Svans & Elegans

Omdömen om Svans & Elegans

2012-01-11

Elin & Chance

Väldigt nöjd!

Jag besöker Svans & Elegans för att få hjälp med att få min hund i toppskick inför utställningar och det blir han verkligen! Servicen är kanon, och Hanne är väldigt flexibel med tiderna så det passar oss perfekt och ställer alltid upp! Tack för senaste trimningen och vi ses snart igen! :)

2011-09-11

Trygg matte

Gullig personal

Alltid lika snälla och trevliga mot både hund och ägare. Alltid tryggt.

2011-07-15

Alltid bra bemötande och man vet att hunden är i goda händer!

2011-06-30

Emilie och Hedda

Underbart bemötande

Mycket trevlig personal som vet vad de gör. Nu blir det många sköna bad i den korta frisyren. Både matte och hund är nöjd.

2011-03-04

Mozart

Mkt nöjd

Fantastiskt resultat och kommer lätt använda denna härliga tjänst igen. Både jag och jycken var väldigt nöjda. Hoppas på fler besök!

2011-02-09

Lena

Förtroende

Jag lämnar alltid in min westie Nisse hos Hanne. Vet att han har det bra där, då man känner hur mycket hon gillar hundar. Lämnade på ett annat ställe i Växjö som klippte och fördärvade hans päls men tack vare Hanne så fick vi ordning på den igen. Hon ger alltid råd och tips som man tacksamt tar emot. Hon ser om Nisse inte mår bra och undrar vad som kan vara fel. Hon bryr sig och det är värt alla pengar i världen. Snart är det dax för trimning igen och han bli alltid lika fin.

2011-01-20

Christer

Hundägare

Otroligt bra service och ett enormt kunnande när det gäller pälsvård

2011-01-13

Viggos matte

Ny kund;)

Vill tacka för det fina bemötande och välkomnande, det var första gången min valp skulle klippas. Jag som matte kände mig trygg att lämna min hund hos er. Viggo blev jättefin. Tack så mycket, vi ses om ett par månader.

2011-01-13

SUPERNÖJD!

Tack så jättemycket Hanne för det fina mottagandet du gav mig och min hund, svaret på mina frågor, råden och för hur fin hon blev! Jag ligger och luktar på henne för hon luktar så gott haha. Tack med för att hon fick stanna kvar medan jag var iväg och jag tyckte att det var lite roligt att hon följde med dig helt utan att bry sig om när jag gick, du var populär =) Vi ses om ett par månader för vi kommer definitivt komma igen!

Mvh Marlene och Tiny

2010-11-30

K-Å

Riktigt gjort

Nöjd med arbetet och priset.

2010-11-17

Rose-Marie med Vita

Tack för hjäplen med Vita!

Jag har en japansk spets som heter Vita. Hon kom till mig som omplacering i oktober och tyvärr hade förra ägaren inte skött pälsen så bra... Så hon hade massor av knutor och ull. Trodde dem skulle behöva raka henne men de lyckades borsta ur pälsen & bada henne och hon blev jättefin :)
Sen fick jag en hel del råd om hur man ska sköta en spetspäls så att Vita aldrig mer ska behöva se så risig ut igen. Många Tack!

2010-11-12

Tussen

Dålig bemötande

Stöddig och arrogant ägare. Enda jag kan säga. Hunden blev någorlunda bra men sätter inte min fot där mer... kommer heller inte rekommendera andra att gå ditt.

Svar från Svans & Elegans
2010-11-12

Så tråkigt att det är så du upplevt ditt besök hos oss. Lite konstigt är det nog ändå att vi inte har någon kund hos oss som kallas Tussen, men givetvis ska vi ändå försöka ta till oss det du uttrycker här. Vi strävar alltid efter att möta våra kunder på bästa sätt, men ibland kan det förstås bli fel ändå. Varmt lycka till med din hund och hör gärna av dig så kanske vi kan komma bättre överens en annan gång.

2010-10-31

Husse och matte

En trevlig kväll tycker vi

Det var väldigt kul att få vara VIPgäst och höra om allt som händer. Vår hund vill säkert gärna prova både massagen och löpningen. Tack så mycket för en trevlig kväll och fina presenter. Han får prova schampot direkt imorrn.

2010-10-30

Chicos matte

Toppenställe. Dom kan verkligen hund.

Efter att ha gått till en annan hundfrisör fick jag nys på Svans och Elegans. Förut har min hund (liten blandis och långhårshund) satt sig på baken när han kommit till det förra stället, nu springer han in med full fart och ett glatt humör. Det säger mig allt. Ni är toppen. Chico är alltid kanonfin och jätteglad när han är färdig. En STOR ELOGE till er. Kommer aldrig att byta.Både Hanne och Anna och sist men icke minst Jonas är otroligt serviceinriktade och. dom kan verkligen hund och hundpälsar. Dessutom är dom billigare än andra ställen. Läste att dom har vidareutvecklat sitt trim med massör och löpband. Det är också något jag kommer att prova på i framtiden. Många hundar kan inte springa lösa (det kan visserligen min)men behöver ändå motion,även det tycker jag är vältänkt av dom.
Om igen en stor eloge till er alla på Svans och Elegans.
Varma hälsningar till Er alla
Ingwor Bengt och sist men icke minst vår älskade lilla Chico

2010-09-03

Zigges matte

Verkligen fint!

