Zodiac Music AB

Omdömen om Zodiac Music AB

2011-02-25

Över en månad för leverans -skulle ta ett par dar

och omöjliga att få tag på-ingen direkt kundvänlig butik!!!!!

2010-10-29

Johan

Stans mest ödmjuka butik!

4sound city är i min mening en butik som inte enbart representerar en enorm kunskap och proffsighet utan även ett ödmjukt och mänskligt bemötande. Där är ALLA välkomna oavsett ålder, musikalisk erfarenhet, klass (storlek på plånbok), kulturell bakgrund o.s.v. Rekommenderas skarpt! / Johan

2010-08-10

Tina

Bäst!

Håller med föregående talare! 4sound på Sveavägen är absolut bäst. Sjukt trevlig personal, fick väldigt bra och snabb service, återkommer såklart!

2010-04-17

Göran

Alltid hit!

Förstår inte att ni varit inne i samma butik som mig!? Är ni säkra på att ni inte menar 4Sound på Folkungagatan??
Grymt kunnig personal, vänliga och tillmötesgående upplever jag dem också som. En av stans bästa butiker i min mening!!

2009-09-08

Never again

Har vart inne där ett par gånger. Men dom är snobbigare än allt annat jag träffat på. Går in dit och fönstershoppar sen går jag till deluxe och handlar!
Köper aldrig nåt där!
Service är det man betalar för när man handlar i en butik, annars kan man beställa från tysken.