför måste en så här "enkel" service/tjänst kräva att jag tecknar ett abonemang. Om jag tycker det är bra att ha ett nummer att ringa när jag behöver spärra mina kort, så kommer jag att fortsätta ha tjänsten ändå. Tänkte säga upp allting när jag förstod att det var ett abonemang. Skippa bindningen - folk betalar för det som är bra!

2010-03-23

Elak

Påminnelse brev

Securia ska inte hävda att dom lägger ner miljontals kronor på att skicka ut påminnelse-brev,jag har inte fått nåt och ingen annan heller.Och där är själva problemet för mej iaf,sen kan ni ju hävda att vi som kunder ska hålla reda på sånt själva,men det är ju eran affärside att dom flesta inte håller koll.I längden håller inte det eller hur ? Sen att hålla fast vid att ni skickar ut påminnelser är ju bara löjligt,kan ni bevisa att ni skickat ett till mej ? Jag kan ju i alla fall INTE bevisa att ni INTE skickat en påminnelse...

Hej!
Vår affärsidé är att erbjuda en spärrservice-tjänst till marknadens bästa pris. Denna tjänst erbjuder vi i abonnemangsform med uppsägningstid på en månad. Som kund skall man inte stå utan skydd om man inte fått eller glömt att betala sin faktura. Priset för en abonnemangsperiod på 3 år motsvarar ungefär priset av ett bredbandsabonnemang under 3 månader (vilket du får betala om du missar ditt bredbands uppsägningstid på 3 månader).
Vi har ingen anledning att ljuga om att vi skickar ett påminnelsebrev 3 månader innan ny abonnemangsperiod. Vi kan såklart inte bevisa att ett brev gått ut till dig eftersom de inte skickas rekommenderat, det skulle innebära en orimlig kostnad som i slutendan skulle innebära höjda priser för våra kunder.

2010-03-23

A

Arrogans

Precis som någon annan nedan, har jag fått olika besked av två personer på kundtjänst (vars namn jag skulle kunna skriva ut om det inte vore olagligt) angående uppsägningstiden. Att bemöta sådan kritik med att säga att alla visst ger samma besked är arrogant och visar att företaget a) inte känner sin personal tillräckligt väl, b) ljuger.

2010-03-25

Hej! Jag skulle uppskatta om du ville ta kontakt med mig så jag kan se vilka du talat med. Om det är som du säger så måste vi utbilda personalen bättre.

Peter

Instämmer med det skrala omdömmet

Detta har blivit ett oseriös företag. Om ni vill ha nyckelbrickor etc - kontakta er bank. De brukar ha samma tjänst till en spottstyver. Automatisk avtalsförlängning trots att man inte betalt fakturan osar illa. Panga på en massa inkassoavgifter och ni har just blivit av med en kund. Bra jobbat.

2010-03-18

Hej Peter!
De 2 banker jag kollade med erbjuder motsvarande tjänst via en av våra konkurrenter. Deras alternativ var lite dyrare än oss och de hade 4 veckors uppsägningstid (likt vi har 1 månads uppsägningstid).
Men om du är missnöjd med att du fått en inkassofaktura för en tidigare obetald faktura eller påminnelse så tycker jag du skall kontakta kundtjänst. Givetvis så stryker vi en eventuell inkassoavgift för att behålla dig som nöjd kund. Vi har byggt upp vårt varumärke under drygt 10 års tid på långvariga kundrelationer. Vi har dock än så länge fortfarande 1 månads uppsägningstid på våra abonnemangstjänster.

lurad

LURAD!

Fick en påminnelse på något jag inte har beställt.

Ringde och fick beskedet att detta var något jag hade beställt för "länge sedan"

Vet inte hur jag skall gå vidare med detta.

2010-03-17

Hej! Det är synd att du inte ger mer information så jag kan svara mer utförligt. Men det låter som att du har ett 3-års abonnemang som du glömt av. Kontakta mig så ska jag försöka bringa klarhet i fallet.

Kalle

Usel kundtjänst

Informationen som ges om den omdiskuterade uppsägningen varierar beroende på vem man pratar med på kundtjänst. En säger 1 månad innan nya perioden, en annan säger innan de nya perioden börjat. Kundombudsmannen ger också ett tydligt exempel på den inställning de har till sina kunder. När en kund nedan känner sig illa behandlad och önskar en ursäkt så svarar han nedlåtande som en treåring som blir tvungen att be or ursäkt: "Men visst ska du få en ursäkt". Sedan måste man ju fråga sig varför det är så många som har sådana problem med att få sina fakturor från just detta företag. Om det bara vore så att folk vore slarviga med att läsa sin post så borde det ske lika ofta hos alla företag, dvs securia skulle skattas lika bra eller dåligt som vilket annat företag som helst. Jag är extremt nyfiken på vad kundombudsmannen skulle ange för skäl till att just de är så olycksdrabbade med bortkommen post. Ett seriöst företag skulle ta den frågan på allvar..

2010-03-17

Hej Kalle! Uppsägningstiden är 1 månad och den informationen ges av alla på kundtjänst.
Gällande breven vi skickar 3 månader innan en ny abonnemangsperiod så gör vi alltid en adressuppdatering mot UC innan vi skickar brevet. Brevet printas och skickas av samma leverantör som fakturorna, och de tycks ju komma fram. Om brevet av någon anledning inte skulle nå fram till adressaten (p.g.a. adressändring eller annat) så får vi det som ett returbrev till vårt kontor varpå vi gör en ny adressuppdatering och skickar brevet på nytt.
Vi brukar även ta med test-personer som jobbar hos oss för att se att breven kommer fram till dem, något som hittills alltid funkat.
Men som jag skrev i omdömet nedan så kan det finnas vissa kunder som missuppfattat brevet som reklam och slängt det utan att läsa det. Därför håller vi nu på att ändra layout och kuvert för att i större utsträckning uppmärksamma kunden.

2010-03-16

Missnöjd

Kunden får betala för företagets misstag

Instämmer helt med de som är missnöjda med Securia. Här är mitt skäl:

Enligt Kundombudsmannen så skickas "ett brev 3 månader innan förlängningen för att påminna om att man är dags för fölängning". Något sådant brev fick jag inte, däremot fick jag en faktura tre veckor efter att uppsägningstiden gått ut. När jag påpekade det för kundtjänsten fick jag meddelandet att abbonemanget skulle avslutas 2010-02-03. Jag tolkade detta som att företaget backat om förlängningen på grund av den sena fakturan. I dagarna fick jag istället en påminnelse. När jag kontaktade kundtjänst fick jag ett irriterat mail om att de gjort ett skrivfel men att fakturan kvarstod. Påminnelseavgiften kommenterades inte och ingen ursäkt framfördes över de felaktiga uppgifterna eller den sena fakturan.

