Balsam

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Balsam

2012-01-29

Lisa - Stans mest jordnära frisör

Jag har gått till Lisa i över två år nu och följt henne till Balsam från hennes tidigare arbetsplats.
Hon är otroligt proffsig. Jag har färgat, slingat och klippt mig hos henne och har varje gång blivit otroligt nöjd. Hon fick också äran att klippa min bröllopsfrisyr, vilket hon fixade galant trots pressen från mig.
Förutom ovannämnda ger hon en otroligt(!!) skön hårbottenmassage som får mig att halvsomna varje gång.
Hon är också väldigt trevlig och lätt att samtala med och är inte rädd att bli personlig.
Hon bjuder alltid på kaffe eller te samt kaka.
Priset kan såklart alltid bli lägre, men för att vara en "innerstadsfrisör" är det helt okej. Jag brukar betala 1400:- för klipp och sling vilket ofta tar cirka 3 timmar.
Hon får absolut högsta betyg!

2010-06-09

A H

Gillar sitt yrke

Trevlig lokal och trevlig frisör. Instämmer med mysigt att få kaffe eller te under klippningen. Den dagen jag klippte mig var just min frissa stressad så det drar ner betyget något. Men annars varma rekommendationer.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård