Omdömen om Mongolia Djingis Khan Barbecue
2011-08-02
Nattknegaren
Mycket god mat och trevlig personal. Tyvärr för lång kö till buffétillagningen.
2011-06-26
LG
Jättegod mat. Trevlig och serviceinriktad personal. Bra på alla sätt. Mysig lokal. Helt klart värt ett besök.
2011-05-01
Max Kvast
Bästa kinesen i stan enligt mig och min familj! Extra tack till Tommy som serverade hela kvällen senast!
2011-02-19
Gurra
Första gången jag var på den här restaurangen. Har alltid trott att det var en liten kines restaurang. Oj hade jag fel, restaurangen är massiv där inne. Buffen var underbar, man fick välja från ett bra utbud. Har varit på många mongolia bbq men denna gör rätt.
2011-02-15
Diana
Det var super gott. Tjejen som serverade var super. De har någon konstig bär med kärna, testa den för den var super god.
2010-10-28
Eva
Tog buffen då jag är mkt allergisk mot vissa kryddor, tyvärr hällde en mkt sur tant kryddade vätskor över maten utan att bry sig om att jag sa "snälla ingen krydda alls, jag är superallergisk". När hon tillslut lyssnade skickade hon bort tallriken och sa att då får jag ta om maten. Jag tog mat en andra gång, gick fram, och sa "INGEN KRYDDNING TACK". Tanten stirrade på mig och sa jo annars smakar det inget och slängde på en skopa barbequesås. Kanon sa jag, kan jag äta den där såsen med min allergi? Jaaa det tror jag svarade hon. Vaddå tror, jag kan dö av min allergi så det vore väl inte så bra reklam för er, svarade jag. Tanten gick å kollade me nån, ojsan, den såsen var full m. ingredienser jag är allergisk mot! Alltså fick jag plocka ihop en 3:e tallrik. Nu började jag bli förbannad, och fick maten fixad av en annan. Då skulle jag stå till vä tydligen och tanten slet i mig och skrek "stå still" fast nu på engelska, när jag svarade på engelska stirrade hon oförstående. Hemsk personal!
2010-08-11
Hea
Stod i kö och lämnade fram min tallrik till kocken som stod vid stekbordet. Han har 4-6 olika gästers mat att steka på samtidigt. Dessvärre fick jag FEL mat och en annan för mig okänd person fick min mat som jag plockat ihop. Personalen suckade bara åt mig när jag påpekade detta. Efterrätts-glassen är omfryst och ofräsch, bland glass och frukt finns salladsdressing precis intill, lätt att det blir en helt fel smakupplevelse. Dålig service. Det blev ingen dricks den här kvällen.
2010-03-18
Pär
Oj vad gott. Har aldrig provat mongoliskt barbeque förut, men ojoj vad gott. Ska rekommendera mina kompisar att prova det.
2010-01-08
Anders Nilsson
Bästa buffén i stan. Man får välja mellan hur mycket mat som helst och allt är supergott. Dessutom mycket färska frukter som man kan få ta av.
2009-08-04
Lexxa
En kanongod barbecue-buffé för hela familjen. Killen i kassan var urtrevlig och fick så klart extra dricks. :)
Jag har testat nästan alla kinarestauranger i stan och den här är helt klart favoriten! Lite minus däremot för att det verkar omöjligt att få tjejen vid såserna att göra maten extra stark! men men.. :)
2009-08-03
K2
Hade bokat bord, men fick vänta 45 min i dörren. Blev kompenserad med en kopp kaffe. Trångt och litet taffligt.Kändes som en riktig turistfälla, men maten var god
2009-03-01
Väldigt bra buffé. Har varit här flera gånger, men tröttnar inte. Synd bara att de serverar jätteräkor, borde verkligen vara stopp på det i seriösa restauranger vid det här laget, med dagens kunskap.
2008-11-14
ame
Var här och åt med några kompisar och blev helt förtjust i deras buffé! Att man för det första får ta hur mycket man vill och att för det andra att de också har varierad mat gör att jag tycker om restaurangen så mycket. Jag rekomenderar verkligen deras friterade kycklingbitar. Det är dock tråkigt att varje glas av det man dricker kostar..