Sammanfattningsvis ett otroligt oseriöst företag som inte skickar utlovade brev innan förlängning och istället skickar fakturerna efter uppsägningstiden. Kundtjänsten ser inga problem och ursäktar inte egna misstag.

2010-03-17

Hej! Vi skickar ett brev till alla SpärrService abonnenter 3 månader innan abonnemanget förlängs. Vi vill dock reservera oss för att brevet inte är avtalsbundet och därmed inte gäller som skäl till att man säger upp abonnemanget efter uppsägningstiden. Alltså: Vi skickar breven men kan inte garantera att alla kommer fram eftersom vi inte skickar dem rekommenderat. En och annan kund har även misstolkat brevet som reklam och slängt det, därför håller vi nu på att göra om layouten på brevet för att få det mer informativt och mindre "reklamigt".
Jag skulle uppskatta om du ville återkoppla till mig så jag kan ta mig en titt på ditt ärende för att se hur det har hanterats av kundtjänst. Om du uppfattat våra mejl som irriterade måste vi absolut bättra oss!

2010-03-16

Hani Nassar

bedrägeri

hej jag pratar inte bra svenska men hoppas att jag skulle kunna förklara mitt problem. Jag har inte beställt någon av Securias tjänst men för 2 veckor sen fick jag en påminnelse -som måste betalas omgående- utan att få någon räkning om en PLUS försäkning..jag ringde kundtjänsten och pratade med någon som heter Martha, hon hävdade att hon såg på systemet att jag betalade räkningar i 2009 därför mitt abbonemang har förnyats automatiskt. Jag sa OK jag betalar den här ny faktura men vill säga upp mitt avtal.. hon lovade mig att hon skulle göra det. Jag betalade fakturan och sen skickade fax och brev till Securia också för att be dem att skicka en skriftlig bekräftelse att min abbonemang har sagts upp... men istället skickade de en ny faktura igår .. för samma försäkringen jag har redan betalt för .. kan ni förklara varför jag fick 2 olika fakturor for samma försäkring period? den 1:a med nr 319456497 och den andra med nr. 334245198.. har ni sagt upp mitt abonnemang och skapat ett nytt?

Hej Hani!
Jag ser att detta ärendet löste sig samma dag som du skrev detta omdömme. Jag tror du kontaktade oss efter att du skrivit det.
Hör av dig till mig om det skulle vara något mer du undrar över.

2010-03-10

Känner mig totalt lurad

Jag har köpt saker via telefon vid ett antal tillfällen men jag har aldrig stött på något sånt här ruttet sätt att lura pengar av folk. Telefonförsäljaren sa inte ett ord om uppsägningsvillkor. Dessa villkor binder man sig upp vid genom att godtroget betala första fakturan. Av vilken anledning telefonförsäljaren inte informerar om detta fanns det ingen som alls vettig förklaring till när jag ringde upp. Dessutom framkommer det tydligt att det är en medveten metod att roffa åt sig pengar - de lyser klart igenom hur vana de är vid klagomål. Och det blir absurt att läsa deras "försvarstal" till alla upprörda känslor av människor som blivit lurade. Och man kan verkligen undra vem som skriver de positiva kommentarerna? Om någon råkat fastna i deras nät? Säg upp er genast och sprid ryktet om deras bedrägeri!

Hej!
Vi försöker inte lura folk som du försöker antyda. Vi är Sveriges största SpärrService-företag och trots att de flesta av våra drygt en miljon användare är nöjda så är det en och annan som blir missnöjd. Och självklart är vi vana med att hantera missnöjda kunder också. Vi har alla typer av frågor från kunder som ringer till oss och vi är vana att besvara dessa, så även klagomål. Och givetvis försöker vår kundtjänst vara så tillmötesgående som möjligt.
Kalla det försvarstal eller ej men vi vill visa att vi tar åt oss av kritiken och ger svar på de frågeställningar som uppstår här.
Våra säljare läser inte igenom avtalet som täcker en A4, det är det bättre om man som kund får läsa igenom i lugn och ro. Man har ju alltid 14 dagars öppet köp från det att man tar emot avtalet och man kan säga up en kommande abonnemangsförlängning när som helst, dock senast en månad innan den träder i kraft.
Mvh Kundombudsman SpärrService / Securia Systems kundombudsman@sparrservice.se

2010-03-08

Kalle

Nej, nej och åter nej!

Ja jag håller med många nedan. Jag har varit kund fram tills dess att jag idag sade upp mitt avtal med Securia. Dock är jag fortfarande kund under nästan en tredjedel av det kommande decceniet (3 års uppsägningstid) - en tjänst, förmån eller vad man nu skall kalla det som jag inte vill ha. Mitt nya avtal började i Januari 2010 och jag försökte säga upp det naiv som man är... kalla handen. Jag ringde vid flertalet tillfällen och fick lämna mitt namn och annan information med löftet att Securia skulle ringa tillbaka till mig - ringde de tillbaka? Nej! Inte förens vid mitt femte samtal (alltså efter det att jag hade möjlighet att säga upp avtalet) ringde en mycket otrevlig medarbetare tillbaka och "ställde mig mot väggen". Bortsett från att de är otrevliga vill jag dessutom varna för att du som kund inaktivt fortfarande köper deras tjänster när avtalet går ut...

2010-03-01

Stefan

Rekomenderas inte!

Det är inte lätt att avsluta sitt konto hos detta företag. När abonnemangstiden går ut så förnyas den automatiskt om man inte senast en månad innan avslutar kontot. Avtalet sluts genom att kontot skapas och betalas. Den automatiska förlängningen sker av säkerhetsskäl hävdar företaget. Så jag började ringa kundtjänst men blev kopplad till en telefonsvarare där de tog mina uppgifter, men utan att ringa upp ... förrän, förstås, efter sista betalningsdag. Sammanlagt blev det sju samtal. Jag hörde i min kontakt hos deras kundtjänst att de andra telefonisterna hade fullt upp att förklara sig för andra ringande kunder. Jag kan tänka mig att när det gäller inkassering så fungerar företaget mycket bättre. Detta slutade med att jag nu har avslutat kontot, fast nu tre år i förväg. Deras kundombudsman har efter två mail fortfarande inte svarat. Företaget fungerar nog bättre när deras kunder behöver spärra, eller vad tror ni?
Kontonr: 453894

2010-03-01

Hej Stefan,
Jag har endast fått ett mejl från dig. Det var i onsdags, idag är det måndag. Jag har inte svarat tidigare då jag var sjuk ons-fre förra veckan.
När det gäller ditt ärende kan jag inledningsvis säga att vi snart kommer att ta bort systemet med att man lämnar meddelande och blir uppringd om man vill säga upp sitt abonnemang. Man kommer istället att komma fram direkt till en person på kundtjänst precis som det skall vara. Och jag kan helt ärligt säga att jag personligen varit emot "lämna meddelande"-systemet ända sedan det infördes, så det känns som en stor förbättring.
Dock är det ju som du säger en månads uppsägningstid, så du skulle i och för sig fått samma besked även om du kommit fram till en person direkt utan att ha behövt lämna meddelande. Så skickar vi ju ett brev 3 månader innan förlängningen för att påminna om att man är dags för fölängning.

