Kategori: Datorer - Tillbehör Spel - Sällskaps-, TV-, dataspel
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Electronic Arts Sweden AB
2012-01-03
Håkan
Suttit och väntat i supporten i 2 timmar. Inga meddelanden om när det är min tur eller något. Skit är detta.
2011-09-29
Mia
Snabbt svar och en väldigt tillmötesgående tjej på supporten
2010-03-09
DN
Har försökt installera BFBC2 men de fungerar inte på nån av de 4 datorer jag provat på. Försöker nå EA på 0775 700 270. Väntetiden är lång kan jag ju säga, har suttit i säkert 2 timmar nu men inget svar ännu.
2008-11-25
Gamer
Gillar sportspelen. Deras hemsidor känns uppdaterade och intressanta.
2008-11-18
Johan
Försökte i samband med återköp av vara kontakta EAs supportnummer med mindre framgång och provade då att ringa det svenska kontoret. Vilken skillnad! Trevlig växeltelefonist som direkt kunde koppla mig till rätt person på kundservice. Även kundservice gav verkligen service, något som är ganska sällsynt hos större företag idag. Att man dessutom kan ta problem och hitta lösningar och samtidigt behålla ett civiliserat samtal och ha humor är något extra. Hade det inte varit för det krånglande supportsystemet som anges på Electronic Arts hemsida så hade de fått 5 stjärnor. Så har du ett problem med en tjänst eller vara från Electronic arts skulle jag rekommendera det svenska kontoret, de ger ett bättre bemötande än den krånglande supportväxeln.
2007-11-07
Besviken
.. att driva ett företag på det sätt EA gör. Undermåliga produkter som inte fungerar som utlovat. Support i det närmaste obefintlig. Patchar och uppgraderingar som 1. Inte fungerar. 2. Går inte att ladda ner från en tillgänglig server. 3. Aldrig är "färdiga". EA har verkligen visat vad det är att vara stor och uppblåst och visar hur man ska tjäna mest pengar utan att ta ansvar för vad man gör. ALDRIG MER en produkt från EA. VARNING
2007-04-28
Beppe
Vänsta er ingen hjälp av EA: support- om de över huvud taget svarar på mail eller telefon.
2007-04-03
2142
VILKET SKÄMT TILL SUPPORT, HAR FÖRSÖKT NÅ DEM UNDER EN VECKAS TID NU!
2006-04-10
Timo
Suverän support, trevligt bemötande, fick all den hjälp jag behövde. Kan rekommenderas!
2006-03-19
Ice
Electronic Arts uppfyller på intet sätt vad man förväntar sig av en ledande speltillverkare. De har ingen telefonsupport på helgerna då deras kunder är mest aktiva. Deras onlinesupport går ej att logga in på. Deras tjänster som t ex EA-Downloader fungerar ej tillfredställande. Man kan köpa spel online direkt från dem som senare inte fungerar. De sysslar med att skinna sina kunder på tid och pengar.
svara telefon kan ni ju börja med väntat i en timma