Omdömen om Delibruket AB
2011-08-31
Delibruket som har lunchrestauranger i Upplands Motors lokaler i Akalla och DHLs lokaler i Bergshamra har fantastisk god lunchmat. Det är ekologiskt, fräscht, annorlunda och MYCKET gott! Kom före 11.45 eller efter 13.00 annars kan det vara svårt att få bord och det kan ibland kännas väl "stojigt" eftersom det är så mycket folk där. Jag bokar alla mina kundluncher på något av dessa ställen och går alltid därifrån mycket nöjd!
2010-10-11
Restaurang Delibruket (som finns på källarplanet på Upplands Motor i Akalla) är nog den bästa lunchrestaurang jag ätit på någonsin.
Konceptet är smart. Maten är ekologisk och närproducerad i så lång utsträckning som möjligt. Normalt finns två olika lunchrätter att välja mellan plus en lite dyrare lyxigare lunch och ett salladsalternativ (oftast caesarsallad). Det finns även ett salladsbord med färska varor, dock tycker jag att salladsbordet är lite fattigt på alternativ.
En lunch går på 85 kronor i skrivande stund men man kan köpa 10st lunchkuponger för 790kr för att få ner priset något.
Miljön är okej, det är lite stojigt i den lilla restaurangen och kommer man efter 11:45 så kan det vara riktigt trångt, dock kan man ta med sig maten och sätta sig i cafét på entréplanet också vilket rekommenderas.
Menyn finns på http://www.delibruket.se och jag kan varmt rekommendera att ni själva provar restaurangen.

You just have to go! Schysst salladsbuffé med en massa olika saker, mina favoriter är ungsbakad broccoli, eller färska rödbetor, eller förresten, linserna i den goda dijonröran.... Och luncherna med bra råvaror är alltid goda och sunda!