2010-02-23

ROSRiSEN

Ris och ros!

Vi kan börja med
ROS: Företaget erbjuder enkla tjänsten som en 10åring skulle kunna förstå sig på. Man köper förmodligen tjänsten för att man har ett behov av den. Antingen köper man eller inte? Och för er som köper saker via telefon LÄS IGENOM DET NOGA DIREKT NÄR NI FÅR HEM DET! MAN KAN KÖPA EN TV MED BRA BILD MEN UTAN LJUD OM DET ÄR RÄTT FÖRSÄLJARE. Ni som säger att ni inte "använt" tjänsten ska väll vara mer tacksamma för det än att börja klaga? Man har ju bilbälte på sig även att man förhoppningsvis inte ska krocka när man kör bilen?

RIS: En sak jag aldrig har förstått med dessa företag är att man måste säga upp tjänsten! Tror företaget skulle få en bättre respons i både försäljning och ryktesväg genom att sälja tjänsten för dess period och skicka en förfrågan om kunden vill fortsätta med tjänsten utan förpliktelser att behöva säga upp den. Slopa uppsägningstiden,era kunder vill ha det dom vill ha.

2010-02-16

Gunilla

Lurendrejeriföretag

Detta är ett blufföretag. Jag har fått flera räkningar på saker jag aldrig beställt.Kortförsäkring och reseskydd,IDskydd online mm. Jag har skickat rekommenderat brev med uppsägning av avtal som förlängs automatiskt flera år men inte fått svar på min uppsägning. Nu återstår bara att polisanmäla. Mitt kundnr enligt er är 945177 mitt namn är Gunilla Sterner och jag bestrider att jag beställt era tjänster. Jag har även anmält er till Svensk Handels varningslista.

2010-02-18

Hej Gunilla. Jag är tacksam att du gav mig ett kundnummer redan här så jag kan ge ett utförligt svar.
Du har varit kund sedan 2008 då du beställde en av våra nyckelbrickor via Jordbruksverket som vi samarbetade med.
Sedan dess har du uppgraderat ditt kundskap hos oss med SpärrService, SafeCard Kortförsäkring med reseskydd samt ID-skydd. Alla dessa abonnemang och försäkringar har du tackat ja till över telefon och betalat första försäkrings-/abonnemangsperioden för och nu har försäkringarna löpt vidare på nya abonnemangsperioder. SafeCard försäkringen har vi tagit bort och avslutat i November (var det kanske då du skickade rek till oss?). I övrigt ser jag inte att du har kontaktat oss, vilket är lite synd för då hade vi kanske kunnat reda ut detta utan att du behövt lägga tid och energi i onödan på att skriva om oss här och till SHs varningslista. Du är hur som helst inte bunden att fortsätta med den försäkring för ID stöld du fått senast. Kontakta oss! Vi har tel.tid på c:a 3min

2010-02-11

Babben

Tack för allt hjälp jag har fått genom åren då mina slarviga barn både tappat det ena och det andra. Ni är BÄST!
Ni andra.... håll redan på era avtal för jag kan tänka mig att ha man så dålig koll är Securia inte det enda företag ni ringer och skriker på!

2010-02-11

Niclas

Förstår inte vad folk gnäller på! Alltingen om uppsägningstid står ju i avtalet.. Sen att folk har så jävla usel koll på vad dom har kan man ju inte skylla på Securia!.

2010-02-02

Jonny Carlberg

Skicka inkassokrav utan att ha tecknat ett........

Fick hem ett inkassokrav ifrån Securia System AB på 285kr varav 75kr var för ett mobilskydd som jag inte beställt.
Ringde upp bemöttes av en underlig person, lät som han satt och jobbade på ICAs kassor, talade om för han att jag inte beställt då han snabbt kunde se att jag beställt något gratis fö ett halvår sedan, hur det kunde gå från gratis till inkassokrav utan att ens fått hem papper eller påminnelse där imellan är en fråga om lurendrejeri.
Får 1 stjärna för att han tog bort det direkt och att det lägsta man kan lägga är 1 stjärna.

2010-01-24

Lurad

Akta er för detta företag

Fick en faktura från detta företag efter 3år för en förnyelse. Hade helt glömt bort att jag hade tjänsten, har aldrig utnyttjat den under dessa 3 år.Ringde då och försökte säga upp tjänsten då jag inte längre behöver den. För sent sa de, detta måste ske minst en månad innan och de påstod sig ha skickat ut information om detta tidigare. Information jag aldrig mottagit i varje fall. Erbjöd mig att betala för den månaden men då svarar de med att all kontakt måste ske via telefon inte e-mail. Misstänkt eller hur.... Vill man inte ha klagomål på print. Akta er för att ha något med detta företag att göra. Vill Du veta mer så kontrollera varför IKEA och ICA avslutat sitt samarbete med Securia!!

2010-01-29

Hej,
Abonnemanget förlängs på en ny abonnemangsperiod likt tele- och internetabonnemang om man inte säger upp en viss tid innan (i vårt fall en månad). Vi har skickat ett brev till dig c:a 3 månader innan för att påminna om att abonnemanget skulle förlängas samt att man måste höra av sig i tid ifall man vill avsluta. Dessa brev lägger vi ned ett antal miljoner kr på varje år.
Anledningen till att vi ibland hänvisar till telefon är om en mejldiskussion blir väldigt utdragen. Om vi har hög belastning på mejlen kanske du bara kan få ett mejlsvar per dag och då kan ett ärende ta över en vecka istället för 5-10 min vid telefonkontakt.
Mvh Carl-Erik Kundombudsman SpärrService kundombudsman@sparrservice.se

2010-01-22

Niklas

Strålande tjänst

Tjänsten är rent utsagt en fenomenal tjänst. Jag blev av med plånboken för ett par år sedan och f*n vad många nummer det blev att ringa tillslut. Riktigt praktiskt att ha möjligheten att ringa ett samtal istället.

