2008-12-01
Att kliva in på Kiddies är att bli omsvärmad av barnkläder för alla tillfällen. Här hittar du allt från de bästa sparkdräkterna i skönaste bomullen för de allra minsta bebisarna till kostymer, skor, pyjamaser och ljuvliga klänningar för barn upp till 14 år. Som småbarnsförälder eller på jakt efter bästa mjuka klappen till brorsbarnen får du bra hjälp, tips och framförallt rätt grejjer. Vilket underställ har man i pulkabacken och vilka jeans tycker en modemveten nioårig kille om? Kiddies fixar detta och hittills har jag inte behövt byta eller lämna tillbaka ett enda plagg. Prisnivån är något högre men så är även kvaliteten så barnen kan ärva plaggen utan problem.
2007-03-04
Tacksam
Kanonsortiment!!!!Noga med att mäta.Plus att allt fanns där så man spar mycket tid.Prova så får du se.
2006-03-03
Nöjd kund
Där fanns allt,och då menar jag allt!Jag har alltid fått spring runt överallt för att hitta det jag vill ha. På Kiddies får jag till och med hjälp att beställa om det är något som tagit slut.Det är också många som jobbar där så "gratis personlig shopping " det får man jämt.Värt ett besök du blir inte besviken.
Ett utomordentligt bra sortiment och personalen likaså!