Kategori: Antikviteter och konstföremål Auktioner, auktionsgods Begravningsbyråer Bouppteckningar Värderingar
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Metropol Auktioner
2011-09-01
Stockholm
Företaget har tagit emot och sålt föremål utan ägarens tillstånd. Det enda papper personen som lämnade in föremålen hade var en fullmakt att lämna in på BUKOWSKIS. När vi ringer för att få tillbaka sakerna som de inte fått tillåtelse att sälja, är de otrevliga och spydiga och hänvisar till att man måste göra en polisanmälan. Sakerna lades ut på e-auktion (där inga människor tittar) och såldes för i princip ingenting. Metropols arvode åt upp ev vinst. Vi är numera tomhänta och lurade utan både saker och pengar. Jag upplevde företaget mycket oseriöst, med dålig service och otrevligt bemötande.
2011-05-18
Ulla
Dålig beskrivning av skicket på varorna och dålig kvalitet på bilderna. De fråntar sig ansvar för skicket men undviker att synliggöra dem i både text och bild på nätet. Man måste dit och inspektera noggrant annars blir man besviken. Det har hänt mig flera gånger.
2009-05-15
Åkers tant
Ärliga och kunniga. Mycket bra site på nätet. Intressanta och varierande objekt. Tema auktioner. Trevlig lokal.
2008-11-21
Per
Lagom stort auktionshus där inte alla objekt är svindyra, där man kan hitta allt mellan himmel och jord till bra priser. har också en site på nätet om man vill sitta hemma och titta i lugn och ro. Kunnig personal. Ett givet lördagsnöje !
Har bara positivt att säga om företaget
har varit kund i ca 10 år. Trevlig och seriös personal.