Förövrigt så förstår jag inte hur vissa kan säga att detta företag är oseriöst?
När jag gjorde min beställning via telefon så fick jag mycket riktigt, som säljaren (Tobias Skjöld, tror jag han hette) utryckligen sa ett paket en vecka senare. Fakturan kom efter jag fått paketet. Alltså vet man vad det är man betalar för. Jag är helnöjd och kommer fortsätta med tjänsten sålänge jag har en plånbok!

2010-01-21

JL

Sky detta företag som pesten

Som många andra fick jag en påminnelse från detta sk företag utan att ha fått påminnelse om att att abonnemanget gick mot sitt slut eller en ursprunglig faktura. Påminnelsen hade inget utfärdandedatum eller referens till ursprungligt fakturadatum, inkassokrav skickades ungefär två dagar efter påminnelsen. Detta har jag endast upplevt med detta företag och inget annat. De kan hänvisa till fel på posten hur mycket de vill, det är utan tvekan en medveten strategi från deras sida. När jag ringde och pratade med dem om deras negativa avtalsbindning fick jag ett ganska komiskt svar. Kvinnan på deras kundtjänst sa att "det är precis som en tidningsprenumeration, den förnyas automatiskt." Jo visst. Ingår det svaret i deras standardrepertoar för sådana klagomål tro? Mig veterligen finns ingen tidning i världen som arbetar så. Dessutom brukar seriösa företag upplysa sina kunder om att prenumerationen är på väg att ta slut.

Spärrservice: Ni behöver inte bemöda er med att svara. Ni andra: Undvik!

2010-01-21

Hej!
Jag tror jag bemödar mig med att svara i alla fall :)
En påminnelse är just det: En påminnelse om att man missat att betala en tidigare faktura. På en påminnelse brukar det inte stå något förfallodatum eftersom det inte är en faktura utan just en påminnelse. Men om du tittar lite noggrannare på påminnelsen så hittar du nästan all övrig info: Ditt kundnummer, fakturanumret, abonnemangstid, specifikation etc. Om du jämför datumen så ser du säkert också att inkassofakturan är daterad drygt 2 veckor efter påminnelsen. Vi skickar inte en inkassofaktura 2 dagar efter att vi skickat påminnelsen, då skulle vi inte ha något annat att göra än att svara på arga kunder som fått inkasso från oss.
Men kontakta gärna mig! Jag skulle vilja ta en närmre titt på hur ärendet skötts av vår kundtjänst så vi kan bättra oss, det är nämligen många av dem som haft klagomål här på rejta.se som sedan aldrig hör av sig till mig.
Mvh Carl-Erik Kundombudsman SpärrService kundombudsman@sparrservice.se

2010-01-15

missnöjd

Ingen påminnelse har kommit

Läser här nere av all blandad kritik och vill lägga till att inte heller jag fick någon påminnelse 3 månader innan abonnemanget skulle sagts upp. I bestämmelserna säger ni att uppsägning ska göras skriftligen och ÄVEN helst muntligt, nästa mening börjar med muntlig uppsägning. Jag hoppas verkligen min uppsägning skriftligen via mail godtas och att ni skickar behövliga saker för att returnera brickor mm om ett år!

2010-01-18

Hej,
I villkoren för SpärrService tjänsten står det att "uppsägning av avtalet BÖR göras skriftligen samt helst per rekommenderat brev." Skriftlig uppsägning är alltså inget krav, du kan även säga upp muntligt och mejl går såklart också bra. Du behöver inte göra både och.
Det jag skrev tidigare avsåg om man skickat in en retur till oss, då kan det vara bra att även kontakta oss på annat vis och meddela att man ångrar köp ifall returen skulle bli försenad med posten.
Kontakta gärna mig om det är något du känner dig osäker på.

2010-01-12

Väntar på ursäkt

Påminnelse och Inkasso

Dom skickar ut påminnelser utan att först skicka räkningen. Har hänt två gånger tidigare och nu igen. När vi ringer två dagar efter att vi fått påminnelsen har dom redan skickat inkassokrav. Betalningsmottagare Securia System AB. Visserligen runt Jul och Nyårshelgen men det kan ändå inte vara första jul och nyårshelgen med tanke på att dom så stolt påtalar att dom funnits så många år. Känns som ett riktigt fult sätt att försöka få in lite extra pengar. Dom strök avgifterna direkt. Det kanske är ett desperat försök att få in pengar till ett sjunkande bolag.
Vad vet jag, kunderna kanske börjar förstå vad det är för ett bolag.
Talade om för dom i telefon att jag ville ha en ursäkt och förklaring men inget av det har jag fått vilket resulterar i att vi troligtvis kommer att avsluta allt och definitivt inte rekomendera dom till någon utan snarare berätta för folk vad som hänt oss och råda folk att försöka hitta någon annan med liknande tjänst.Väntar på förklaring och ursäkt

2010-01-13

Hej.
Givetvis skickar vi alltid en faktura innan vi skickar påminnelse. Om du inte får dina räkningar eller brev i tid måste du ta upp det med ditt lokala postkontor. Jag har själv råkat ut för exakt samma sak med bl.a. min bredbandsleverantör, varpå jag ringde och hade ett samtal med posten.
Nu vill jag på intet sätt skylla på posten, det kan ju vara något annat som gått snett. Men jag vågar lova att vi har som skickat en faktura till dig.
Sen skriver du ju själv att vi strök påminnelse/inkassoavgifter när du kontaktade oss och förklarade vad som hade hänt, och det gör vi i regel alltid om det framgår att det inte är kundens fel att fakturan är obetald.
Men visst ska du få en ursäkt. Ursäkta oss så mycket!

2010-01-11

Janne

Skitföretag

Skitföretag baseras på: Svarar inte på e-post. Har sänt rekommenderat brev som dom troligen inte löser ut p.g.a. att då blir dom tvungna att svara.
Detta företag har bara visat att dom vill ha betalt av folk för ingenting. Undvik allt vad Securia System har att erbjuda er. Helt oseriöst företag

2010-01-13

Hej. I skrivandes stund har vi några obesvarade mejl från igår, ett från förrgår och 4 från förra veckan där vi behöver ta fram lite fler underlag innan vi kan besvara dem, dock är inget av dessa mejl skickat från någon vid namn "Janne" om det nu är ditt namn. Så jag tycker det verkar konstigt om du inte skulle fått ditt mejl besvarat. Rekommenderade brev får vi levererade direkt hit till kontoret där vi kvitterar ut dem direkt av brevbäraren, så de kan vi inte välja att "inte lösa ut".
Mejla mig istället om du inte fått mejlsvar från kundservice.

