Omdömen om Tiger Trädfällare
min ek blev som ny
rekommenderar varmt till andra
2011-10-16
Johanna
Två gånger har vi tagit hjälp av Tiger för såväl fällning som beskärning av större träd samt stubbfräsning. Vi blev mycket nöjda båda gångerna! Snabbt och snyggt gjort och dessutom uppstädat efteråt. Vi har redan rekommenderat Tiger vidare till vänner och bekanta.
2011-09-19
Bertil Ax
Fällde träden med en otrolig precision och en snabbhet som man sällan upplever, vi kunde lägga till arbete under dagen utan några problem. Motorsågarna tystnade knappt vid tankning och när mackan skulle bjudas på fick vi nästan inte in dem till bordet. Kubbarna sågades upp enligt ök och till och med riset han sågas upp till hanterbar storlek trots att detta inte ingick i uppgörelsen.
Tackar o Bugar för en underhållande dag.
Rune Ax // gm Bertil Ax
2011-08-24
Otroligt bra service, bra rådgivning och flexibla! Jag rekommenderar varmt Tiger till er andra som behöver hjälp med era träd.
2011-06-16
Åsa Sundberg
Snabbt och snyggt jobb. Otroligt proffsig. Kommer absolut att anlita Tiger Trädfällare igen.
2011-04-13
Arvid
Snabbt och proffsig ansning av stor kastanj till vettig peng.
2011-03-25
LF
Skickade en förfrågan på kvällen med upplysning om att det var bråttom en trädfällning. Blev kontaktad på förmiddag dagen efter och på eftermiddagen var trädet fällt och uppsågat. Enastående!
2011-03-18
Mälarhöjden
Småkrånglig ek nedtagen och bortforslad. Mycket snabbt och effektivt arbetat!
2010-12-09
Jacob
Fick hjälp med att plocka ned en stor alm. Kanonjobb Tack!!!
2010-11-30
Urban
Tack för hjälpen !
Jag tittade på några bilder innan vi började beskära och man kan inte tro att det är samma träd.
Mycket nöjd.
Urban
2010-10-18
Christer
Bra utfört arbete. Allt gjordes enligt sagt tidsschema med mycket bra resultat och inte det minsta skräp kvar efteråt. Kan klart rekommendera Tiger Trädfällare
2010-10-15
Lisen
Jag har anlitat Tiger Trädfällare två gånger och är väldigt nöjd med resultatet. Rekommenderas varmt.
2010-08-28
Max
Jag har anlitat ett par andra stubbfräsare vid tidigare tillfällen, så jag har att jämföra med, och det här jobbet (flera stubbar) var överlägset bäst utfört, perfekt helt enkelt! (Det finns andra företag däremot som slarvar.) Tiger är även mycket "service minded" och kontakten både på email och telefon var trevlig, snabb och korrekt.
2010-06-06
ann
Helt otrolig i sin beräkning av nedfällning av en mycket knepig tall på minimal fallyta. Det gick så fort att vi även hann fälla ytterligare ett knepigt träd på tomtgränsen!
Rekommenderas verkligen!
2010-05-20
Staffan Movin
Bra känsla för både vad som ska kapas, hur det ska kapas. Sedan snabb i hanteringen.
Helt enkelt mycket proffsig, med bra service. Dessutom är han trevlig.
2010-05-19
BT
Fällde värsta tallen på tomten med en väldigt bra pressision.
Klart berömvärt.
2010-03-04
Agneta
Jag läste alla fantastiska omdömen innan jag kontaktade Dig, och nu kan jag bara instämma i dessa.
Tusen tack! Jag kommer att rekommendera Dig om någon bara andas om att något träd behöver fällas!
2009-02-18
Johan D
Snabbt, bra och till utlovad kvalité. Inga frågetecken.
Göran
Under en dag fälldes och kapades ett 20-tal träd, många med svåra lägen, där klättring och skylift användes.
2008-11-12
Kanonjobb på några stora tallar som var riktigt nära huset. Seriöst, snabbt, snyggt och prisvärt!
Vendelsöbo
Bättre en fura som Tiger redan fällt än en fura som orkanen över taket smällt. Snabb service inkl flytt av glömda bilar, tur att dotter var hemma. 4 höga träd togs ned utan en skråma på huset. Kunde tyvärr inte bevittna fällningen men vid bortforslingen kunde jag fascinerat skåda en gigantisk kran som sköttes av en kille med joystick. Han hade tränat länge. Jättenöjd med allt, kakonbra jobb, även stubbarna är bortfrästa. Tiger kommer att rekommenderas av mig till alla som har ett träd för mycket.
