Hårkonstnären Katrin i Södertälje

Omdömen om Hårkonstnären Katrin i Södertälje

2011-05-15

Johanna

Jessica är bäst!

Ville prova en ny frisyr och bokade in mig hos Jessica. Gav henne fria händer och resultatet blev enastående. Klippningen vart perfekt och färgen lyfte fram mina gröna ögon.

Har redan bokat in nästa tid hos henne.

2011-01-24

Olivia

Jessica räddade dagen

Behövde en tid akut och Jessica ställde upp och jobbade över. Klippningen blev så himla bra och Jessica var underbart trevlig. Kan starkt rekommendera henne.

2010-10-29

Joseph

Bästa frisören i stan...

Testade Nahrin för första gången och resultatet blev skitsnyggt! Hon var väldigt lyhörd och trevlig, kan starkt rekommendera henne.

2010-05-12

Camilla

Salong i världsklass!

Mkt nöjd med mina slingor. Lyhörd personal som kommer med kreativa förslag. Resultatet blir proffsigt varje gång. Barnen älskar tjejerna på salongen och vägrar bli klippta av någon annan.

2010-04-21

Nöjd kund

Hårkonstnären

Hårkonstnären är en kanonsalong med supertrevliga och duktiga frisörer, där hela familjen blir nöjd varje gång!!!

2010-01-16

Världens bästa Nina

Snabbt och dyrt

Klippte mig hos en tjej när Katrin var mammaledig. Hon verkade jättestressad och klippte mitt hår på 20 minuter, och det blev inte vidare bra alls. Helt okej, men förväntar mig snarare att det är bra än okej, till det priset.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård