Omdömen om Salong Max
2012-04-04
Linda
Jag klippte mig på Salong Max förra veckan och är väldigt missnöjd med både resultatet och bemötandet.
Det kändes som att bli klippt på en hundsalong då personalen bara pratade med varandra och var allmänt oengagerade i kunderna. Min frisör var blasé, oartig och vad gäller resultatet gick jag därifrån med känslan av att jag hade kunnat göra det bättre själv.
Absolut inte värt de 375 kr jag betalade.
2012-02-04
Det var hemskt, jag frågade efter slingor, det blev aldelles för ljust. Personalen brydde sig inte om detta. När jag ringde sa de att de skulle fixa det gratis - sen påstod den kille jag pratade med via telefon att han hade inte sagt det. Det blev ret kaos, jag ville inte betala en gång till pga deras misstag. Det blev helt fel en gång till (GRÖNT! HELT GRÖNT!) De fönade inte ens mitt hår. Till slut så sa ägaren att jag fick komma tillbaka och att han ska se till att jag blir nöjd. Jag vågade inte ens åka tillbaka, dock de sa att de skulle göra håret gratis en gång till. Hemskt - åk inte dit! Jag gick till en annan frislr och betalade igen... Men håret var ganska förstörd pga all färgning. Tack salong max :(
2012-02-01
A
Omotiverad frisör som luktar rök och hastar igenom klippningen till synes för att ta en cig med en kollega. Ok resultat men knappast värt 320 kr .
2011-03-07
Perra
Dålig frisör som misslyckades med både klippning och slingor. Slingorna blev gröna.
Frisören stod bara och pratade med sin kollega. Min frisyr lyckades hon aldrig få till. Jag har nu begåvats med en frisyr som säkert hade varit helt okej om jag varit fem år gammal och det hade varit min mor som hade klippt mig. Det är visserligen billigt på salongen men resultaten är verkligen hemska.
Personalen verkar bara vilja komma hem tidigt. Går man tid på sen eftermiddag/tidig kväll kan man vara säker på att bli klippt extremt snabbt och extremt dåligt.