Kristinebergs Pizzeria

Kategori: Pizzerior

Omdömen om Kristinebergs Pizzeria

2012-05-01

Väldigt bra

Jag gillar pizzorna och kebabsen och att dom är trevliga o har en toppenuteservering. Och att dom har tillstånd är ett +

2012-04-23

Jocke

Mycket bra

Mycket goda pizzor, "pizzeriaatmosfär" och mycket trevlig personal. Stabilt!

2012-01-03

BENGT

SÅ BRA

SÅ JÄVLA GOTTTTTT KEBAB DEM HAR FÖR SMAKA DEN HELT OKEJ MEN NU HAR DET ÄNDRAT DEN SMAKAR KANON GOTTTT

2011-11-29

Gazi

Bra

jätte bra pizzaria och personalen är jätte trevliga.

2011-10-07

Tarkan

Fasiken vad gott!

Tunn, krispig, mycket pålägg! Precis som jag vill ha det!
Extra plus för den trevliga petsonalen
Mer än nöjd! Petfekt after work pizza

2010-10-13

Fevzi

Goda pizzor

Tunna, frasiga goda pizzor helt såld.
Trevlig lokal och trevli personal.

2010-08-21

Johan

Grymt bra

Allt suveränt bemötande och mycket bra pizzor. Har ätit där regelbundet i 5 år och alltid med samma kvalitet, rekommenderas!

2010-05-23

Ledsen!

Usch

Stockholms sämsta pizzeria! Pizzerna var oerhört små och tunna och fyllningen var väldigt fattig. Jag fick 3 st oliver och ca 10 skivor BURKchampinjoner. Osten smakade hushållsost. Bakdörren från gården till köket var öppen, vilket givetvis välkomnar skadedjur. Vill inte tänka på vad för slags råttor som kryper omkring där. Aldrig mer!

2010-04-23

Emma

Emma

Mysig lokal, mycket goda sallader och pizzor

2010-04-11

Eric

Pizzerian

I Kristineberg finns inget än pizzerian, varför den blivit ett populärt ställe för områdets "mellan jobb-människor"
Jag hämtar käk på pizzerian flera gånger i veckan. Personalen är grymt trevlig, och har haft pizzerian åtminstone i fem år ( så länge jag bott där ) Ett stort nöje är Kristinebergsprofilen "Roffe" som raljerar väldigt teatraliskt över det mesta, och som, trots sin världsvana natur verkar spendera ohälsosamt mycket tid på pizzerian. Pizzerian har alkoholtillstånd och Mariestad som husöl till modesta priser. Jag älskar pizzerian och att lyssna på stammisarna. En gubbe hade kritat bira hela dagen, och när ägarna undrade om de kunde få betalt framåt kvällningen så morrade han att han skulle bränna ner hela pizzerian. Ägaren sa bara; vi ses imorgon!

Vi ses i morgon på KBP

2010-03-17

Besviken

Besviken

Omdömena nedan fick mig att gå till Kristinebergs Pizzeria på lunchen med ganska höga förväntningar. Lokalen är fräsch och man sitter bra. Jag betalade 61 + 5 kr (serveringsavgift) för en Hawaii (vatten att dricka) och tog för mig av den fräscha men ganska svagt kryddade pizzasalladen. Pizzan var stor med frasig tunn botten och lagom med ost och ananas. Jag är alltid misstänksam mot skinka som ser ut som fyrkantiga små flan. Jag blev mätt, men den stora besvikelsen var att pizzan knappt smakade någonting alls!? Väldigt tråkigt... Lite oregano hade kanske räddat den. Det är tveksamt om jag återvänder.

Svar från Kristinebergs Pizzeria
2010-04-23

Hej.

Anledningen att vi tar 5kr extra för att äta på pizzerian är att det skiljer sig på momsen.
12% moms för avhämtning 25% för servering

Skinkans form har inget med vilket typ av skinka man använder vi använder bara bästa råvaror man kan köpa.
Men varför många pizzerior kör med strimlat skinka är bara enbart för att man sparar pengar på det, helt enkelt snålar med andra ord och det finns massor av såna fula knep som många använder sig utav.

Anledningen att vi inte lägger oregano på pizzorna är att jätte många vill inte ha det i dagens läge. Men vill man ha det så har vi det såklart säg bara till.

Vi gör verkligen vårt bästa för att att våra gäster ska vara nöjda och det är vårt största mål.

2010-03-02

Krille

Bra personal!

Mycket trevlig personal och mycket goda hamburgare >)

2010-01-23

pizzza

Bra pizzor

Riktigt schysst ställe med fräsch inredning och goda pizzor!

2009-12-12

san Abobakr

Bra Familje Pizzeri I Kristineberg

Mycket bra kvalitet och service,

Behåll färska råvaror.

Restaurnager, caféer och Pubar