Laddar...

Just nu 296 961 omdömen

Fler träffar Restauranger Stockholm

Mongolia Djingis Khan Barbecue

Tel 08 - 21 63 85, Sveav. 36, 111 34 STOCKHOLM
4,53 Baserat på 32 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

32 omdömen för Mongolia Djingis Khan Barbecue:

RSS

2010-01-08

Anders
Nilsson

Bästa Buffén

Bästa buffén i stan. Man får välja mellan hur mycket mat som helst och allt är supergott. Dessutom mycket färska frukter som man kan få ta av.

2009-09-19

robin lars

fräsh mat

restaurangen är skit bra, kan inte hitta några dåliga punkter med Djingis Khan

2009-08-04

Lexxa

Supergott och relativt bra pris

En kanongod barbecue-buffé för hela familjen. Killen i kassan var urtrevlig och fick så klart extra dricks. :) Jag har testat nästan alla kinarestauranger i stan och den här är helt klart favoriten! Lite minus däremot för att det verkar omöjligt att få tjejen vid såserna att göra maten extra stark! men men.. :)

2009-08-03

K2

Gott, men usel service

Hade bokat bord, men fick vänta 45 min i dörren. Blev kompenserad med en kopp kaffe. Trångt och litet taffligt.Kändes som en riktig turistfälla, men maten var god

2009-03-01

Gott och prisvärt

Väldigt bra buffé. Har varit här flera gånger, men tröttnar inte. Synd bara att de serverar jätteräkor, borde verkligen vara stopp på det i seriösa restauranger vid det här laget, med dagens kunskap.

2008-12-05

Tompie

Grymt!

Väldigt gott och fräscht! Gå hit!

2008-11-14

ame

Kanon restaurang!

Var här och åt med några kompisar och blev helt förtjust i deras buffé! Att man för det första får ta hur mycket man vill och att för det andra att de också har varierad mat gör att jag tycker om restaurangen så mycket. Jag rekomenderar verkligen deras friterade kycklingbitar. Det är dock tråkigt att varje glas av det man dricker kostar..

2008-11-13

N

Favorithaket

Riktigt bra ställe. Har ätit buffén varje gång jag varit där. Fantastiskt gott!! Hög kvalité på grejerna. Fruktbuffé med glass finns till efterrätt. Trevlig personal. Rekomenderas varmt!

2008-11-12

Tingen

En upplevelse

Att åka dit för att äta middag är en upplevelse! Maten är alltid färsk och man får exakt de ingredienser man vill ha. Bra service och framför allt massor av mat. Ingen går därifrån hungrig!

2008-11-10

Alex

Favoritkinesen

Kina har flest människor i världen och ändå verkar de bästa kockarna ha lyckats hamna på Sveavägen, hos Mongolia Djingis Khan. Maten är alltid superfräsh, personalen trevlig och priserna bra. Kan verkligen rekommendera mongoliska buffén men akta er för fredagar för då ringlar kön lång till stekbordet.

2008-09-21

VZ

För Gourmander

Man tar det man gillar o äter tills man storknar. Prisvärt o gott.

2008-07-22

aili

Bra restaurang

Världens bästa mat, bra service trevlig personal Alltid goc och välsmakad mat

2008-03-30

MVH Linda

Gott!!

Jag tyckta att det var jätte gott men det var dåligt att barnpriserna var från 10 år :(:(:(

2008-01-14

Jonas H

Härligt konsept

Har käkat på flera sådan här ställen i världen, djingis Khan är absolut ett av de bättre!!

2008-01-02

Erika

Underbart Gott!

Buffén är det goodaste! Man får välja vad man vill ha på och hur det ska smaka! Kan inte bli bättre!

2007-11-17

Betlehem

best of the city

Det är en väldigt bra resturange. jag trivs med den hära resturangendet det är bra mat. Det är saftiga köt. Kom till Mongoliskresturange.

2007-10-30

Cookie

HELT TOTALT GENIALT UNDERBART

Man äter ijäl sig

2007-10-13

absolutjox

buffé´n är bäst :)

Jag brukar alltid ösa på med lammkött och nudlar.. oslagbart gott

2007-10-06

Moi

Gott!

Jättegod mat då du själv väljer ingridienser och smak. Trots att många är där får man ändå maten ganska så fort. Stort utbud av både mat och dessert!

2007-08-22

TOPPEN!

Välja själv!

Passar alla, man får välja mellan en hel mängd frächa råvaror, dessutom väjer man hur det ska smaka, svagt eller jättestarkt !

2007-02-27

Fin resturang

Både mycket fräsch resturang samt maten, riktigt fin

2006-12-16

jag

djingis khan barbecue

Otroligt god mat!!!!!

2006-11-29

väldit gott

ända felet är att få kan svenska

2006-10-27

Micke

Garranterat mätt

Mängder av mat och väldigt välsmakande rekomenderar helhjärtat denna restaurant

2006-09-20

CW

Speciellt...

Denna restaurang har en alldeles speciell plats i mitt hjärta... Det var nämligen här jag och min käraste var på vår första dejt! Maten är så otroligt god, miljön underbar! Mer kan man inte begära! Gå dit!

2006-08-21

Pia

Gott!

Mycket god mat!!! Servicen kunde vara lite bättre.

2006-07-08

förorten

super god mat

grymaste maten i hela stockholm, grymt gott, men lite brister på servicen. annars är den grym

2006-07-03

Hugo

Bästa maten någonsin

Min favorit restaurang i hela stockholm!!

2006-06-22

NH

Härlig buffé

Det kan vara svårt att få plats vissa dagar om man inte boka bord, så det är att rekommendera. Med åren som gått har de utökat sin bufé med färdiga rätter och det är en härlig blandning att välja mellan och man kommer garanterat inte gå därifrån hungrig. Se till att det finns tid att tillbringa på restaurangen, för det tar sin tid att avnjuta alla dessa olika smakupplevelser som erbjuds. Fungerar även för vegetarianer. Priset är mycket bra och servicen är ok. De har mycket att göra vissa dagar och då kan man få vänta en stund innan den tomma tallriken tas bort. Mend et gör inget för man behöver ofta smälta maten innan nästa runda. När man är färdig så kan man inget annat än att rulla ut på Sveavägen :-)

2006-03-20

m.i.

svulla tills du spricker :-)

Perfekt restaurang med grymt god mat. service är si & så, men rekommenderar dem grymma buffen .

2006-03-19

sthlmare

oki

den var helt ok men välsmakande mat, dåligt att det är garderobsavgift bara. Tycker det är lite löjligt.

2006-03-17

SL

För den matglade

Perfekt restaurang med mycket god mat och service, rekommenderar att beställa bord

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Mongolia Djingis Khan Barbecue

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)