Omdömen om Catwalk
2011-11-28
Elin
Klippte snabbt och slarvigt, kändes som de bara ville få med så många kunder som möjligt på så kort tid som möjligt. Kommer aldrig mer gå dit.
2011-08-26
Super nöjd! Dorota Röstén är super duktig och noggrann! Hit går jag gärna igen!
2011-04-18
Man känner sig inte speciellt välkommen, en bra salong att droppa in på. Men ingen salong man vill fortsätta gå på under en lång period.
2010-03-14
besviken
Klippte mig på CW och beställde en ny tid direkt efter min klippning vilket skulle ge mig rabatt till nästa gång. Tyvärr var den frisörska som jag hade bokat tid med sjuk, så jag fick tid samma dag med en annan frisörska. När det var dags att betala fick jag inte den utlovade rabatten då jag hade beställt den nya tiden med den första frisörskan..... Okej att dem har sina egna stolar i salongen men alla går under namnet "Catwalk" har bör därför samarbeta, eller?! Så himla besviken även om det var en strunt summa så handlar de om service!!! Så var beredd på att Catwalk inte håller de dem lovar....
2008-12-02
bibbe
Kom till ett liten mysigt ställe för ryggmassage.
Blev fantastiskt trevligt bemött av en duktig tjej som kunde sin sak.
Stressen och spänningen försvann direkt, musklerna slappnade av mer och mer och jag kände bara ett lugn när jag låg där och lyssnade på ljuv musik och kände hur mjuk ryggen blev av massagen. Den känslan satt i i flera dagar och jag ser framemot nästa besök.
2008-12-02
Katarina
Jag blir alltid på gott humör när jag kommer till salongen. Alla är så positiva och rara och ovanpå det så blir jag så fin i håret.
2008-11-14
Simon
Mycket bra frisörsalong, de kommunicerar mycket bra med kunden och man får det verkligen exakt som man vill ha det. Att tjejerna som jobbar där är otroligt söta gör inte saken sämre :) Namnet Catwalk är inte missvisande, man känner sig som en modell när man går där ifrån :)

Trevliga duktiga tjejer som kan sin sak! Blev mycket nöjd och kommer tillbaka.