Omdömen om Grodan & Co.
2011-03-08
Louise
Äntligen har jag hittat min frisör,supernöjd!!!
2010-06-30
M-L
Otroligt positiva och trevliga (åtminstone de som klippt mig) och jag ÄLSKAR massagen efter hårtvätt! Det är den och det trevliga bemötandet som gör att jag står ut med priserna ... :-)
2010-04-16
Ullex
aldrig klippt mig där Men har hört mycket gott från salongen! har flera bekanta som klipper sig på Grodan och alla pratar bara gott om dom :) absolut ett ställe jag ska testa ^^ keep it up!
2010-01-03
Maja
Grymt duktiga frisörer. Går alltid dit och tänker fortsätta...
2009-12-03
Madeleine
Både jag och mina 2 små barn gick glada och nöjda från salongen idag. Trevligt bemötande och bra resultat. Barnen fick snygga frisyrer och slapp de tråkiga och enkla "barn"klippningarna. Ingen snack om att det var värt pengarna. Man får vad man betalar för!!!!
2009-11-24
Måste skriva det ! Ni har nog den snyggaste salongen och om inte det ni är super duktiga! jag är lika nöjd varge gång jag besöker er, lika bra resultat varje gång! vissa har smak! och det har ni verkligen både stil och klass.
2009-11-20
Schteekarn
Bästa frisören jag varit hos !
Superduktiga och coola !!
2009-11-20
Majsan
En av dom bästa frisörsalongerna jag varit på,super duktiga och trevliga frisörer som alltid tar hand om mej på bästa sett. Jag är alltid nöjd när jag går där ifrån.
2009-11-15
ANNE
dem är så otrevliga plus är inte alls nöjd med klippningen kommer aldrig gå tillbaka plus fick vänta 50min för bokad tid jag hade.
2009-11-12
Besviken mamma
Hur kan man ta 350 kr för att klippa en 3-åring?! Jag frågade detta och fick inte ens ett vettigt svar."Vi har våra omkostnader", var det enda. Dessutom var tonen tråkig och snobbig i telefonen. Bad will är allt ni får när ni gör så här! Bara så att ni vet! Lycka till med en förbättring av ert erbjudande till min målgrupp!
2009-05-11
Inger
Jag fick en mycket trevlig och kompetent bemötande, en av de bästa salonger jag varit på.
2009-02-05
F
De bästa jag varit hos. Alla frisörer är otroligt trevliga och gör ett toppen jobb då de vet vad som är trendigt och i vilken frisyr man passar! Men det viktigaste att de verkligen lyssnar på vad man själv vill
2008-07-10
le
frisören jag fick var mycket otrevlig och lyssnade inte ett dugg på vad jag ville utan , har dock varit där en gång innan och då fick jag en super duktig snäll ödmjuk frisör
2008-05-28
eva
Bra jobb men väldigt vädligt dålig tidsplanering. Utgå från att det tar ca 45 minuters väntetid. Därför blir mitt omdöme endast godkänt
2007-04-13
Mia
Glada och mycket trevliga frisörer. Jag är alltid nöjd när jag går där ifrån.
2007-04-11
Lellan
Fick vänta 35 min efter bokad tid.Kom försent till jobbet. Ingen ursäkt fick jag. Färgningen såg bra ut i början men ändrade nyans och vart väldigt missnöjd.
2007-03-20
En tjej...
Jag gå alltid dit och jag har ofta samma frisörska! Hon är jätte snäll! Jag har haft andra också och dem lyssnar och ger bra förslag! Gå dit nån gång! :DD
2007-03-12
aldrig varit så nöjd somja blev när jag varit på grodan! tack!
2007-01-15
C
Jag har klippt mig hos flera frisörer och de är alla lika bra!! Rekommenderas verkligen.
2007-01-11
j
Jag har aldrig varit så glad ihela mitt liv som jag var första gången jag klippte mig där ! Mycket trevliga frisörer som värkligen vet vad dom gör och varje gång jag gått dit känns det som att det inte kunde bli bättre , jag rekopmenderar strak denna salong till er alla där ute . :D
2006-08-05
första sista
va och klipte mig och gjorde slingor
tyckte att frisörskan inte alls lyssnade på mig, hon gjorde precis det hon själv ville
jag passar inte alls i den här frisyren eller färgen .... jag har aldrig varit så missnöjd som jag blev hos dom..
Jättebra frisörer! Mycket trevlig och proffsig personal. Men på tok för dyrt!!