Omdömen om Restaurang Hemma
2011-12-11
Häxan
som vanligt ... en kväll på Hemma är ett säkert kort
2011-12-04
Bettan
Medioker mat och oengagerad personal.
Hade väntat mig mer av denna restaurang.
Och hur kan man servera matjesill som "ammis"???
2011-11-19
Gustav
Trevliga aptitretare. Beställde kalvytterfilen men det var för lite mat. Tjejens vegetariska hade för lite smak, även min rätt hade kunnat smaka mer. Mycket god efterrätt (trio av passionsfrukt). Vi hade en servitris som var opersonlig och kändes stressad. Servitören däremot var uppmärksam och trevlig. Vi var där den 18/11, helt okej men vi kommer nog inte gå dit igen.
2011-06-11
annika
tack för underbar service och jätte god mat.helt klart bäst i stan.
2011-04-16
Anette
tackar för maten ... som vanligt helt kanon ..
2011-03-29
Martin
Hemma lever på gamla rykten om god mat. Man kan inte riktigt förstå att restaurangen ofta är fullbokat under lunchtid efter att man har ätit maten. Har ätit lunch på hemma flertalet gånger och hoppats att nästa gång som man går dit så ska maten smaka bättre men har bara blivit missnöjd. Man blir dock besviken när råvarorna är misshandlade eller att de som valts har varit av dålig kvalitet från början. Kyckling som är torr, fisk som är som torrt tuggummi efter den har legat i värmeskåp för länge,gräddsås som ska vara krämig men är en flytande sky på botten av tallriken. Hemma har stora ambitioner o fina lunchmenyer men faller på dåligt utförande o dåliga råvaror.
2011-01-22
Fyrabordet
I vänners sällskap intog vi en helt underbar måltid med väl utvalt vin. Peter den utomordentlige kocken gjorde en gudomligt god middag. Vi kommer snart tillbaks!!
2011-01-10
Tack för en mycket fin och välkoponerad födelsedags middag Maten var utsökt samt att vinet passade mycket bra Tack peter med personal Göran och Gabrielle
2011-01-03
Sara
Jag bokade i god tid en middag under julhelgen men fick aldrig någon bekräftelse, trots att jag uttryckligen bad om det. Jag använde resaturangens eget bokningssystem som de har på sin hemsida. När sen datumet närmade sig och ingen bekräftelse kom så fick jag till slut ringa upp och kolla att de verkligen hade fått min bordsbokning. En kille svarar då i telefon:
- Eh...jaha, jaså den bokningen ja...eh, nä vi har inte öppet den dagen.
Hur svårt kan det vara att ringa upp och säga det? Eller skulle de sätta en lapp på dörren som vi kunde läsa när vi kommit dit? Så jäkla dålig service :(
2010-10-28
Bröllopsgäst
Huvudrätten kom in 2 efter 2 timmar. Köttet blodigt - ut i köket två ggr innan de fick göra om. Potatisen var dock "välstekt" =kolsvart 2 av 6 personer fick äta efter de andra - urkass !!
Mailade till dem med de behagar inte svara.
2010-08-16
Bengt
Kul att med restaurangbesöket återigen få det bekräftat att Hemma är en stabil restaurang som alltid levererar hög kvalité. Sa att jag var hungrig som attan och fick en större portion. Enligt mig bästa pris/prestanda i den här stan. Har dock inte testat kolonin än, men Studion var sådär.
2010-03-22
Häxan
utan konkurrens. Maten var suverän och servicen oklanderlig.
2010-01-23
Besviken
Efter att længe varit stans bæsta har den nu tappat i både service och kvalitet.
2009-11-24
Gastronomen
Som van resturangætare har jag aldrig blivit så besviken som Resturang Hemma i Jønkøping.
2009-11-03
Sir Eric
För mig enda alternativet för en bättre kullinarisk kväll ute i Jönköping. Fy på Jönköping. För visst vore det trevligare att ha några så här bra resturanger att välja mellan. Har dock inte provat Småländska Kollonien än, så jag reservarar mig för det. Sista poängen är för deras fenomenala flexibilitet att komponera skräddarsydda avsmakningsmenyer. Vår visade på spännvidd.
2008-11-16
Jonas
Jag besökte restaurang Hemma igår med några goda vänner. Efter att ha väntat ca 30 minuter fick vi beställa. Sedan fick vi huvudrätten som var både liten och smaklös. Den var helt ok men med tanke på att det är priser som på en lyxrestaurang kan man ställa krav och inte att det ska vara något halvdant som man kan beställa på vilken medelmåttig restaurang som helst. Då det var dags för efterrätten meddelade vi att vi hade en tid till en föreställning att passa om 40 minuter och att det vore snällt om vi kunde få efterrätten så snart som möjligt. Detta lovades men det dröjde innan det hände något, vi sa då till och fick efterrätten efter ytterligare 10 min. Man skyllde på att det var för mycket gäster! Mitt omdöme blir ok mat till ett dyrt pris på en restaurang med överskattat gott rykte!
2008-11-12
Kalu
Visserligen bara gjort två försök att äta vegetariskt från menyn men kommer knappast att försöka igen. Trevlig miljö och trevlig personal höjer betyget.
2008-04-21
Karl S
Tycker maten på hemma är fantastisk god. Har aldrig blivit besviken.. Dock är det som på så många andra dyra restauranger; Löjligt små portioner. Jag som brukar äta ganska mycket går inte gärna dit då jag inte vill betala 300kr för att bli halvmätt. Med tanke på priset tycker jag att dom kan vara generösare med maten, så hade jag ätit där mycket mer frekvent då dom har supergod mat!
2007-05-25
JN
Utsökt restaurang med mycket god mat samt dryck, trevlig personal. Högklassigt stort
2007-02-15
Jeff
Suverän mat, och lunchen är helt enormt prisvärd. Betalar gärna 85 kr för serverad lunch på Hemma istället för en sunkig buffé för 70 kronor någon annanstans.
2006-12-06
Lars
Att få avnjuta en lunch på restaurang Hemma är underbaaaart !!
Enda hållhaken är att för många har upptäckt detta fantastiska ställe.
2006-12-06
Fredrik L
Restaurang hemma är den bästa restaurangen i stan. Förutsatt att man är ute efter god mat i mysig miljö. Har själv högt ställda krav, och har ändå aldrig blivit besviken. En solklar femma!
2006-10-27
Henrik
Lunch med hög kvalité och bra personal i en charmig lokal.
Avslappnad after work med trevlig buffé.
2006-10-18
TT
Fantastisk god mat, i en bahaglig och ombonad miljö, med tillmötesgående service, till ett helt överkomligt pris. Helt klart en av topprestaurangerna i Jönköping.
2006-03-15
peter
Jag tycker om att ta det lungt på luncherna, då är rest.. hemma ett bra alternativ. Man blir alltid trevligt bemött och personalen är proffitionella. Mitt tips är att gå efter ett...
2006-03-15
Tack för alla middagar, det är skönt att veta att det finns säkra kort även i jkpg..

En vegetarian som fick karljohansvampsoppa på första tallriken och karljohansvamprisotto på tallrik 2. Fantasilöst av kocken. Vi andra som åt kött och fisk fick inte någon speciell julkänsla av maten. Vi fick vänta länge på maten samt att vi inte blev speciellt mätta. Ingen bakgrundsmusik gör att stämningen blir en aning sterilt. Ok mat men inte mer än så. Fick ej valuta för pengarna