2009-12-30

CCC

Västa bluffen

Företaget Securia Systems AB, ett oseriöst företag som verkar jobba huvudakligen med negativ avtalsbildning gentemot privatpersoner som ofta hamnar hos deras indrivningsföretag för tjänster man inte köpt. Företaget verkar också försöka tillförskansa sig fördela genom att använda sig av något som snarlikt liknar de mer seriösa företaget Securitas. Akta er för detta företag! Det kan bli en dyr historia!

2010-01-12

Hej. Den affärsidé du beskriver är inget som något företag skulle kunna leva på i 10 år och bli branschledande på.
Vi har som sagt abonnemangsform på vår spärrservice, delvis för att du som kund inte ska stå utan skydd om du missat att betala eller inte fått fakturan. Vi skickar även ett brev 3 månader innan abonnemanget förlängs för att påminna om att det skall förlängas, dvs i god tid innan uppsägningstiden som är senast en månad innan förlängning.
De allra flesta av våra kunder är nöjda, betalande kunder men det är klart att det finns en och annan som inte är nöjd eller inte betalat och hamnar hos inkasso. Men där skiljer vi oss knappast från andra företag som erbjuder sina tjänster i abonnemangsform. Vi skickar själva först en faktura, sedan en påminnelse, sedan en inkassofaktura och sedan en inkassoerinran(4 brev) INNAN vi säljer vidare kravet till något utomstående inkassobolag. Så som kund har man väldigt lång tid på sig att kontakta oss innan man hamnar hos något inkassobolag.

2009-12-23

Lurad

Opålitliga och otrevliga

Plötsligt är man kund utan att riktigt veta om man tackat ja eller inte... Skickade tillbaka ett paket inom 14 dagar enligt konsumentköplagen. Drygt två månader senare får jag en påminnelsefaktura. I kundtjänsten svarar man (otrevligt som vanligt) att jag åberopat lagen för sent (28 dagar). Ord står mot ord, vem vinner? De såklart, och jag måste betala... Detta är bara en av flera incidenter. Varning!

2010-01-07

Hej! Det är jättetråkigt att du haft otur med din retur. Det man kan säga är att det alltid är bra att, förutom att skicka in returen, även kontakta ett företag via telefon, mejl eller fax inom tiden för ångerrätt. Då har man "ryggen fri" ifall den fysiska returen skulle bli försenad med posten (vilket troligtvis hänt i ditt fall).
Men mejla mig så tar jag mig en närmre titt på ditt ärende. Om det bara rör sig om några futtiga dagar ska det nog gå bra att ta bort din order. Men mejla mig först som sagt, för jag vill inte lova något förens jag har all info i ärendet.

2009-12-19

P,L

URUSEL SÅKALAD FÖRSÄKRING

VARNING . Det enda den har försäkringen går ut på är att se till att dom själva har inkomst. Glöm att få något tillbaka om det händer något. Så för guds skull täckna inte en försäkring hoss detta lurendrejeri bolag , Utan vänd er till ett akuriserat och riktigt bolag . Talar av egen erfarenhet , Var dum nog att gå på deras fjäskeri ( SKÄMS) ! Alla som har något otalt med detta bolag borde gå ihopp och stoppa det , Då blir vi starka och dom mindre värda, Vilket dom egentligen redan är enligt min mening.

2010-01-07

Hej!
Till att börja med vill jag påpeka att vi, det senaste året, kraftigt förbättrat våra försäkringar så att de dels ger högre ersättning och även omfattar fler skadeområden. Det blir dock lite svårt för mig att bemöta din kritik när du inte uppger exakt vad du är missnöjd med. Har du blivit nekad ersättning för någon skada eller utgår du bara från att försäkringen är dålig?
Mejla mig om det är något du är missnöjd med så ska jag ta en andra titt på ditt ärende.

2009-12-15

DJ

Lurad !

Känner mig rent ut sagt lurad !
För drygt ett år sedan laddade jag mobilen via goyada och fick med ett gratis stöldskydd i ett år . Visst tänkte jag och tog tjänsten eftersom det inte fanns några krav på fortsatt abonemang , sedan stod det även citat " Prenumerationen förlängs inte automatiskt"
Nu ett år senare så har jag fått hem en faktura på en tjänst jag sålunda aldrig beställt , i den står det "tack för att du väljer att fortsätta vara kund hos oss" .
Försökte ringa och få en förklaring , men det är ju omöjligt att komma fram . Mailade istället och fick som svar att jag beställde tjänsten för 1 år sedan och ett brev alltid skickas ut 3 månader före förnyelse , detta har då inte dykt ner i min brevlåda . Utan bara denna fina faktura på en tjänst jag inte vill ha/behöver/beställt
Kommer verkligen att gå vidare med detta om inget vettigt svar ges från någon .

2009-12-21

Hej DJ,
Det stöldskyddet du fick till mobilen är, mycket riktigt, gratis och utan krav på fortsatt förlängning. Du har troligtvis tackat ja till en uppgradering av ditt skydd till ett spärrservicepaket. Här bör du även ha fått hem ett startpaket med information om tjänsten, stöldmärkningsdekaler och nyckelbricka, för annars skulle det inte förlängts på en ny abonnemangsperiod nu ett år senare. Vi skickar som sagt även ett brev 3 månader innan förlängningen för att påminna om att abonnemanget kommer att löpa vidare. Kanske har du misstagit detta brev som reklam?
Ang. framkomlighet så har vi haft genomsnittliga svarstider på strax under 7min senaste månaden tillbaks och c:a 30sek på vårt spärrnummer. Så omöjligt att komma fram är det absolut inte, där har vi faktiskt bättrat oss rejält under hösten.
Återkom gärna till mig så tar jag mig en titt på ditt ärende.

Svar till Securia svar

Missar man uppsägning av sitt bredband så sitter man inte fast med det i 3 år utan chans att kunna säga upp det. Men nu när jag äntligen fått kontakt med en intelligent person så kan vi ta det över mail istället.

2010-01-14

Det stämmer. Ditt abonnemang gäller hela 3 år för ungefär samma pris som 3 månader hos många bredbandsleverantörer.
Mvh Carl-Erik, kundombudsman@sparrservice.se

2009-12-08

Lurendrejeri

Fick veta att vi hade två försäkringar som vi inte tecknat hos dom förutom nyckelbrickor som vi valt. Svårt att säga upp abonnemang speciellt när dom skickar räkningen dagen efter att den nya perioden börjat. Uppsägning ska ske en månad innan. Inkompetent och otrevlig kundtjänst när man väl lyckas komma fram. Nu har jag äntligen lyckats säga upp allt men måste betala för 3 år till. Aldrig mer!! Tänker varna alla jag känner för dom.

