Omdömen om Kouzina, Restaurang
2011-08-02
Nattknegaren
God mat och trevlig personal. Lite dyr lunch dock.
2010-06-28
Var och åt lunch idag, och det fanns tre dagens där jag valde biff och tabouleh. Det visade sig vara riktigt gott! Trevlig personal, och uteservering. En av nackdelarna var dock att uteserveringen ligger precis vid vägen.
2009-10-08
Marie
Har inte ens varit dit och ätit. Men bara av att ha ringt och bokat bord så får denna restaurang 5+ ! Otroligt trevlig tjej som svarade! Längtar tills imorgon då vi får prova maten!
2009-09-13
trevlig personal och underbar mat!!! Går alltid dit när jag är sugen på grekiskt.
2008-11-21
Gladomätt
Personalen har precis förstått hur de ska göra för att ge god service och hålla gästerna på gott humör. De kombinerar proffsig servering med hög social kompetens, det finns alltid utrymme för lite prat med glimten i ögat. Att de klarar detta i en överfull restaurang i två våningar är värd en stående applåd från oss gäster.
2008-11-19
Malin
Kouzina funkar alltid för mig, det är ett riktigt säkert kort då jag alltid går dit när jag inte har tid att chansa, Jättegod mat! Supertrevlig serviceinriktad och lyhörd personal och goda viner! Varm och härlig miljö med trevlig musik, när man väl är där vill man inte därifrån! Man blir mer än mätt alla de goda rörorna och grillrätterna som det grekiska köket erbjuder. Och dem får en extra stjärna i kanten för de helt humana priserna... Fortsätt så!
2008-06-21
Lina
bästa maten kan man äta här! restaurangen har en fin och mysig inredning, och likaså fina tallrikar. bra!
2008-06-01
rolf
Jag ringde och beställde mat för avhämtning, 10 minuter sa dom att det skulle ta, när jag kom efter 15 minuter och skulle hämta maten sa en irriterad tjej att det är strax klart, efter att jag hade väntat i ytterligare 10 minuter så frågade jag vart har maten tagit vägen, då frågar hon vad har du beställt? sen när jag frågade igen när kommer maten jag har inte tid att vänta längre kom hon irriterat tillbaks och sa att det tar ytterligare 10 minter, har aldrig tidigare varit med om en sådan dålig personal och dålig service
2008-05-14
jasmine
svar till hon som skrev nedanför : man ska ju vänta lite på maten. det e en restaurang. ingen mcdonalds precis. man ska sitta, prata med sin partner och vänta på den goda maten. varför går du dit ens? maten e supergo iallafall, och trevliga servitörer
2008-03-31
KM
Maten jag åt inget fel på, trots att andra gäster skickade sin mat i retur till köket. En tidig söndagseftermiddag med fåtal gäster borde service+kök vara mer på alerten, onödigt lång väntan på maten, serveras stamgäster först??
2008-03-05
JW
Sveriges godaste grekmat. Mycket prisvärt Mmm..
2007-05-23
anthoula
älskar detta ställe, mysigt, vackert och framförallt goood mat:) .fint upplagt på tallriken och efterrätten (hembagade chokladen) är gudomlig. oopaaa!!
2007-04-18
Hs
Min gamla favorit när jag bodde i kvarteret. Besöker gärna när jag är på besök. Som grekisk mat ska smaka. God kvalitet och trevligt.
2006-12-27
G
God mat till bra pris. Mysig atmosfär samt bra service... en av mina absoluta favoritrestauranger!
2006-11-08
M
Mycket bra mat till bra pris. Underbart för en barnfamilj att få trevlig service, uppmärksamhet och att inte känna sig "i vägen".
2006-10-03
R
Mer än hygglig lunch till ett bra pris och med en trevlig service.
2006-09-22
Maria D
Om ni är ute efter underbar grekisk mat så är detta rätta stället. Har kommit tillbaka flera gånger efter att ha prövat restaurangen för nåt år sedan. Rejäla portioner och bra och trevlig person!
2006-07-11
Annsan
Förutom att servitörerna var uppmärksamma och skämtsamma var det en mysig stämning på restaurangen jättegod och prisvärd mat. Rekommenderas varmt!

Alltid bra mat med en riktigt hög lägstanivå.