Omdömen om mejkhud
2011-07-14
Karin
Efter år av hudproblem, bland annat rosacea, och efter att ha prövat typ alla produkter på marknaden och kännt mig helt hjälplös hittade jag äntligen Malin på Mejkhud! Med Malins hjälp och Dermalogicas produkter har jag nu en hud som jag trivs med! Helt fantastiskt! Jag kan till och med vara i solen i sommar utan värsta utbrottet av röda prickar, rodnad, varm och flagig hud. Att få hjälp med sina hudproblem är ovärderligt. Jag kan inget annat säga än att Mejkhud är ett fantasiskt ställe! Det är ett litet ställe där man känner sig välkommen och trygg. Malin tar väl hand om en, lyssnar och förstår. Tro, mig jag var inte den smidigaste kunden i början! :) Rädslan och oron satt djupt! Men Malin fick mig att känna mig lugn och resultaten kom. Tusen tack Malin för allt du gjort för mig! Jag rekommenderar alla till Mejkhud.
2011-07-09
Stina
Om man bortser från att hon alltid måste avbryta behandling för att ta emot kund i affären och hela tiden hålla reda på sin mobiltelefon så är det en ganska bra salong.
2011-06-29
Ellen
kan inte annat än hålla med andra kommentarer här! malin är inte bara mkt kunig inom sitt område utan även en varm och underbar människa, något som smittar av sig till alla i hennes närhet! Som kund får man på mejk hud alltid det bästa!
2010-11-23
Malin
Har gått hos Malin i ett par år nu och har verkligen fått hjälp med min hy. Hon är verkligen duktig på det hon gör och engagerad i dig som kund på alla sätt och viss. En servicenivå som är det högsta man kan få då hon hjälpt oss med behandlingar utefter våra önskemål eller behov. Anlitar Malin vid allt som har med min hud att göra.
2009-07-31
KKa
En riktigt bra hudterapeut som kan! Min hud har aldrig mått bättre! Malin vet vad hon pratar om och Dermalogica är de bästa! Tack!!
2009-06-13
NMH
På Mejk Hud blir du alltid väl mottagen och bortskämd. Malin är väldigt kunnig och hjälper dig skräddarsy både behandlingar och skötsel av din hud med tanke på ditt behov. Hon är väldigt trevlig, generös och hjälpsam och sätter alltid sin kund i fokus. Jag kommer alltid gå till Mejk, det finns ingen anledning att gå någon annanstans.
2009-05-11
Anna S
På Mejk är kunden alltid i centrum. Malin ger den där extra lyxen som man inte betalar för. Malin är engagerad och är noga med att kunden ska vara nöjd med både service och produkter. Malin har samma mål som kunden: att hitta något som fungerar!
2009-03-23
Lotta D
Malin är en duktig hudterapeut. Proffsigt bemötande. Jag har gått till hennes salong sedan hon startade och jag är supernöjd! Min hud mår bäst av att alltid få gå dit och använda alla bra produkter.
2009-02-19
sandra D
På mejk i huskvarna är det ALLTID bäst service. Malin är så duktig, kunnig, generös,glad, proffessional, ja helt enkelt underbar!! Jag har gått hos henne sen hon öppnade och har nu fått en hud jag kan tycka om. Malin tack för allt du gjort och gör:) Även om vissa kunder inte är nöjda finns alltid jag. Jag komer alltid att gå till dig!massor av kramar/ sandra dee:)
2008-12-19
Jag har bara gått till Malin på Mejk i några få månader, men än så länge så är jag jättenöjd. Malin är trevlig och engagerad, generös och framför allt kunnig. De produkter som används är effektiva - min hud tackar mig för att ha börjat gå till Mejk!
2008-12-04
Isabella
Mejk drivs av en kunnig och engagerad hudterapeut. En räddande ängel för min hud!
2008-12-02
Isabella
Malin Svensson är en noggrann och kunnig hudterapeut som alltid tar väl hand om sina kunder. Med hjälp av produkter från Dermalogica har hon hjälpt mig att bli av med mina envisa finnar. Tack för bra service!
2008-10-23
Nöjd kund
Jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Bra information och hjälp!
2007-08-24
Ninnie
Bra bemötande och proffesionell behandling med bra utrustning, bra prudukter. Du blir väl omhändertagen och får bra och uttömmande svar på dina frågor, de har stor kunskap och vet vad som är bäst för just dig och skräddarsyr behandlignen därefter
2007-06-19
Nöjd kund
Duktig och trevlig hudterapeut som har en otrolig kunskap! Mycket skicklig i sitt yrke. Rekommenderas varmt!
2007-05-28
På denna salong får man ett mycket bra bemötande och där finns även en stor kunskap. Bra information om produkterna och man känner inget köptvång. Duktig hudterapeut som vill ge det bästa till mig som kund. Tack för att du finns!Nöjd kund
2007-04-17
LG
Trevligt bemötande! Stor kunskap och yrkesskicklighet!
har man råd som ensam egen företagare att hålla stängt 2dagar i veckan? Är man inte mer rädd om sina kunder? Finns så många arbetslösa som kunde få några veckors arbete och hålla affären öppen.