2009-12-09

Hej Martin. Jag har ju även fått ett mejl från dig där jag förklarat vid vilka tidpunkter ni tecknade de tilläggsförsäkringar ni har samt berättat om de bonusprodukter som ingick (du kanske minns att ni fick med ett överfallslarm med er SafeCard försäkring?). Vi har ju som bekant en månads uppsägningstid på spärrservice abonnemanget, delvis för att du som kund inte skall stå utan skydd om du inte skulle fått fakturan eller missat att betala. Men vi skickar alltid ett brev 3 månader innan abonnemanget förlängs för att påminna om det medans det fortfarande är god tid att säga upp.
3 år kan verka långt, men ni betalar endast 685kr för dessa 3 år och det gäller för er bägge två som bor i hushållet. Att missa uppsägningen på sitt bredband kan bli betydligt dyrare, men det har man ju ingen nytta av om man t.ex. flyttar. Oss kan ni ju alltid ringa för att spärra kort samt om ni blivit av med era nycklar.
Mvh Car.-Erik, kundombudsman@sparrservice.se

2009-12-07

Brittmarie Hedborg

Borde finnas en - stjärna alltså ett uruselt föret

Det
här företaget är väldigt oseriöst och otrevligt.Har försökt ett flertal gånger försökt att säga upp kontraktet men det går inte. De är otrevliga och säger att det får då gå till inkasso. Helt omöjligt att argumentera emot då de lägger på luren. Jag vill med detta omdöme varna andra människor för dem. Jag ska gå vidare med detta tänker inte finna mig i att bli så grundligt lurad och dessutom otrevligt bemött.

2009-12-09

Hej Britt Marie. Jag ser i noteringarna på din kundbild att du kontaktade oss 2009-12-04 angående uppsägning. Det står även att du redan vid samtalets inledning höjde rösten ganska rejält. Jag ska ta ett samtal med den medarbetaren du talade med, men vi är också bara människor och ibland måste även vi höja rösten eller t.o.m. lägga på luren om det inte går att få ett ord sagt när det ringer en upprörd kund.
Men jag lägger ett avslut på ditt abonnemang och stryker din faktura så att vi kan lämna detta bakom oss på ett bra sätt.

Ulh

Spärra kort...

Utfärdar en varning för detta företag. Oseriöst. Säljer inte en bra produkt. Tjänar pengar på inkassohot. Du gör själv jobbet, de tjänar pengar. Ulla i Stockholm

Hej Ulla,
På vad sätt menar du att vi skulle vara oseriösa?
Vår spärrservice tjänst innebär att du bara behöver ringa ETT gratissamtal för att få alla dina kort spärrade om du blir av med plånboken. Ska du "göra jobbet själv" kan det ta en lång stund och dessutom bli kostsamt. Bara för att spärra sitt förlorade körkort krävs 3 telefonsamtal i normala fall: Vägverket för att förlustanmäla, UC (betalsamtal som kostar 55kr) och D&B för att spärra krediten (så att inte tjuven skall kunna identifiera sig med ditt körkort och köpa varor på avbetalning i ditt namn). Lägg därtill ett par kreditkort, bensinkort, bibliotekskort och butikskort så har du att göra en god stund med att leta upp nummer och ringa runt till samtliga kortutställare för att spärra och beställa nya kort.
Att förr eller senare skicka inkassokrav till kunder som inte betalar är normalt affärsmässigt förfarande, men innan vi skickar en inkasso skickar vi såklart en faktura och därefter påminnelse.
Mvh Securia

2009-11-25

Besviken

Varning för Spärrservice!

Efter uppsägning av abonnemang kommer nya fakturor. Har just polisanmält och skickat till Svensk handels varningslista. Företaget svarar inte på brev och i kundtjänsten säger de att de inte "hittar" mitt ärende. Företaget är inte seriöst.

Hej,

Det låter konstigt att vi inte skulle hitta ert ärende. Förutom kund- eller ordernummer har vi personnummer eller org.nummer på alla våra kunder så att vi ska kunna hitta dem.
Brev svarar vi på i den mån vi kan, men ibland får vi brev från kunder som vill säga upp sitt abonnemang utan att ge oss någon info som gör att vi kan hitta dem. Om vi får in ett brev om uppsägning av abonnemang som endast är undertecknat av exempelvis Bertil Andersson är det omöjligt för oss att hitta kunden.
Men kontakta gärna mig direkt så ska jag hjälpa er.

2009-11-23

Kund???

Mkt besviken

ALLTID LÅNG väntetid...10 - 30 - fler samtal i kö...är där bara EN handläggare??? Har faxat och bett att få bli uppringd...INGET svar...INGET samtal...DET är DÅLIG "service"! Ringa hem och sälja in går bra...vilket är oerhört stressande!
Det finns inte en möjlighet att sitta på arbetet och vänta på sin tur (och dessutom ha samma melodi dessutom i örat !?) Kolla era fax och vänligen ring mig.

Hej,
Vi är drygt 10 personer som besvarar inkommande samtal under högtrafik på dagtid, men vi kommer att bli fler. Fax besvarar vi dagligen och försöker även ringa upp de som ber om det, men det är inte alltid vi kommer fram heller.
Kontakta mig direkt istället så ska jag försöka hjälpa dig.

2009-11-19

Blåst

Skylla mig själv

Usch vad dum jag var som inte läste alla varningar här innan jag idiotiskt nog gick på en välsmord försäljartruts sagor. Att sen sitta i telefonkö med nån jävla psykmusik i örat i 40 min ger ju heller inga pluspoäng. Är väl ett försök att bli av med kunderna redan innan telefonisten effektivt avlivar sista möjliga förtroende för detta.
Nej, alla vänner passa er noga, det finns seriösa aktörer om ni behöver sådana här tjänster.
Kommer även varna på andra forum för dessa penningsugande lurendrejare.

Hej,
Till att börja med så vill jag be så hemskt mycket om ursäkt för den långa väntetiden. Vi har under hösten jobbat hårt med att få ned våra svarstider och de ligger nu på runt 10 min, så du måste ha haft otur.
Det är lite synd att du inte skriver vad du är missnöjd med utan bara kallar oss för oseriösa. Men kontakta gärna mig så ska jag försöka lösa ditt problem.

2009-11-17

Guden

Haha

Haha! Ett företag som säger sig kunna "skydda" mitt personnummer. Det är så korkat att jag inte ens vet var jag ska ta vägen. Och kostnaden för en tjänst som man själv kan ordna på några minuter är totalt orimlig. Usel affärsidé och direkt felaktiga påståenden till kunder. Kasst!

