Kategori: Industridesigners, formgivare Massörer Kroppsterapeuter
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Mandorla
2011-11-28
Lollo
Har nu testat massagen tre gånger och det blir bara skönare för varje gång. Trevligt bemötande med bra öppettider.Tack.
2011-09-13
Nöjd kund
Fantastiskt skön massage i en varm välkomnade atmosfär. Rekommenderas
2011-08-29
Det Var Bättre Förr
Mandorla brukade vara en av de mest serviceminded ställe man kunde gå till. Numera är detr väldigt knorrigt om man skulle vilja komma tex halv åtta. Marina tog emot kunder som kom innan åtta sen stängde hon. Nua damen vill absolut inte jobba sent och kräver att. Man kommer minst 45 min innan stägning. Lycka till med den attityden!
Det var tråkigt att du upplevde mitt svar som gnälligt. Jag försöker vara flexibel med tidsbokningar men ibland måste man faktiskt gå hem vid stängning för man har andra tider att passa. Jag jobbar ensam och det kan vara svårt ibland med allför flexibla stängningstider. Kommer någon på drop-in vid halv åtta-åtta så stannar jag självklart om jag har möjlighet. Men just denna dag kunde jag inte ta en bokning eftersom jag var tvungen att gå vid stängning. Men ring mig gärna igen eller titta in så ordnar jag någon kompensation. Massagen är faktiskt lika fantastisk som tidigare och vi skall noga hitta en tid som passar.
2011-04-21
Lena
Min rygg, min kropp och mitt allt bara älskar detta underbara ställe! Tusen tack för att det finns!
2011-02-22
Ingenting kan vara skönare för kropp och själ än denna behandling med varma Jadestenar som sakta rör sig, värmer och masserar min rygg!!
Att lägga sig tillrätta på en av britsarna och låta sig föras bort, för en stunds inre och yttre vila. Väl stärkt kan man återgå till vardagen efter ett besök här! En verklig oas med vänlig atmosfär, där man känner sig omhändertagen på allra bästa sätt!!
2011-01-29
Detta var något nytt, jag och mannen testade på detta från en smartbox som vi fick i julklapp. Det gjorde väldigt ont i början, men man slappnade av efter hand. Vi kommer att testa på detta igen.
2011-01-28
torsdagsmys
Jag och min sambo provade nyfiket Mandorlas jademassage, vi blev mycket nöjda båda två och har nu köpt var sitt 10-kort och har nu använt 4ggr och det blir bara bättre/skönare.
Vi har gått 1-2ggr/mån torsdagar, passar oss bra.
Min sambo har inga problem med ryggen som jag, utan ville vara med som stöd/umgänge.
Vi båda kan få massage samtidigt, det var avslppnande musik, doftar gott inne i lokalen.
Ligger mitt i Linnè.
Jag anser att jag har blivit mycket bättre i ryggen,
och fick bra råd, tips/förklaring om hur massagen fungerar.
Min sambo brukar halvsova/somnar på sin massage och hänger med för värmen och den sköna avkopplingen.
Har sagt till bekanta att testa, om du inte gjort något åt din störande rygg.
Eller gör det av samma anledning som min sambo, han är minst lika nöjd.
2011-01-19
Johan
Har verkligen hjälp mig att bli av med mitt kroniska ryggbesvär, vilket för mig innebär ett helt annat liv. Tusen tack!
2010-12-20
Sara
Jag måste berömma Mandorla för deras supertrevliga personal. Dock blev jag besviken på "massagen" som kan liknas vid en massagestol med värme som man ligger raklång i. En annan sak som jag reagerade negativ på är att folk kommer och går stup i kvarten, dörren öppnas och lokalen blir kall. Det blir ingen lugn och ro. Du får helt enkelt inte vara blyg för du masseras i en lokal med andra kunder.
2010-10-31
Fantastiskt är hela omdömet - ljuvlig massage, underbar miljö och genomtrevligt bemötande. Jag säger bara två ord - GÅ DIT!
2010-10-27
Marinella
Mina bästa rekommendationer på alla sätt och vis!
2010-05-12
Mycket nöjd kund
Jättebra att det alltid finns en möjligthet att få tid omgående så fort man känner att det behövs. Och alltid med bra resultat och en underbar stund för sig själv. Genuin och vänlig personal. Jag rekommenderar verkligen alla att prova!
2010-04-23
Egenföretagare
Testade Mandorla efter rekommendationer och gillade det!
Tog sen med med anställda och blev snabbt en populär(are) chef.
Mandorlas jademassage passar oss extra bra då vi kan vara både en eller flera samtidigt, beroende på hur det passar oss, och vi har använt både drop-in, och tidsbokningen vid de tillfällen då vi bara haft möjlighet att komma ifrån 1 bestämd timma.
Massagen är skön och nyttigt då vi har ett stillasittande arbete, och den har säkert en bra förebyggande effekt också - känns så iaf.