2008-11-13
N
Riktigt bra ställe. Har ätit buffén varje gång jag varit där. Fantastiskt gott!! Hög kvalité på grejerna. Fruktbuffé med glass finns till efterrätt. Trevlig personal. Rekomenderas varmt!
2008-11-12
Tingen
Att åka dit för att äta middag är en upplevelse! Maten är alltid färsk och man får exakt de ingredienser man vill ha. Bra service och framför allt massor av mat. Ingen går därifrån hungrig!
2008-11-10
Alex
Kina har flest människor i världen och ändå verkar de bästa kockarna ha lyckats hamna på Sveavägen, hos Mongolia Djingis Khan. Maten är alltid superfräsh, personalen trevlig och priserna bra. Kan verkligen rekommendera mongoliska buffén men akta er för fredagar för då ringlar kön lång till stekbordet.
2008-09-21
VZ
Man tar det man gillar o äter tills man storknar. Prisvärt o gott.
2008-07-22
aili
Världens bästa mat, bra service trevlig personal Alltid goc och välsmakad mat
2008-01-14
Jonas H
Har käkat på flera sådan här ställen i världen, djingis Khan är absolut ett av de bättre!!
2008-01-02
Erika
Buffén är det goodaste! Man får välja vad man vill ha på och hur det ska smaka! Kan inte bli bättre!
2007-11-17
Betlehem
Det är en väldigt bra resturange. jag trivs med den hära resturangendet det är bra mat. Det är saftiga köt. Kom till Mongoliskresturange.
2007-10-13
absolutjox
Jag brukar alltid ösa på med lammkött och nudlar.. oslagbart gott
2007-10-06
Moi
Jättegod mat då du själv väljer ingridienser och smak. Trots att många är där får man ändå maten ganska så fort. Stort utbud av både mat och dessert!
2007-08-22
TOPPEN!
Passar alla, man får välja mellan en hel mängd frächa råvaror, dessutom väjer man hur det ska smaka, svagt eller jättestarkt !
2007-02-27
Både mycket fräsch resturang samt maten, riktigt fin
2006-10-27
Micke
Mängder av mat och väldigt välsmakande
rekomenderar helhjärtat denna restaurant
2006-09-20
CW
Denna restaurang har en alldeles speciell plats i mitt hjärta... Det var nämligen här jag och min käraste var på vår första dejt!
Maten är så otroligt god, miljön underbar!
Mer kan man inte begära!
Gå dit!
2006-08-21
Pia
Mycket god mat!!! Servicen kunde vara lite bättre.
2006-07-08
förorten
grymaste maten i hela stockholm, grymt gott, men lite brister på servicen. annars är den grym
2006-07-03
Hugo
Min favorit restaurang i hela stockholm!!
2006-06-22
NH
Det kan vara svårt att få plats vissa dagar om man inte boka bord, så det är att rekommendera.
Med åren som gått har de utökat sin bufé med färdiga rätter och det är en härlig blandning att välja mellan och man kommer garanterat inte gå därifrån hungrig. Se till att det finns tid att tillbringa på restaurangen, för det tar sin tid att avnjuta alla dessa olika smakupplevelser som erbjuds. Fungerar även för vegetarianer.
Priset är mycket bra och servicen är ok. De har mycket att göra vissa dagar och då kan man få vänta en stund innan den tomma tallriken tas bort. Mend et gör inget för man behöver ofta smälta maten innan nästa runda.
När man är färdig så kan man inget annat än att rulla ut på Sveavägen :-)
2006-03-20
m.i.
Perfekt restaurang med
grymt god mat.
service är si & så,
men rekommenderar dem grymma buffen .
upplägget är bra, man väljer det kött/fisk eller kyckling plus grönsaker som man önskar. Men såserna som slafsas på är nästan helt utan smak...
i kön till wokkocken känns det som matkön i skolan, trångt o otrivsamt. Maten wokas för kort stund (stress?) så maten är inte riktigt varm! Lokalen är snyggt o genomfört inredd, men man har tryckt in alldeles för många stolar, så att när någon reser sig måste man flytta på sig osv. Majoriteten av gästerna är 20-25 år, antar att flertalet av recententer också är det. Vi går inte dit igen.