Omdömen om All About Skin, Stockholm
2011-04-10
Lisa
Ansiktsbehandling hos All about skin är helt enkelt underbart! Rekommenderas varmt - fantastisk behandling, bästa hudterapeuten och mysigt ställe!
2011-03-14
Otroligt bra service, noggranna, duktiga och otroligt lyhörda på vad kunden vill ha. Kommer aldrig gå någon annanstans. De har allt man behöver under ett tak =)
2010-12-31
Har gjort både naglar och behandlingar och är supernöjd! Tjejerna är superduktiga, trevliga och gör sitt yttersta för att man ska bli nöjd. Bäst i stan!!
2010-04-22
Linda
Tack för underbara behandlingar! Vi ses igen innan sommaren:)
2009-03-18
Carina
Jag har varit både på ansiktsbehandling och fotvård, och har alltid blivit mycket nöjd både med bemötandet och resultatet! Rekommenderas varmt!
2008-10-31
M
Kunniga och jätte trevliga tjejer. Rekommenteras varmt.
2007-07-17
S
Har varit på ansiktsbehandling och det var garanterat den bästa som jag varit på någonsin! Kan varmt rekommendera denna mysiga salong!
2007-02-16
Lollo
Den lilla mysiga salongen med det stora utbudet som jag varmt kan rekommendera. Duktiga och trevliga tjejer med stort kunnande.
2006-10-23
Lisa
Underbart trevliga och kunniga tjejer, som verkligen satsar på sina kunder. Äntligen har jag hittat en en salong där jag trivs och kan fortsätta gå! Mysigt med mycket ljus och avslappnande musik, perfekt för oss småbarnsföräldrar som behöver lite vardagslyx!
Gör naglar och är så nöjd varje gång! Det går fort och blir både fint och hållbart! Kan varmt rekommenderas!