Kategori: Bilar - Begagnade Bilar - Nya Bilreparationer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Karlbergs Bilaffär AB
2008-08-21
Göran
Väntan i kön kan kanske kortas ner på något sätt tills man möter den trevliga telefonisten.
2008-05-01
Sve
Det har aldrig varit något problem med att svara för min del. Jag tror att det beror på att kundmottagaren eller någon annan sitter upptagen med annat samtal. På en sådan liten verkstad finns det förmodligen inte utrymme för dubbelbemanning. En bra verkstad för övrigt.
2008-02-01
Mimmi
Trots att det inte fanns någon minibuss att hyra för tillfället, så möttes jag av en trevlig stämma som föreslog andra alternativ. Dit ska jag ringa nästa gång jag vill hyra en bil.
2007-10-10
Kisabo
Tyvärr har man inte tid att vänta drygt 5 minuter på att växel ska svara och koppla samtalet vidare till rätt avdelning inom företaget. En trevlig telefonist är bra men kort svarstid är bäst.
2007-06-03
745 -92
Jag var förtvivlad över en plåskada på min gamla Volvo, hade verkligen klantat till det..Alf kom som en räddande ängel, han åtgärdade snabbt o professionellt min plåtskada, inga konstigheter eller krusiduller. Heder åt denne yrkesman. Priset var väl vad man kunde förvänt sig.
Jag var utför en skada med min bil. Tog mig en titt i verkstaden och såg hur fint det var. Bilen blev kanon efteråt och vill bara tacka mekanikern . Rikard tror jag namnet var. Mycket bra kille!