2008-11-22
Lisabella
Jag bjöd mina föräldrar på "Eftermiddagste med guldkant" när jag fyllde år. Underbar njutning; gammaldags romantisk tebjudning i salong, med guldkantade koppar och vackra kakor att plocka med silvertång. Utsökt gott utan besvärande överdåd. Det kändes som att vara hembjuden till en gammal arvtant. Jag kommer gärna tillbaka!
2008-04-07
David Igra
Hade turen att besöka Villa Söderås redan första veckan de slog upp dörrarna för allmänheten sommaren 2003 och det har varit en genomgående god erfarenhet. Menyn och upplägget förändras med jämna mellanrum, men vissa klassiker som Afternoon tea har förblivit. En veritabel orgie i sötsaker av högsta kvalitet i en sådan fantastisk miljö som är Villa Söderås är alltid en njutning av rang. Buffén är ofta en väl komponerad upplevelse med innovativ mat varvat med svenska kulinariska klassiker. Tidigare hade man även bufféer med tema, dessa verkar för stunden försvunnit ur aktiviteterna men man får hoppas att de återkommer i synnerhet den italienska dito. Villa Söderås är en pärla inte bara för Lidingö utan för hela Stockholm.
2007-05-31
Jens H
Jag brukar äta på restaurangen, är så gott som stammis. Klassig svensk mat, schyssta viner till bra priser, och avslappnad trevlig service. På sommaren kan man sitta ute och känna sig lyxig med utsikt över fjärden. Rekommenderas.
Kanske tog lite lång tid att få maten men när den väl kom var den supergod. Mycket trevligt bemötande!