2008-11-11
Lidingöbo
Mycket professionellt och snabbt utfört arbete gör att jag verkligen rekommenderar Tiger Trädfällare! Tiger Trädfällare tar hand om allt gällande avverkning och bortforslande av träd i din trädgård.
2008-11-11
R.Olofsson
Vill ni fälla träd med precision så är TIGER TRÄDFÄLLARE ETT FÖREDÖME.
2008-11-10
Jens
Vi hade fällning av träd nära en väg samt närhet till luftburna ledningar. Jag skickade en bild per mail, de kom ut och tittade, några dagar senare var allt uppkapat och klart. Mycket enkelt och smidigt.
2008-11-08
Katarina
Var hos oss och fällde 6 träd, varav det ena stod precis vid en lekstuga och mellan två hus. De tog ner trädet steg fög steg med mycket lyckat resultat.Vi var supernöjda!
2008-11-07
Dag Å
Snabba svar på frågor. Ording och reda på offert inkl. försäkring och F-skattebevis. Trevlig bemötande, flexibel, proffsig och prisvärd anpassning till mina behov och andra förutsättningar. Utmärkt resultat.
2008-11-06
Soderberg
Profesionellt o Snabbt! Allt var fallt, sorterat och kapat i lagoma "klyvlangder" nar vi kom hem fran jobbet : ) TACK!!!
2008-11-06
HH
Kom ut och tittade på två träd på vår tomt och erbjöd sig tt ta ner dem omgående till ett bra pris. Mycket bra utfört jobb samt ett trevligt bemötande gör att jag starkt kan rekommendera Tiger trädfällare!
Nöjd kund
Snabb och effektiv fällning av stor alm med almsjuka
Christine
Ni gjorde ett fantastiskt jobb. Det gick snabbt och ni fick även bort "skräpet" fort. Det är underbart att ha med människor att göra som kommer när de säger och följer överenskommelsen.
2008-11-05
Jobbet ni utförde hos oss var att fälla 5 träd på en sluttande tomt. Det var tre stora tallar och två mindre lövträd. Jobbet gjorde snabbt och effektivt och vi är mycket nöjda. Det var lätt att få kontakt under abretets gång och de som var där var mycket trevliga. Det var lätt att få kontakt med dig under arbetets gång. Ni var inte billigast av de offerter vi tog in men det var värt pengarna. MVH / Per-Anders och Anna-Karin
Aet
Trädfällning i sektioner! Mycket proffsigt arbete med små skador på kringliggande träd och buskar.
eusirs
Jobbet utfördes snabbt och effektivt med bortforsling dagen efter. Rent och snyggt efteråt.
DH
Tiger var snabbast på att svara på vår förfrågan och gjorde ett utmärkt arbete med ett antal träd.
Lisa
Otroligt snabbt jobbat! Och fint och prydligt såg det ut efteråt!
Berghemsbo
I juni i år anlitade vi Tiger Trädfällare för att ta bort två stora granar och en björk på vår tomt i Järfälla. Arbetet utfördes snabbt och med utomordentlig skicklighet och utan att buskar eller andra träd i närheten skadades. Dessutom var de båda trädfällarna mycket trevliga att ha att göra med. Vi rekommenderar dem varmt.
aware
Jag hade en JÄTTE-alm och vips så var den fälld och sågad i lagom bitar. Proffs!
Kerstin
Tiger trädfällning tog ner en stor tvåstammad ek på vår tomt. På grund av dess storlek och läge behövde eken sektionfällas. Vi fick ved uppkapad i önskad storlek och dessutom en huggkubbe. Det hela sköttes mycket bra av trevliga killar och vi kan varmt rekomendera Tiger trädfällare. Klart prisvärt!
Ekorrungar
SuperTiger får jobb gjorda inom 24hrs! Sen Torsdagkväll: Skickar förfrågan via mail på hemsidan Fredagmorgon: Samtal från "Tiger" Under dagen kommer "Tiger" förbi, lämnar offert och det till ett super Tigerpris som ger honom jobbet och han fäller träden samma dag!
Martin
Fantastisk precision i ett trångt utrymme mellan husen och föredömligt städat och uppsågat efterarbete. Skulle anlita Tiger Trädfällare även vid nästa jobb.
2008-11-04
Allt fungerade mycket bra inklusive borttagning och stubbfräsning
lillac
HÖGklassigt utfört arbete, snabbt genomfört och med imponerande precition, alla träd hamnade där de skulle utan att skada något på nervägen.
Lisbeth
Det var en otroligt possitiv upplevelse att se mina 4 träd fällas till marken på ett så skickligt och snabbt sätt och dessutom få allt borttransborterat och rensat på skräp.Därtill trevligt bemötande.