Zigge blev så fin så fin. Och med så söta rosetter. Jag kan verkligen rekommendera de här hundfrisörerna.

2010-07-14

Nutte

Skickligt!

Lycklig och sval, springer i 100 knyck:)
Blev jätte fin ,förundras hur ni kan få det så nyggt inga hack i denna ullhärva som ni fick att jobba med.
Vårt första men absolut inte sista besök!!

2010-06-23

Jeppe

Rekommenderas varmt

Priset var flera hundralappar billigare än det andra trimmet vi gått till. Oxå slapp vi bada hunden själv. Alla borde gå hit.

2010-06-10

johanna

Alltid bässt

Skulle inte tänka mej å gå till någon annan trimmare.Hundarna blir alltid kanon fina!!!

2010-06-09

P-O

Tveklöst bäst!

Skulle aldrig gå någon annanstanns

2010-06-04

Helnöjd Weatenägare

Kanonbra!

Kanonbra ställe. De vet vad de talar om och hanterade min annars jobbiga hund på ett fint sätt.
Resultatet finns det bara superlativ att tala om.

2010-06-04

Tessan

Världens gulligaste!

Min hund är ganska försiktig så jag var faktiskt lite nervös för att lämna henne. Tjejen som tog hand om henne var världens gulligaste och min hund bara viftade på svansen. Jag är jättenöjd!

2010-04-19

Tommy

Tusen tack!

Tack för en jättelärorik kurs. Det va inte riktigt så lätt att göra själv som det såg ut. Vi får öva mer hemma. Tack för den goda maten och alla goda råd.

2010-03-25

Maltes matte

Nöjd.

Jag har gått hos Hanne länge nu och är alltid väldigt nöjd med hur vår Malte ser ut och man ser på honom att han trivs bra här. Vi är så tacksamma att du finns!

2010-03-19

Susanne

Nöjd!

Brukar klippa min powder puff Puffa här och är alltid lika nöjd. Jämt och fint klippt och luktar jättegott. :) Sen att det är billigare än på de andra ställerna i närheten gör ju inte saken sämre. Hänsvisar alla mina vänner hit.

2010-03-10

Besviken matte!

Besviken!!

Jag var och ryckte min hund på Svans & Elegans för några veckor sedan där han även fick en kloklippning. Jag måste säga att jag är riktigt besviken!
Jag kom hem med en hund vars klor på ena tassen var oklippta! Svansen och magen var ovårdade (glömda?) och tussar av kvarlämnat hår fanns att hitta över hela honom!
Ska det gå till såhär på en proffisionell trimmningsstudio!? Nästa gång stannar jag i köket och gör det själv!

Svar från Svans & Elegans
2010-03-10

Jättertråkigt att höra att du var besviken, ännu tråkigare att behöva läsa det här. Jag hoppas att du vill ringa mig så att vi kan reda ut vad som gått fel och vad du är missnöjd med. För oss är det oerhört viktigt att alla våra kunder är nöjda och att vi kan hitta lösningar på ev. missnöje. Hör av dig!

Vänliga hälsningar Hanne

2010-03-01

Ny stammis

Fantastiskt!

Min lilla blandisflicka behövde inte få all päls bortrakad som alla andra sagt. Här vet jag att dem kan vad dem säger.

2010-01-30

Wiggos husse

Varma rekomendationer

Ett mycket kompetent och vänligt bemötan. Det känndes tryggt att lämna sin hund till er. Wiggo var så fin när vi kom och hämtade honom, och glad :-)

2010-01-22

Daisys matte

Mysigt!

Tjejerna är är så trevliga och det är så mysigt att få sin hund riktigt gjord.

2009-11-19

Wilmas matte

Känns toppen att lämna vovven här.

Alla är inte lika måna om att vovven ska ha det bra, men här får man mycket feelgoodvibbar. Frisyren var också riktigt fin. Supernajs tycker Wilma med matte

2009-11-12

christopher

Bäst i Småland

utan tvekan kanonbra

2009-10-26

J.K

Snyggt och rent

Vi kan rekommendera det här stället. Det är rent och fräscht och vår hund verkade trivas bra.

2009-09-22

Glad matte

Tokbra

Simson blev så fin så fin. Tack så hemskt mycket. Jag kan verkligen rekommendera de duktiga tjejerna här.

2009-08-19

Johan

100 svansviftar

Jag är verkligen nöjd och rekommenderar alla som har hundar som är rädda för kloklippning att gå hit. Väldigt förtroendeingivande sätt!

2009-08-06

TP

Kanon

Jag är supernöjd och är så glad att det finns någon att vända sig till i Växjö!! Keep up the good work!!!! Rekommenderar varmt!!

R1002841;Hundvård