mejkhud

Omdömen om mejkhud

2011-07-18

A-L M

Stängt

har man råd som ensam egen företagare att hålla stängt 2dagar i veckan? Är man inte mer rädd om sina kunder? Finns så många arbetslösa som kunde få några veckors arbete och hålla affären öppen.

2011-07-14

Karin

Världens bästa hudvård!

Efter år av hudproblem, bland annat rosacea, och efter att ha prövat typ alla produkter på marknaden och kännt mig helt hjälplös hittade jag äntligen Malin på Mejkhud! Med Malins hjälp och Dermalogicas produkter har jag nu en hud som jag trivs med! Helt fantastiskt! Jag kan till och med vara i solen i sommar utan värsta utbrottet av röda prickar, rodnad, varm och flagig hud. Att få hjälp med sina hudproblem är ovärderligt. Jag kan inget annat säga än att Mejkhud är ett fantasiskt ställe! Det är ett litet ställe där man känner sig välkommen och trygg. Malin tar väl hand om en, lyssnar och förstår. Tro, mig jag var inte den smidigaste kunden i början! :) Rädslan och oron satt djupt! Men Malin fick mig att känna mig lugn och resultaten kom. Tusen tack Malin för allt du gjort för mig! Jag rekommenderar alla till Mejkhud.

2011-07-09

Stina

Njae

Om man bortser från att hon alltid måste avbryta behandling för att ta emot kund i affären och hela tiden hålla reda på sin mobiltelefon så är det en ganska bra salong.

2011-06-29

Ellen

Mejk

kan inte annat än hålla med andra kommentarer här! malin är inte bara mkt kunig inom sitt område utan även en varm och underbar människa, något som smittar av sig till alla i hennes närhet! Som kund får man på mejk hud alltid det bästa!

2010-11-23

Malin

Bästa hudvården i Jönköping med omnejd

Har gått hos Malin i ett par år nu och har verkligen fått hjälp med min hy. Hon är verkligen duktig på det hon gör och engagerad i dig som kund på alla sätt och viss. En servicenivå som är det högsta man kan få då hon hjälpt oss med behandlingar utefter våra önskemål eller behov. Anlitar Malin vid allt som har med min hud att göra.

2010-10-18

Nöjd Kund

Proffsig och kunnig. Tveklöst att jag går dit igen.

2010-05-14

IO

En oas

Kompetent, empatisk och genomgo tjej! Är alltid lika rogivande att vara hos Malin. Hon får mig att må bra både i hud/naglar och själ.
Rekommenderar henne verkligen!

R1000895;Hudvård