YMB
Två av Dina medhjälpare fällde en stor lärk och en stor björk på min villa tomt.Träden stod "trångt"och vi var oroliga att det skulle vara mycket svårt att fälla dem utan att skada hus eller andra träd. Men vår oro var helt ogrundad! Två trevliga grabbar anlände en morgon och snabbt var en man uppe i lärken och kapade grenar varefter han kapade bitar av stammen som han såg till att de föll utan att skada nå´t! Snart var lärken nere och björken angreps på samma sätt! De kapade upp bitar lämpliga att huggas upp till mysbrasa i vinter. De var mycket snabba ,vid lunch var alla grenar o skräp borta o nån´dag senare kom en lastbil o hämtade allt som skulle bort! Ett problem o ett dåligt samvete var löst snabbt o effektivt. Stort tack! (Det var dessutom spännande att se klättraren svinga sig upp med motorsågen ) Vänligen Yngve o Margareta
Nilas
Mitt företag anlitade er som underentreprenör. Vi är mycket nöjda med både det personliga bemötandet vid beställningen som utförandet av arbetet med fällning av två björkar som stod lutande mot ett hus. Vi kommer att anlita er igenom.
Basse
Riktigt duktig kille! Gör allt till punkt och pricka. Kom i tid (tom. tidigare) och gjorde jobbet exeptionellt! Bra jobbat
Harriette
Jättegranen på min mammas tomt togs ner snabbt och utan att skada en bil som stod intill. Allt skräp försvann och trädet var upphugget i lämpliga kubbar. Mamma (lite döv) hade inte märkt något, grannarna blev glada som fick in sol på sin tomt. Mycket smidigt och snabbt. Fakturans belopp stämde med offertens. Vi är mycket nöjda. Ps.Kubbarna har nu blivit ved som värmer oss i vår öppna spis, mycket ved blev det.
Nöjd kund
Bra och snabb service. Inga krångligheter och utmärkt utfört jobb!
A.Brante
Vi ger faktiskt 5 tjänor. Bra jobb och trevliga personer att ha göra med.
Jellan
Från 1:a samtalet till ca 24 timmar senare fixade Tigern till 'et så att vår 13-meters tall blev historia. Smidigt, snyggt och serviceinriktat. Höjdare! Föreningen var tokglad åt detta... Alexander Jelinski
Hasse
Snabbt säkert och god service vad mer kan man begära. Inget negativt.
DL
Gjorde ett mycket bra jobb vid vårt landställe på en ö i Stockholms skärgård med att fälla några högra tallar. De flesta andra vi frågade ville inte göra jobbet eftersom det krävdes båt för att ta sig dit.
Björn
Tack för ett bra jobb på Husarö. Snabb, säker fällning av tall som lutade mot grannhuset. Kändes tryggt med så kompetenta fackmän!
sören
Utmärkt utfört på avtalad tid och med perfekt resultat.
Stefan
Har bara positiva erfarenheter av Tiger Trädfällare. Tiger tog ned ett 30 tal träd på vår tomt. Först fick vi en offert och även råd om vilka träd man borde fälla och vilka man kanske borde överväga att lämna kvar. Tiger är försäkrad, vilket var viktigt för oss, eftersom flera träd stod nära både vårat hus och grannar. Dessutom var träden extremt stora. Fällningsarbetet skedde snabbt och proffsigt: Träden hamnade där de skulle och Tiger kapade upp i önskade längder. Jobbet tog 2 dagar i anspråk för ca 30 träd inklusive kvistning och kapning. Vi valde sedan att elda riset själva på plats, vilket vi i efterhand ångrar (det var ett riktigt hästjobb). Fakturan överensstämde med med den ursprungliga offerten, så vi betalade och kände oss mycket nöjda. Rekommenderar Tiger trädfällare varmt.
Catharina
En sann fröjd att se någon fälla en stor problembjörk nära mitt hus på ett utmärkt, säkert och snabbt sätt = trädet skulle falla i en "gata" på ca 1,5m vilket det också gjorde! Prisvärt!
Patrik
Snabb respons, fick offert inom en vecka och träden fällda inom en dag efter ok på offert. Jobbet blev mycket bra gjort.
Jacob
Bra service till bra pris. Har fällt två omgångar hos mig och gjort det bra varje gång.
SturebyH
Det tog ett tag innan vår 25-30 meter höga gran blev fälld men när det väl var gjort, var det med besked. Proffsigt, trevliga fällare och snyggt efteråt.
I närapå kuling... och med hänsyn till en elledning som nästan var inväxt i den enorma dubbelbjörken. Skickligt!!! Och dessutom till ett schysst pris. Kan verkligen rekommendera Tiger!