MålTid Pizzabutik

Omdömen om MålTid Pizzabutik

2010-09-14

Principe

Grymt

riktigt goda pizzor har dem, jag bor i närheten o beställer dem alltid därifrån o jag har en 40 släktingar som har pizzerior o denna är inte en av dem men jag beställer alltid därifrån god bea god sallad färska råvaror vilket man sällan ser nu för tiden degen är utmärkt Måltid du knäcker tack

2010-07-18

chebabben

Inte alls specieltl bra

Torr och tråkig kebabrulle

2010-02-27

Anton Pedersen

Äckliga och skabbiga pizzor

Det måste vara ägaren som skrivit recensionerna under. Pizzorna är skabbiga, små, tjocka och med förmodligen den äckligaste skinkan jag någonsin ätit. Ber man att få extra av någonting för man istället mindre. Typ.

Jag tappar matlusten när jag äter dom. När jag har varit vrålhungrig har det enda slutat med att jag slängt 1/4 av pizzan för att jag tappat matlusten

Har beställt från Måltid ett par gånger av den ENDA anledningen att jag bor nära. Har ni bestämt för att jag ALDRIG ska äta där mer. Mer värt att ta cykeln till någon annan pizzeria, när det enda slutar med att man slänger halva pizzan.

ÄT FÖR GUDS SKULL INTE DÄR.

Pizzerian tar överpriser och den är skabbig innuti.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001211;Pizzerior