Omdömen om Gustav Vasa Hotel
2010-02-03
Janne
här när jag kommer till Stockholm. Bra priser och centralt läge.
2010-01-31
Annelie
Lågt pris och god frukost. Fint läge vid Odenplan.
2010-01-26
Anne
god frukost, bra reception, lågt pris och centralt läge. Ja ni fattar, PERFEKT!
2010-01-22
P-E
Personalen är mycket vänlig. Priset är bra o frukosten mättande
2010-01-21
Turist
Läget vid Odenplan är perfekt, frukosten god och personalen alltid trevlig. Här trivs man!
2010-01-21
Larsson
Snabb mailkontakt vid bokning o frågor, supertrevlig personal., bra läge, utmärkt frukost.
2010-01-19
Lisa
Bra pris och fint läge och mycket trevlig personal. Jag är helnöjd med vistelsen.
2007-11-26
Jörgen
Inte jättedyrt med tämligen tjusiga rum även om själva standarden inte är helt modern. Ljusa rum med högt i tak kan vara en intressant upplevelse för en sommargäst från utlandet.
2007-10-28
FLAP
Mkt litet dubbelrum med dusch över handfatet som knappt fungerade. Silverfiskar i badrummet. Mkt spring på nätterna och lyhört till tusen. Dock bra läge!
2007-07-26
patriks
Bekvämt för ett svårslaget pris vid Odenplan centralt i Stockholm.
2007-04-26
Vi stannade över en helg och stor trivdes. Blev trevlig bemötta av personalen, hade en god frukost och nära till stan, restauranger, pubar, tunnelbana m.m. Vi kommer definitivt att komma tillbaka. / Anders
2006-10-24
Besviken
Hotellet utger sig för att vara rökfritt men vid ankomst till rummet visade det sig vara inpyrt av cigarrettrök, både gammal och ny, och kändes mycket ohälsosamt och förstörde nattsömnen. Vid klagomål bemöttes jag mycket arrogant och otrevligt och det gjordes inga försök till lösning för de 3 nätter jag hade bokat.
För övrigt var hotellet bra och frukosten alldeles utmärkt men det goda intrycket förtogs av ovanstående upplevelser.
Charmigt hotell med bara +