Hej,
Det stämmer att vi har en ID-skyddsförsäkring. Detta är en försäkring vi skräddarsytt eftersom identitets- stölder/bedrägerier ökat lavinartat de senaste åren.
Denna försäkring har vi i samarbete med UC där deras tjänst "MinUC" ingår i vilken man får löpande information om det sker förändringar på ens kreditstatus och det stämmer att det är billigare om man själv beställer bara MinUC-tjänsten direkt från UC. Men i vår försäkring ingår även juridiskt skydd och administrativ hjälp vid händelse av att man skulle drabbas av ett identitetsbedrägeri.
Att skydda sin identitet är inte korkat. Vi har nyhetsbevakning på detta område och ser nya artiklar och händelser i ämnet nästan dagligen. I denna artikel t.ex. (som bara är en vecka gammal) kan du se hur lätt det är att drabbas: http://www.sr.se/halland/nyheter/artikel.asp?artikel=3245908
Med vår ID-försäkring har man både ett preventivt skydd mot detta PLUS att man får hjälp att "städa upp" härvan om man skulle drabbas. MVH Securia, "KO"

2009-11-05

Polarn

Credo

Fasen vad smidig tjänst! Visst förekommer det fulsälj bland Sveriges alla telefonförsäljare men, i överlag är Securia nog det billigaste, säkraste och största säkerhetsbolaget när det gäller vardagssäkerhet för privatpersoner...Glöm promillen av klagare som bara klagar och klagar på Securia, sparka alla fulsäljare på Securia sen torde väl problemet vara löst! För övrigt ska jag skaffa alla deras tjänster, jag räkna ut att för drygt 3.000 spänn om året kan man få ALLA deras tjänster, och utbudet e ju inte direkt litet heller....Hej så länge, må som ni förtjänar!

2009-10-29

TomasGreen

Blev lovad ersättning men fick ingen

i början av september blev jag av med en väska med kläcer och en nyckel knippa på en badstrand i stockholm. gör polisanmälan och ringer sedan Spärrservice för att göra en anmälan om nycklarna. blir väl motagen efter lång telefon kö av en tjej som det verkar vara ny på jobbet efter som hennes chef står brevid och hjälper henne med frågor.
dom ber mig skicka in polisanmälan och sakdeanmälan vilket jag gör omgående. ringer sedan upp igen och får prata med sammma tjej (med chefen brevid) då lovar chefen att dom ersätter mig för låsbyte bara det sker av en fackman och att jag skickar in kvitto. tänkte att det är för bra att vara sant... jag mejlar om att jag vill ha det skriftligt att det var "bara" att göra så så får jag pengarna för låset. fick aldrig ett svar på detta.
2månader senare får jag ett brev hem där det står att jag inte kommer få någon ersättning. jag kan sammanfatta: Det var för bra för att vara sant, rent av ett riktigt skitföretag.

2009-10-29

Hej Tomas! Du har en försäkring där vi ersätter ett låsbyte om man blir bestulen på Nycklar + ID-handling. För att försäkringen skall falla ut gäller dock att du som försäkrad visar normal aktsamhet. Att lämna sin väska obevakad i 45 minuter i Rålambshovsparken medans man badar kan INTE anses som att man visat normal aktsamhet, det skulle troligtvis inget försäkringsbolag tycka.
Vi utlovar heller aldrig någon ersättning när man ringer till oss utan vi vill alltid ha in skadeanmälan innan vi bifaller eller avslår en sådan.
Du har dock rätt i att handläggningstiden i ditt fall varit oacceptabelt lång. Om du kontaktar mig så kompenserar jag dig gärna på något sätt.
Mvh Carl-Erik Gustafsson Kundombudsman SpärrService / Securia Systems

2009-10-22

ihärdig

Otroligt dåliga!

Ingenting tycks fungera för detta företag. Man hänvisar till felaktig internetadress, man låter bli att svara på brev, man är kort sagt otroligt nonchalant. Inga av mina tillhörigheter kommer man att få möjlighet att misslyckas med att spärra. Tur att det finns andra företag!

2009-10-23

Hej! Vad är det för felaktig internetadress du syftar på? Vår hemsida är www.sparrservice.se Det vore bra om du kunde kontakta mig så jag kan se var vi eventuellt har felat.

2009-10-15

Sara

Både dåliga och bra erfarenheter.

Jag hade först problem med företaget så jag fick paketet hemskickat och killen som ringde mig sa att jag bara kunde kasta det, om jag inte ville ha erbjudandet. Men fick ändå påminnelse på fakturan.
Men jag är dock väldigt nöjd med kundombudsmannen som var trevlig och avslutade mitt abonnemang väldigt fort när jag inte längre har råd med tjänsten. Så det tackar jag för! :)

2009-10-12

Frustrerad

Fullständigt galet!

Får faktura från ett företag som jag aldrig har haft med att göra, som påstår att jag har varit kund där sen 2003! Någon slags nyckelbricka skulle visst ingå också, men som jag aldrig sett. När jag ber att få se kontrakt samt de betalningar jag skulle gjort blir jag kopplad till en telefonsvarare som vill ha mitt personnummer! No way José! Har de inte redan det när jag varit kund där i 6 år?
Jag tror att denna firma specialiserar sig på folk i medelklassen utan betalningsanmärkningar, som har allt att förlora på att hamna "i registret"
När jag sen för formens skull säger upp abonnemanget får jag till svar att jag måste fortsätta i 3 år till! TRE ÅR! Hur många kontrakt gäller i tre år utom möjligen hyreskontrakt.
Gissa om mina nycklar kommer att försvinna många gånger de närmaste 3 åren!
Har jag betalt så har jag.

2009-10-13

Hej!
Först och främst så skulle jag vilja att du kontaktar mig så ska jag titta på ditt ärende.
Det låter i och för sig troligt att du varit kund sedan -03. Det skulle innebära att ditt abonnemang redan förlängts en gång -06 och nu för andra gången -09.
Du blev kopplad till vår abonnemangsavdelning som har hand om uppsägningar. Där lämnar man ett meddelande så ringer de upp så att du slipper sitta och vänta i telefonkö.
Vi tillämpar långa abonnemangsperioder eftersom vi har låga priser. Ett 3-års abonnemang hos oss kan prismässigt jämföras med 2 månader hos de flesta bredbandsleverantörer. Vi tillämpar även 1 månads uppsägningstid likt de flesta tele- och internetoperatörer, d.v.s man måste säga upp abonnemanget senast en månad innan det fölängs på en ny abonnemangsperiod. Om abonnemangsperioden sedan är på 3 år, 6 månader eller 2 veckor får man ju se till priset vad det är värt.
Vi skickar även ett brev 3 månader innan abonnemanget fölängs.

