Omdömen om Samboosak Libanesisk mat
2011-11-06
Martin
Trevlig restaurang i bostadsområdet jag bor i. Är mer av en avhämtningsrestaurang, även om jag alltid äter där. God vardagsmat, men inte en fine dining-upplevelse. Ganska smalt utbud av mat. Trevligt bemötande.
2011-09-05
1 gång i veckan..minst :)
Hämta eller äta där... Alltid lika gott!! :)
2011-08-21
Prisvärd libanesisk hämtmat, men någon gourmerestaurang är det inte. Mycket trevlig personal.
2011-04-02
Eme
Godaste, mest prisvärda och bästa bemötande från personal! Det enda som skulle göra restaurangen bättre är om stället flyttade lite närmare vår lägenhet!!
2011-03-10
Jonne
Alla referenser enligt nedan stämmer så jag har inget mer att tillägga.
2011-02-22
MI
Alltid lika gott, alltid lika trevligt bemötande! Bästa Libanesiska maten i Sverige
2010-10-15
Nicoliiina
Wow, väldigt god mat! Definitivt i Världsklass, är man i jönköping så är samboosak ett måste! Dessutom trevlig personal! Absolut favorit restaurangen i Jönköping!!
2010-09-24
Anders och Lollo
Jag och min fru med 2 barn äter på Samboosak ett par ggr i veckan och det slår aldrig fel! Mycket god mat och jätte trevlig personal.
2010-08-31
Godaste maten, trevligaste personalen! Rekommenderas!
2009-06-05
Johan
Godast, fräschast och mkt trevlig personal!
Rekommenderas verkligen!
Mvh Johan
2008-12-17
Mr D
Mysigt litet krypin med väldigt trevlig och snygg personal! Maten är fantastisk!
Ett måste......
Älskar Mammis underbaraste mat . Helt klart bäst mat. vill inte vara utan den hoppas renoveringen är fardig snart då kommer jag !!!