Rekommenderas att testa, att man blir väldigt trevligt bemött gör inte saken sämmre!
Vi har hittat vår grej på Mandorla!
2010-01-04
Boende i Linné
Skönt, skönare, skönast! Det blir bara bättre ju mer man går. Mer avslappnande och njutbart för varje gång. Men framförallt väldigt bra för min stela kontorsrygg och spända axlar.
2009-12-19
KBA
Jag älskar att komma till mandorla och ta en massage. Det är billigt så jag kan komma ofta:-)
På vintern är det extra härligt med värmen i sängarna. Personalen är supertrevlig och hjälpsam. Massagen har hjälpt mig slappna av efter stressiga dagar på jobbet och den har också hjälpt mig med stel rygg. Detta borde alla prova!
2009-11-26
David
Överträffade alla mina förväntningar på alla sätt och vis.Minns inte när jag varit så avslappnad någonsin..... Och vilket pris, 150 kr verkligen prisvärt.
Rekommenderar alla att prova!
2009-05-20
Tilda
Mandorlamassage är helt underbart. Ett måste för alla i Göteborg med omnämnd.
2009-05-12
Leah
Mitt första besök på Mandorla steg över alla förväntningar! Jag är helt såld på stället!
2009-05-05
Imponerad
Mandorla är utan tvekan det bästa företaget i Göteborg! Ägaren Marina har mer utstrålning än någon annan butiksinnehavare jag någonsin har träffat på. Dessutom är lokalen fantastisk med en skicklig kombination av ljud och ljus. Som inte det vore nog är massagen underbar!!! Och fråga mig inte hur det går ihop - men 45 minuters massage kostar bara 150 kronor per gång. Man kan inte annat än att bli förälskad!
2009-03-30
Johan
Jag tycker nog att det gjorde väldigt ont i början, men det blev bättre efter en 5-6 gånger. Jag rekomenderar denna behandling eftersom min värk försvunnit och stelheten är borta till ett väldigt lågt pris, och bra är också tillgänglighet eftersom man inte behöver passa tider.
2009-02-09
Joachim
Man möts av ljuvlig doft och harmoniska viskningar. Sen blir man omhändertagen av stora mått. Behandling fungerade bra mot mitt diskbråck. Rekommenderas varmt!
2009-01-26
Eric
Jag kan inte säga mer än UNDERBART. Älskar stället och är stolt stammis. :)
2009-01-26
Laura
Värme, avslappning, stretchning av hela ryggen, akupressur, njutning, elektroterapi, skön musik, underbar doft etc.... i 45 min för bara 150 spänn. Drop in... Kan det bli bättre?
2009-01-13
Ju mer jag går ju bättre blir det. Nu har jag ingen värk alls!
2008-12-08
Annelie
Kropp och sinne får den underbaraste behandling!!! Jag hade kunnat beskriva Mandorla med långa meningar. Men, det behövs bara ett ord: HIMELSKT!
2008-11-22
Student
Ryggen känns helt genomarbetad efter 45 minuter. Mycket trevlig personal och riktigt bra priser!
2008-11-10
Kajsa
Jag känner verkligen att massagen jobbar igenom ryggen ordentligt vilket är något som jag uppskattar! Personalen är både trevlig och hjälpsam och lokalen är mysig och väl inredd. Rekommenderas varmt!
2008-11-03
Student
Tufft de första gångerna, men väldigt bra för ryggen. Jag rekommenderar det verkligen för de som har problem. Man tror inte att det skall funka så bra som det gör. Sen när man fått stretchat ut ordentligt så är det underbart skönt!
2008-10-29
Lorraine
Kliver man in i Mandorla börjar man redan slappna av. Det är fint, det luktar gott, det låter ljuvligt. Sen blir det bara bättre när man lägger sig på massagesägen. Det är varmt och skönt och är bra för både själen och kroppen. Nu när det börjar blir kallt ute är det ännu skönare: spring dit!
2008-10-15
Lydia
När du kommer till Mandorla får du lägga dig på en speciell massagesäng som masserar din rygg med varma stenar. Det är svårt att beskriva hur det går till man måste prova det för att förstå. Det jag kan säga är att du blir himlans avslappnad, lugn och mjuk i kroppen. Personalen tar verkligen hand om dig! Jag är en mycket nöjd kund som återkommer ofta till Mandorla!
2008-08-27
Sara
Man mår verkligen bra efter ett besök på Mandorla. Otroligt snygg inredning och lyhörd och hjälpsam personal. De speciella massagesängarna påminner inte om något jag sett tidigare. Vi har haft massagestol på mitt jobb och det är inte alls samma sak.En bra sätt att få en välbehövlig massage utan att det kostar skjortan.
2008-08-14
Elena
Fantastik koncept, 45minuter, dropp in massage med varma säng, rätt hjälp för ryggen och tar ut stress. Jag köpte 10 gånger kort, vilket bra pris!

Testade massagen i torsdags, hur skönt som helst...helt underbart...kommer igen