Mongolia Djingis Khan Barbecue

Omdömen om Mongolia Djingis Khan Barbecue

2011-10-31

Charlotta

Njaa,

upplägget är bra, man väljer det kött/fisk eller kyckling plus grönsaker som man önskar. Men såserna som slafsas på är nästan helt utan smak...
i kön till wokkocken känns det som matkön i skolan, trångt o otrivsamt. Maten wokas för kort stund (stress?) så maten är inte riktigt varm! Lokalen är snyggt o genomfört inredd, men man har tryckt in alldeles för många stolar, så att när någon reser sig måste man flytta på sig osv. Majoriteten av gästerna är 20-25 år, antar att flertalet av recententer också är det. Vi går inte dit igen.

2011-08-02

Nattknegaren

Mycket god mat och trevlig personal. Tyvärr för lång kö till buffétillagningen.

2011-07-26

Ilkka

Mmmmm......

Stans bästa mat !

2011-06-26

LG

Supertrevligt

Jättegod mat. Trevlig och serviceinriktad personal. Bra på alla sätt. Mysig lokal. Helt klart värt ett besök.

2011-05-01

Max Kvast

Bäst i stan

Bästa kinesen i stan enligt mig och min familj! Extra tack till Tommy som serverade hela kvällen senast!

2011-02-19

Gurra

Gömd men inte bortglömd

Första gången jag var på den här restaurangen. Har alltid trott att det var en liten kines restaurang. Oj hade jag fel, restaurangen är massiv där inne. Buffen var underbar, man fick välja från ett bra utbud. Har varit på många mongolia bbq men denna gör rätt.

2011-02-15

Diana

Mums

Det var super gott. Tjejen som serverade var super. De har någon konstig bär med kärna, testa den för den var super god.

2010-10-28

Eva

Omöjligt för allergiker

Tog buffen då jag är mkt allergisk mot vissa kryddor, tyvärr hällde en mkt sur tant kryddade vätskor över maten utan att bry sig om att jag sa "snälla ingen krydda alls, jag är superallergisk". När hon tillslut lyssnade skickade hon bort tallriken och sa att då får jag ta om maten. Jag tog mat en andra gång, gick fram, och sa "INGEN KRYDDNING TACK". Tanten stirrade på mig och sa jo annars smakar det inget och slängde på en skopa barbequesås. Kanon sa jag, kan jag äta den där såsen med min allergi? Jaaa det tror jag svarade hon. Vaddå tror, jag kan dö av min allergi så det vore väl inte så bra reklam för er, svarade jag. Tanten gick å kollade me nån, ojsan, den såsen var full m. ingredienser jag är allergisk mot! Alltså fick jag plocka ihop en 3:e tallrik. Nu började jag bli förbannad, och fick maten fixad av en annan. Då skulle jag stå till vä tydligen och tanten slet i mig och skrek "stå still" fast nu på engelska, när jag svarade på engelska stirrade hon oförstående. Hemsk personal!

2010-08-11

Hea

Fick fel tallrik

Stod i kö och lämnade fram min tallrik till kocken som stod vid stekbordet. Han har 4-6 olika gästers mat att steka på samtidigt. Dessvärre fick jag FEL mat och en annan för mig okänd person fick min mat som jag plockat ihop. Personalen suckade bara åt mig när jag påpekade detta. Efterrätts-glassen är omfryst och ofräsch, bland glass och frukt finns salladsdressing precis intill, lätt att det blir en helt fel smakupplevelse. Dålig service. Det blev ingen dricks den här kvällen.

2010-03-18

Pär

WOW

Oj vad gott. Har aldrig provat mongoliskt barbeque förut, men ojoj vad gott. Ska rekommendera mina kompisar att prova det.

2010-01-08

Anders Nilsson

Bästa Buffén

Bästa buffén i stan. Man får välja mellan hur mycket mat som helst och allt är supergott. Dessutom mycket färska frukter som man kan få ta av.

2009-09-19

robin lars

fräsh mat

restaurangen är skit bra, kan inte hitta några dåliga punkter med Djingis Khan

R1001257;Restauranger