Omdömen om Energipartner Sverige AB
2012-02-07
Love Ekstrand
Trevlig och tillgänglig personal, leverans i tid samt väl utfört arbete. Grymt nöjd kund... :-)
2012-02-02
Johan Danckwardt
Vi är mycket nöjda med vår bergvärmeinstallation som utfördes av Energipartner. Allt sköttes mycket proffsigt och smidigt. De städade snyggt efter sig och lämnade minimal åverkan på tomten. Vi rekommenderar Energipartner!
2012-01-03
Peter Johansson
Efter mycket velande bland anbuden valde vi till sist Energipartner, och det kan vara det bästa beslut vi någonsin fattat. Har redan berättat för alla jag känner hur nöjda vi är. Man ser knappt alls att dom varit här, ändå har ett djupt hål borrats i vår gräsmatta. Borrare, elektriker, rörmokare, alla var dom trevliga och städade efter sig.
Vi kan på alla sätt rekommendera detta företag till alla er andra som funderar på att byta ut sin gamla elpanna!
2011-10-16
Erika
En mycket nöjd kund. Allt enligt planerna. Hur trevlig som helst från säljare till avslut. Rekomenderas starkt, ett snyggt utfört jobb även fast det är ett skitigt pannrum. Jätte nöjd
2011-05-09
Pedanten
Har haft Energipartner hemma hos mig,Snabbt jobbat,Städat å fint i pannrum (inte många hantverkare som gör det frivilligt) Lite åverkan med tanke på vad som brakar in i trädgården!
2011-05-09
Matte
Har anlitat Energipartner allt gick som det skulle. Priset man betalar inkluderar mycket som inte andra tar med i offert.Inga problem att ringa och få svar på frågor man har.
2011-04-08
Han med skifferplattorna
Ser här att någon tycker Energipartner är dyra. Det kanske är sant, i mitt fall var deras anbud 1.300:- högre än jämförbar kollega.
Men nu när allt är klart kan jag säga att det var det värt. Allt i tid, snyggt och städat, efter borrarna syntes knappt ett spår.
Jag är imponerad och glad, är garanterat en referent åt er.
2010-12-10
Glad och rikare
Även jag blir mycket förvånad över somliga omdömen - har haft en IVT-panna i 4 år nu, som Energipartner installerade. Maskinen och installationen fungerade helt klanderfritt, och även nu 4 år senare får jag snabb och vänlig hjälp när jag har spörsmål. Har rekommenderat detta företag för en mängd grannar och kollegor, och vad jag vet är alla lika nöjda.
2010-09-08
Bromma
Jag valde Energipartner 2009 på rekommendation av nöjda grannar. Och är mer än nöjd själv! Proffsigt jobb och mycket trevligt bemötande. Källaren städades utmärkt efteråt och tomten iordningställdes fint. Pumpen fungerar perfekt och efter ett år hörde de av sig för en garantibesiktning. Så jag blir väldigt förvånad när jag läser här. Ger dem mina varmaste rekommendationer!
2009-12-11
Birger
I kvarteret har fem identiska hus installerat bergvärme med olika installationsfirmor och fabrikat. Vi valde tyvärr Energipartner/IVT och fick en installation i undre halvan till överlägset högsta priset - cirka 20% dyrare än grannen som fick näst dyrast. Dessutom förstördes vår tomt klart mest i samband med borrningen, något vi inte kompenserades för.
Nästa gång ägnar vi upphandlingsarbetet mer tid och väljer med omsorg.
2009-11-03
Katarina
Ointresserad säljare som pratade istället för att lyssna. Verkar leva på gamla meriter snarare än att vilja få nöjda kunder. Trist med branscher där det är för lätt att tjäna pengar även för oseriösa!
2009-09-30
Kund
Trevliga och fina först, sen när vi skrivit på försvann allt vad service heter. Otrevliga, inte tillmötesgående, inget ansvarstagande för gjord installation. Katastrof!
Hör av dig så kan vi kan få veta vad som kan ha gått fel. Mvh Energipartner
Energipartner installerade vår bergvärmepump 2003. Installationen gick bra och servicen har under åren fungerat kanon. Har nu tecknat serviceavtal så nu behöver jag inte tänka på hur pumpen mår, den bara fungerar! Jag rekommenderar Energipartner till alla jag pratar med om uppvärmning!