2009-10-09

Mona

döende

har fått faktura trots att jag avbställt för cirka 3-4 månader sedan, då ny period skulle börja i augusti. detta pga att jag är döende och rensar i mina papper. hur illa får det vara. har ni ingen hut i kroppen. lura eller tvinga på kunder fakturor. ni har väl er strategi för kunden har ju annat att göra än att arbeta ihjäl sig för att bli av med er. eftersom jag är svårt sjuk borde ni ta kontakt med mig om ni har någon vett i kroppen. kundnr: 416299 annars 0 stjärnor

2009-10-12

Hej!
Jag ringde upp din sambo så fort jag fick mejlet från dig.
Givetvis gör vi en ny bedömning av ett ärende om det finns särkillda omständigheter såsom i ditt fall.
Vi har, som du redan vet, avslutat ditt abonnemang och den faktura du fått är således krediterad.
Synd bara att du inte kontaktade mig innan du skrev ett dåligt omdöme, men nu har vi i alla fall nått en lösning.
Mvh Carl-Erik Gustafssson Kundombudsman SpärrService / Securia Systems kundombudsman@sparrservice.se

2009-10-03

jesper

hur kan detta företag ens finnas till

man får ju hoppas att nån på detta företag läser de här fast de är väl inte troligt...
försökte få tag på dom igår men de gick sådär..
de var alltid 23 personer före i kön..... varje gång jag ringde... vilket sammanträffande... sån flyt har man aldrig när man köper lotter... skumt..
man kunde även lämna tel nummer så ringer dom upp.. detta kunde ta upp till en timme... de har nu gått typ 35 timmar....
på måndag är de bara att ringa igen...
jävla skit företag.... jag hoppas ni går omkull era jävla as..... mina pengar får ni fan inte....

Hej!

Det är jättetråkigt att du inte har kommit fram till vår kundtjänst. Vi har nyligen anställt mer personal till vår kundtjänst för att korta ner svarstiderna. Vi har som målsättning att kunna besvara våra kunder inom 10 minuter.
Om man ringer på vårt 020-nummer för att spärra kort har vi svarstider på under minuten.

Jag skulle dock uppskatta om du ville mejla mig så ska jag ta en titt på ditt ärende och se vad det kan bero på att vår abonnemangsavdelning inte hörde av sig till dig.

2009-10-02

nisse

över 3 timmar telefonkö!!!

Uselt. Extrem telfonkö på över 3 timmar. Falska påminnelseavgifter på redan betalade räkningar.
Helskumt.

Hej!

Vi är hemskt ledsna för den långa svarstiden. Vi hade en del sjukdomar på kundtjänst kring de dagar du skrev ditt inlägg.
Vi håller dock på att upprätta en ordentlig vikariepol för att bättre kunna möta den typen av bortfall.

Om du har fått en påminnelse på en räkning du redan betalt beror det troligvis på att du betalade den efter förfallodatumet. Du behöver dock inte betala någon påminnelse om grundfakturan är betald, vilket även står på påminnelsen.

Men om du känner dig osäker är du hjärtligt välkommen att mejla mig så dubbelkollar jag det.

2009-10-01

Lotta

Jag håller med alla negativa omdömen om företaget!

Fick en faktura idag ang. abonnemang av "mobilskydd". Gör som jag gjorde, gå in på Svensk Handels hemsida (www.svenskhandel.se) och tryck på ikonen "Varningslistan" där du sedan hittar ett val som heter "Bestrida bluffakturor" och följ instruktionerna där för att handla korrekt när ni bestrider fakturan. Finns även instruktioner och blankett för polisanmälan som du bör fylla i och skicka in till polismyndigheten. Ingen diskussion överhuvudtaget skall föras med företaget direkt! Den här typen av företag skall utrotas.

Hej!

Det låter som att du fått en förlängning på ett abonnemang som du haft sedan tidigare.
Det är alltid bäst att kontakta företaget först för att kolla vad fakturan avser och om det är något som går att lösa.
Om det sedan skulle visa sig vara en bluffaktura instämmmer jag i din rekommendation.
Vi har funnits i 10 år och har en stadig kundtillväxt, vilket garranterat inte skulle fungera för ett blufföretag.

Jag skulle uppskatta om du ville kontakta mig så tar jag mig en titt på ditt ärende och ger dig ett snabbt svar.

2009-09-25

hossi

Vilka fifflare! AKTA!!!

De skickar påminnelse och sedan inkasso på något man inte har avtalat med de! Detta är sinnessjukt. De försöker tvinga på än en tjänst som man inte vill ha. Detta är något som konsumentvärket borde ta en titt på för så kan man inte hålla på! Kan tänka mig att de positiva omdömen som finns här har de skrivit själva dessutom... De borde inte en få en stjärna

Hej!

Jag skulle uppskatta om du ville kontakta mig så jag kan kolla upp ditt ärende.
Det kanske är så att du fått en faktura för en ny abonnemangsperiod på ett spärrservicepaket som du tecknat/beställt tidigare?

kundombudsman@sparrservice.se

PS. Vi har inte skrivit de positiva omdömena själva, men nu när vi hittat den här sidan så vill vi självklart försöka besvara och ta till oss av kritiken.

2009-09-04

Kaplan

Märklig faktureringsteknik

Har tre paket från företaget. Paket 1 fakturan kom sju dagar efter förfallodatum. Påminnelse med avgift ca efter ytterligare en vecka. Paket 2 kom ingen faktura alls men påminnelse med avgift 14 dagar efter förfallodatum. Paket 3 faktura kom 30 juli med förfallodatum 26 juli. Trots samtal med uppsägning 31 juli kom påminnelse med avgift 10 augusti.

Vid samtal 10 augusti med "Stina" påstod hon frankt att dom bara hade haft problem dom senaste veckorna och att mina uppgifter om problemen med de två första paketen inte kunde stämma (våren 2009). Fräckt i överkant.

Bättrar företaget på finanserna med påminnelse avgifter?

Faktureringssättet inger inte något speciellt förtroende.

En stjärna för att det i alla fall efter två samtal gick att avsluta tjänsten.

Hej!

Vi hade, som du skriver, en smärre teknikalitet med faktureringen i somras. Det har inte hänt tidigare och vi har försäkrat oss om att det inte kommer att hända igen.
Det var bara ett fåtal kunder som drabbades och vi har, i möjligaste mån, kompenserat dessa.

Om du inte är nöjd är du välkommen att mejla mig så ska jag se vad jag kan göra...

R1001003;Kreditkort, betalkort, ID-kort