Laddar...

Just nu 290 865 omdömen

Fler träffar Gym, träningsanläggningar Sundbyberg

SATS

Tel 08 - 503 224 00, Franstorpsv. 29, 172 27 SUNDBYBERG
2,52 Baserat på 25 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

25 omdömen för SATS:

RSS

2010-01-10

Kenny

Svårt motivera priset

Har svårt att motivera för mig själv och andra varför jag ska betala dubbla priset jämfört med de lokala konkurrenterna. Fasta principer är bra utom dom dåliga.

2009-06-12

Ludvig

Alex G = Jätteduktig PT

(Omdömet avser SATS)Jag vill ge två stora tummar upp till en PT som heter Alex på Sats Stureplan! Kunnig, väldigt fokuserad och jag har fått jättebra resultat under våren när jag tränat med honom, kan varmt rekommendera honom till alla som vill få ut det mesta av sin träning.

2009-04-02

Elin

Tänker bara pengar

Har tränat på Sats Farsta och Medborgarplatsen. Jag tränar fitness på egen hand så jag har ingen erfarenhet av Sats instruktörer eller personliga tränare. Däremot är personalen lika jobbiga på båda ställena. De tänker bara pengar istället för kundens bästa. Deras huvuduppgift verkar vara att övertala folk att köpa de dyraste medlemskapen. Personligen stod jag på mig och personalen blev lite småsur men vem bryr sig. Men det är inte alla människor som är starka och orkar säga utan blir påtvingade ett dyrt medlemskap som de inte behöver eller kanske inte ens har råd med egentligen. Sen när man vill säga upp avtalet så blir man otrevligt bemött och övertalningshetsen fortsätter. Jag har lämnat denna otrevliga och opersonliga gymkedja för gott! De är dyra och verkligen inte värd pengarna!

2009-01-23

Besviken

Känns som en sekt...

För dyrt, för opersonligt, för sektlikt och tillgjort.

2009-01-09

Tommy

Vill bara ha pengar

Vill börja träna efter 10år, och har endel skador. Trodde de skulle lyssna men sa bara ja till allt. Allt de bratade om var deras olika paket som jag redan sagt nej till. Då bolaget betalar min träning med pt spelar priset ingen roll. Sa till henne att jag har atrit och det var inge problem enligt henne, men på slutet så visar det sig att hon inte viste vad atrit var. Detta var sats i vällingby, aldrig mer.

2008-12-25

Jonas

Kanon!

En av dom bästa SATS gym i stan. Bra personal, barnpassning, gratis parkering, fräsht. snart nya duschar m.m Helt klart värt att testa!

2008-11-08

marie

fantastika

(Omdömet avser SATS)när man kommer så känner man sig väl mottagen och välkommen. personalen är super duktiga och trevliga och gör så att man kämpar ännu mer. TACK ALLA NI. hälsningar från en tjockis som håller på att bli en smalis

2008-10-05

Dolly

Dyrt

Jag är en kund som vill ha ett klippkort och gå de gånger jag inte är ute i naturen och springer. Det känns tråkigt att något sådant alternativ inte finns hos Sats. De som vill gå ibland är man inte intresserad av utan bara dem som går jättemycket då det är idé att betala den höga månadsavgiften. Jag tränade på e2 tidigare men nu får det vara. Det enstaka gångerna är för dyra och något klippkort finns inte. Så, strategin fungera. Jag är borta från Sats.

2008-06-14

Simon S

Minsta avtal = 1 år...

Jag har tränat på SATS Upplands Väsby i 5 År.. 2002-2007, och varit en väldigt trogen kund. Inte missat en enda betalning osv. Nu pluggar jag i Linköping och bor i Sollentuna över sommarn. Att kunna träna e A och O för mej. Det gick inte att lösa med SATS. Alls. Dom har inget mindre än helårskort för 1 anläggning för 475 kr i månaden. Riktigt uselt, jag är bara i Stan i 2-3 månader över sommarledigheten. Det hade kunnat gå endå om... Helt otroligt: det går ej att överlåta kort mellan tränande inom SATS. Det är verkligen ett skämt. Ja skrattar. Gå till vilket gym som helst i Sverige och dom fixar det. Inte SATS. Jag år djupt besviken att jag hjälpt till detta företag att gå med vinst i 5 år. Det kommer aldrig ske igen, och jag rekommenderar ingen att träna där heller. Själva gymmet är helt enkelt inte särskilt bra det heller: för mycket stora maskiner, för få fria vikter. Målgrupp: rika pensionärer som gärna betalar men helst inte dyker upp på gymmet. Inte bra. Inte bra.

2008-05-22

Sticco

SATS Upplands Väsby

Är inte intresserade av att behållan sina kunder som har såna villkor att helårkort inte fungerar. Erbjuder inga klippkort o dyl. Har inte upptäckt någon pensionärsrabbatt heller. Gymmet förlorade mycket av sin personlighet när SATS tog över. :))

2008-04-05

Gustav

bra service

Jag har tidigare hört att det är väldigt krångligt att säga upp sitt satskort. Men det var fel. Jag blev vänligt bemött av bra kundtjänst och kunde enkelt säga upp mitt kort via ett mail som jag sedan fick bekräftat. Tack för bra gym och bra service

2008-04-01

EW

Mindre

På SATS MAlmö City är det en helt annan sak än vad det är i t ex Stockholm. På SATS i Malmö lär personalen känna en och en del blir ens "snackisar" när man kommer och tränas. Jättebra peronal på SATS Malmö City!

