Omdömen om Hår & Co
2011-05-10
Ella
Klippte mig för ett tagsedan, men blev inte alls nöjd. Minns inte hos vem jag klippte mig, men det blev kantigt och ojämt och inget liv i frisyren alls. Trist! Hade höga förhoppingar...
2009-08-03
Marie
Emilia klipper jättebra, jag är alltid så nöjd!!!
2009-01-05
Chr
Är alltid välklippt och nöjd när jag lämnar Hår
2008-12-08
Helen
Trevlig personal, jag var länge jätterädd om mitt långa hår, men Linda kan verkligen fixa det och förstå hur man tänker, snygg salong och bra service, de tar sig tid och stressar inte
2008-08-01
GossipGirl
Hur trevliga som helst, tjejer som kan sitt jobb. De började i tid och avslutade i tid och frisyren var jag helt nöjd med. Varma rekommendationer. Kommer jag att återgå: ABSOLUT =)!!
2008-04-30
jag har varit där tre gånger nu och varit lika nöjd varje gång! trevligt bemötande, lyssnar hur man vill ha det och det blir verkligen så. Rekommenderas varmt!
2007-11-04
eva
jag är jätte nöjd. till och mitt svåra hår tjämde dom o jag är super nöjd! dessutom är dom trevliga o serviceinriktade jag tycker det är värt varenda krona. TACK!
2007-08-26
cissi
jätte mysig och fräsch salong där fokusen är på kunden. super bra service och trevligt. jag har hittat min nya frisörsalong, och den rekomenderas varmt till andra!
2007-08-17
ich
RÅtrevlig personal som varkliigen ser till kunden, service och kunnande och uppdaterar sig om det senaste. Sen ser ju frisörerna Annika,Camilla & Emmy fräscha ut ett bra plus !
2006-11-01
A-S
Håller med att det är jättesynd att Louise har flyttat, den bästa frisör jag har haft! Man blev alltid nöjd.
Linda är oerhört duktigt på det hon gör. Har testat en mängd olika frisyrer/klippningar hos henne och det överträffar alltid min förväntningar. Det är enorm trygghet för en som är oerhört fåfäng när det gäller frillan!