Omdömen om Enskede Cykel & Sport AB
2010-06-28
Förvånad...
Köpte en cykel med ett antal tillbehör av och fick ett hastverk levererat. Samtliga tillbehör behövdes justeras när cykeln hämtades. (Justeringarna utfördes dock vid påpekande utan problem.)
Problemet uppstår när skivbromsarna byts och framhjulet vrider sig ur framgaffelfästet vid inbromsning. Som tur var hände detta vid låg hastighet, konsekvenserna kunde annars blivit allvarliga. (detta hände på väg hem direkt efter service, "hjulskruven" var inte åtdragen)
De tog inte på sig något ansvar för vad som hänt utan skyllde på att cykeln var ett måndagsexemplar. Att jag ens antydde något annat togs som en personlig förolämpning.
Jag är novis på avancerad cyklar men när detta hände började jag lära meka med cykeln. Med hjälp av instruktionsvideor på youtube är nu cykeln bättre inställd än vad de lyckades med på två försök.
Jag rekommenderar inte att köpa mer avancerade cyklar av dessa herrar, kvalitén på deras arbete är för dåligt (i mitt fall kunde det varit livsfarligt)
2008-08-12
Suzan
Efter 3 år hos dem kan jag bara säga- himla bra service!!!!
2008-07-05
Sof
Efter en hel massa problem med min cykel och besök i ett flertal olika cykelaffärer i Stockholm hamnade jag tillslut på enskede cykel & sport AB. De gav mig bästa möjliga service och fixade min cykel på nolltid! Kan varmt rekommendera denna cykelaffär!
2007-06-06
Mimmie
Är det något som måste fixas med cykeln så går jag till grabbarna på Enskede Cykel & Sport! Det finns inget som dom inte svarar på och tro mig, jag har frågat dem massor. Att de inte tröttnat och kastat ut mig är en 10-poängare bara det. Det som fick mig att gilla dem allra mest är att de hjälper min mamma med att pumpa däcken på hennes rullstol. Inga problem, bara vrida av ventillocket(?), pumpa i luft och på med locket igen. "Trevlig resa nu!"
Lämnade in en rakt och fint hjul för att få växlarna lagade. Det var inte klart när det skulle, de ringer inte och berättar att det dröjer. Sen får jag tillbaka ett skevt hjul och blir behandlad som en idiot när jag påtalar att det var rakt när de fick det. Betalade 500 spänn för service på ett hjul som jag inte kan använda längre.