2008-01-28

Härliga Sats i Halmstad

Underbar service i Halmstad. Sedan är det kanske inte alltid aå bra utbud, men jag stannar gladeligen kvar:)

2007-10-01

Ofattbart

Träningspris

(Omdömet avser SATS)Det kan inte vara möjligt att ett (1!!!) träningstillfälle kostar 200 kronor!! Hutlöst!

2007-05-11

LillPer

Bra men för dyrt....

S.a.t.s är jättebra tycker jag. För personalen är trevlig, lokalerna är fräscha då dom har mycket nya ställen. Och framför allt är det bra att dom har många ställen som man kan välja på. Men priset för det hela är på tok för högt. Men många så många ställen och så mycket peronal som dom har så blir det kvantitet istället för kvallitet... Hur som helst så håller dem måttet iaf. Tyvärr ska jag sluta på Sats pga det höga priset. Har itne råd som arbetslös och blivande student.

2007-01-02

Daniel

Guldmedlem

Som guldmedlem har jag prövat på de flesta Sats i stockholmsområdet. Vill man ha något att vila ögonen på medan man tränar kan jag rekommendera Sats på Odenplan. Vill man träna i lugn och ro föredrar jag Sats på Södermalm.

2006-09-12

Mange

Dyrt

Finns överallt, men väldigt DYRT!

2006-08-28

Sorligt att e2 köptes upp..

Det är för sorligt att se en sådan bra kedja som e2 bli uppköpt av ett sådant här företag. e2:s personal var alltid glad trevlig och tillmötesgående och det var en lokal familjär känsla man möttes av. Visst låg framtoningen på motionärer och friskvård och inte dom mer avancerade byggarna men man var ändå välkommen. Nu är det trist och opersonligt, visst dom gamla e2 människorna försöker köra på i samma gamla trevliga stil men dom nya människorna som kom i och med att Sats tog över är under all kritik och drar ned allting. Bemötandet från dom är tråkigt och opersonligt och mycket av den trevliga stämningen har försvunnit.. Jag ser ingen anledning till att rekommendera Sats eller välja dom framför någon annan kedja, enda anledningen till att jag är kvar är att jag (än så länge..) har fått behålla mitt gamla e2 medlemskap med dess förmåner och pris,Sats medlemsalternativ är inget alternativ alls. Mycket synd..

2006-08-14

mia

Mer fokus på tjäna pengar kortsiktigt...

För lite pass och för små salar i förhållande till medlemsantal. Det är inte OK att vara på plats en halvtimme innan passet börjar och ändå inte få plats. När personalen sedan inte verkar bry sig om att man klagar och tycker att det inte fungerar bra så undrar man om ine kortsiktiga vinstintressen tagit över det som brukade vara Stockholms bästa träningsanläggningar med bästa passen, bästa instruktörerna och trevligaste stämningen.

2006-06-02

Macke

Sats Norrköping

Man känner sej alltid välkommen på gymmet. Det är rent och fräscht för det mesta och personalen är riktigt trevlig. Aerobics-instruktörerna är bland dom bästa jag har tränat hos. Fick även bra hjälp när jag skulle börja styrketräna. Det enda som drar ner betyget är dom gamla maskinerna. Dom fungerar och är fräscha men det vore trevligt med nya maskiner, både för styrke- och konditionsträning.

2006-04-30

David

Stor variation

Trevlig personal och "atmosfär", alltid rent och städat, stor variation på aktiviteter (gym, spinning, yoga, m.m.) För den som inte tränar på elitnivå rekomederar jag stället, finns utbildade instruktörer som hjälper till med upplägg av träningsschema och vägledning i gymmet. Har hjälpt och inspirerat mig att komma igång vilket är värt pengarna!

2006-04-19

Nika

Som tidigare sagt dyrt och dålig service

De har ingen anning om hur man är en god medmänniska. Man kan inte ta sig ur när man vill. Ångrar djupt att jag började träna här

2006-04-17

Biffen

Dåligt med vikter och

Sata är dyrt och överskattat

2006-03-25

Ärkundsats

OK men mkt saknas.

För ca 600 sek i månaden förväntar man sig -tvål i duscharna samt fräshhet -sköna soffgrupper före och efter träning -vatten och kaffe te -ev access till internet via wlan el låne pc -uppfräshad miljö (exempel kistagymet, helt nytt men alldeles kalt ) Till allt detta finns det personal som verkar ha mkt tid över dagtid. skulle även önska mindre bök med att frysa kortet

2006-03-05

micke

Dålig behandling

Tar inte hand om sina gamla kunder. Servicekänsla noll. Slutade och fick betala två månader i uppsägning, fakturan kom ett år efter! Snacka om att göra bort sig...

Dagens omröstning

image
Här är årets oscarsnomineringar.

Vilken film tycker du förtjänar att vinna Oscar för "Bästa film"?

Rejta

SATS

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Här är årets oscarsnomineringar.

Vilken film tycker du förtjänar att vinna Oscar för "Bästa film"?