Omdömen om studio mf
2010-04-16
Sara är jätteduktig både på klipp o färg! Hon förstår direkt vad man som kund är ute efter o har samtidigt egna idéer och förslag. Tar sig tid och är noggrann. Klipper så frisyren håller länge o är lätt att fixa till.
2010-03-29
Bibbi
Sara är hur duktig som helst! Lyhörd för kundens önskemål, kreativ och skicklig både vad gäller färg o klipp. Klipper så frisyren ser superbra ut, är lättskött o håller länge. Och alltid lika trevligt att vara där! Äntligen är Sara tillbaka efter föräldraledighet =)
2010-03-04
Becka
Mysig salong och familjär stämning. Båda tjejerna tar sig tid att lyssna på kunden men kommer med egna förslag. Roliga pratstunder utlovas och ett grymt resultat!
2010-03-03
Cecilia
Kan varmt rekommendera Sara J! Det finns en anledning att jag under ca 6 år låtit henne både klippa, slinga och färga mitt hår. Har alltid lämnat salongen supernöjd! Och inte nog med det, hon är även en mycket go' och trevlig person. Hon är ett bra bollplank; säger vad hon tycker, pushar mig att testa nya saker och lyssnar på mina egna idéer. Tusen tack Sara!
2010-03-03
Tania
mycket bra och trevlig frissa, som vet hur man ska ha det, är super nöjd.
Tack Jennie
2010-02-01
misan
En helt underbar frisör...har varit hos många olika, men denna toppar alla!!! Kommer inte byta...alltid lika trevlig...
2008-10-28
brunett
Förstod precis det inte andra frisörer förstått... Trevligt OCH nybryggt kaffe!!:))

Våran lillatjej på 3-år , blev så varmt välkommen och frisyren blev jättebra!
Vi kommer tillbaka!