Fler träffar Hundvård Växjö
Tel 0470 - 50 08 58, Linnég. 14 A, 352 33 VÄXJÖ27 omdömen för Svans & Elegans:
RSS2010-06-23
Jeppe
Rekommenderas varmt
Priset var flera hundralappar billigare än det andra trimmet vi gått till. Oxå slapp vi bada hunden själv. Alla borde gå hit.
2010-06-10
johanna
Alltid bässt
Skulle inte tänka mej å gå till någon annan trimmare.Hundarna blir alltid kanon fina!!!
2010-06-04
Helnöjd Weatenägare
Kanonbra!
Kanonbra ställe. De vet vad de talar om och hanterade min annars jobbiga hund på ett fint sätt.Resultatet finns det bara superlativ att tala om.
2010-06-04
Tessan
Världens gulligaste!
Min hund är ganska försiktig så jag var faktiskt lite nervös för att lämna henne. Tjejen som tog hand om henne var världens gulligaste och min hund bara viftade på svansen. Jag är jättenöjd!
2010-04-19
Tommy
Tusen tack!
Tack för en jättelärorik kurs. Det va inte riktigt så lätt att göra själv som det såg ut. Vi får öva mer hemma. Tack för den goda maten och alla goda råd.
2010-03-25
Maltes matte
Nöjd.
Jag har gått hos Hanne länge nu och är alltid väldigt nöjd med hur vår Malte ser ut och man ser på honom att han trivs bra här. Vi är så tacksamma att du finns!
2010-03-19
Susanne
Nöjd!
Brukar klippa min powder puff Puffa här och är alltid lika nöjd. Jämt och fint klippt och luktar jättegott. :) Sen att det är billigare än på de andra ställerna i närheten gör ju inte saken sämre. Hänsvisar alla mina vänner hit.
2010-03-10
Besviken matte!
Besviken!!
Jag var och ryckte min hund på Svans & Elegans för några veckor sedan där han även fick en kloklippning. Jag måste säga att jag är riktigt besviken!Jag kom hem med en hund vars klor på ena tassen var oklippta! Svansen och magen var ovårdade (glömda?) och tussar av kvarlämnat hår fanns att hitta över hela honom!Ska det gå till såhär på en proffisionell trimmningsstudio!? Nästa gång stannar jag i köket och gör det själv!
Svar från Svans & Elegans
Jättertråkigt att höra att du var besviken, ännu tråkigare att behöva läsa det här. Jag hoppas att du vill ringa mig så att vi kan reda ut vad som gått fel och vad du är missnöjd med. För oss är det oerhört viktigt att alla våra kunder är nöjda och att vi kan hitta lösningar på ev. missnöje. Hör av dig! Vänliga hälsningar Hanne
2010-03-01
Ny stammis
Fantastiskt!
Min lilla blandisflicka behövde inte få all päls bortrakad som alla andra sagt. Här vet jag att dem kan vad dem säger.
2010-01-30
Wiggos husse
Varma rekomendationer
Ett mycket kompetent och vänligt bemötan. Det känndes tryggt att lämna sin hund till er. Wiggo var så fin när vi kom och hämtade honom, och glad :-)
2010-01-22
Daisys matte
Mysigt!
Tjejerna är är så trevliga och det är så mysigt att få sin hund riktigt gjord.
2009-11-19
Wilmas matte
Känns toppen att lämna vovven här.
Alla är inte lika måna om att vovven ska ha det bra, men här får man mycket feelgoodvibbar. Frisyren var också riktigt fin. Supernajs tycker Wilma med matte
2009-10-26
J.K
Snyggt och rent
Vi kan rekommendera det här stället. Det är rent och fräscht och vår hund verkade trivas bra.
2009-09-22
Glad matte
Tokbra
Simson blev så fin så fin. Tack så hemskt mycket. Jag kan verkligen rekommendera de duktiga tjejerna här.
2009-08-19
Johan
100 svansviftar
Jag är verkligen nöjd och rekommenderar alla som har hundar som är rädda för kloklippning att gå hit. Väldigt förtroendeingivande sätt!
2009-08-06
TP
Kanon
Jag är supernöjd och är så glad att det finns någon att vända sig till i Växjö!! Keep up the good work!!!! Rekommenderar varmt!!
2009-08-03
Smilla
Fantastiskt duktig!
Jag rekommenderar verkligen Svans & Elegans. Min lilla Smilla är alltid lika fin.
2009-07-30
Daisy
Superbra!
Jag är supernöjd med Svans & Elegans. Bra hand med hundarna och superduktig. Rekommenderas absolut!
2009-06-05
Marianne
Tusen tack Hanne!
Ett varmt tack för alla gånger som du hjälpte oss med Ludde. Han var alltid lika stilig och vi kände oss alltid välkomna. Nu får vi önska lycka till i fortsättningen och kanske skaffar vi en ny liten Ludde om några år.
2009-01-27
Villlken snygging
Dvärgshnauzern Krille gillade det här stället och matte me'. Det luktar som en riktig skönhetsallong och lika fin blev han.
2008-12-14
Cecilia
Äntligen någon som kan trimma inne i Växjö!
Jag har letat länge efter någon som kan trimma min westie och nu vet jag precis vart jag ska gå! Min westiekille Sixten blev superfin och hela stället känns superproffsigt och jag kan verkligen rekommendera andra terrierägare att gå hit!
2008-10-12
Millan
Kanon!
Jätteduktig och trevlig. Lämnar gärna tips och råd. Billiga priser. Mycket bra hand med hundar.

Skickligt!
Lycklig och sval, springer i 100 knyck:)Blev jätte fin ,förundras hur ni kan få det så nyggt inga hack i denna ullhärva som ni fick att jobba med.Vårt första men absolut inte sista besök!!