SATS Malmö City

2009-06-12

Ludvig

Alex G = Jätteduktig PT

(Omdömet avser SATS)
Jag vill ge två stora tummar upp till en PT som heter Alex på Sats Stureplan!

Kunnig, väldigt fokuserad och jag har fått jättebra resultat under våren när jag tränat med honom, kan varmt rekommendera honom till alla som vill få ut det mesta av sin träning.

2009-01-29

Kev

Tänk efter noga...

Sats var på "Sports Club" tiden ett riktigt bra gym. Det var innan de bestämde sig för att bara tjäna pengar. De Sats där jag tyvär tränar (city sthlm) är skitiga/snuskiga (trots att det ALLTID hasar runt städare i lokalerna!??), dålig samt sjukt hög musik, uråldrig/trasig utrustning, vilket även lett till att jag dragit på mig skador!!!. Personalen är stundom kort i tonen eller otrevlig. Oftast är de helt uppe i sig själva, tränande eller kunder verkar vara ett störande moment som kommer i andrahand. När jag vid ett tillfälle frågade vissa enkla och grundläggande frågor om gymmet så hade tjejen i kassan ingen koll på nånting..Har nu provtränat på Balance på Lästmakargatan, det kostar EXAKT lika mkt i månaden som Sats..skillnaden är att de har senaste maskinerna (3 olika märken), superfräscha lokaler, ok personal, gratis hårvårdsprodukter/shampo osv. Det jag vill få fram av denna text/omdömme är att tänk efter innan du går med i instutitionen "Sats"..gräset ÄR grönare på andra sidan.

2008-12-25

Jonas

Kanon!

En av dom bästa SATS gym i stan. Bra personal, barnpassning, gratis parkering, fräsht. snart nya duschar m.m

Helt klart värt att testa!

2008-11-08

marie

fantastika

(Omdömet avser SATS)
när man kommer så känner man sig väl mottagen och välkommen. personalen är super duktiga och trevliga och gör så att man kämpar ännu mer. TACK ALLA NI. hälsningar från en tjockis som håller på att bli en smalis

2008-08-21

M

Bra!

Trevlig personal som alltid hälsar. Sats finns över allt och har bra varierat gruppträning. Trivs jättebra där jag tränar i Stockholm. (Hötorget, Södermalm, Zenit, Odenplan och flera)

2008-08-13

noonesname

storföretag

De köper upp alla andra gym och lämnar det åt sitt öde, de tar inte hand om sina lokaler. De bryr sig inte heller om kunder som inte passar in i deras låda. Är du nybörjare och villig att ge bort mängder av pengar så kanske sats är nåt för dig.

2008-08-05

Jättenöjd!

Jag är verkligen nöjd med SATS, personalen är engagerad, trevlig och kunnig, lokalerna samt maskinerna fräscha. Trivs som sjutton! :) Jättebra att man får tre stycken gratis träningsintruktioner och träningsupplägg. Så värt 550 spänn i månaden! Tränar mest på SATS i Sickla o Kocksgatan.

2008-06-15

Alex

Helt ok

Helt ok ställe!

2008-06-14

Simon S

Minsta avtal = 1 år...

Jag har tränat på SATS Upplands Väsby i 5 År.. 2002-2007, och varit en väldigt trogen kund. Inte missat en enda betalning osv. Nu pluggar jag i Linköping och bor i Sollentuna över sommarn. Att kunna träna e A och O för mej. Det gick inte att lösa med SATS. Alls. Dom har inget mindre än helårskort för 1 anläggning för 475 kr i månaden. Riktigt uselt, jag är bara i Stan i 2-3 månader över sommarledigheten. Det hade kunnat gå endå om... Helt otroligt: det går ej att överlåta kort mellan tränande inom SATS. Det är verkligen ett skämt. Ja skrattar. Gå till vilket gym som helst i Sverige och dom fixar det. Inte SATS. Jag år djupt besviken att jag hjälpt till detta företag att gå med vinst i 5 år. Det kommer aldrig ske igen, och jag rekommenderar ingen att träna där heller. Själva gymmet är helt enkelt inte särskilt bra det heller: för mycket stora maskiner, för få fria vikter. Målgrupp: rika pensionärer som gärna betalar men helst inte dyker upp på gymmet. Inte bra. Inte bra.

2008-05-22

Sticco

SATS Upplands Väsby

Är inte intresserade av att behållan sina kunder som har såna villkor att helårkort inte fungerar. Erbjuder inga klippkort o dyl. Har inte upptäckt någon pensionärsrabbatt heller. Gymmet förlorade mycket av sin personlighet när SATS tog över. :))

2008-04-06

Sådär

På tok för dyrt, tyvärr. Ska man gymma finns det bättre gym, men deras gruppträningar är helt okey.

2008-04-05

Gustav

bra service

Jag har tidigare hört att det är väldigt krångligt att säga upp sitt satskort. Men det var fel. Jag blev vänligt bemött av bra kundtjänst och kunde enkelt säga upp mitt kort via ett mail som jag sedan fick bekräftat. Tack för bra gym och bra service

2008-04-01

EW

Mindre

På SATS MAlmö City är det en helt annan sak än vad det är i t ex Stockholm. På SATS i Malmö lär personalen känna en och en del blir ens "snackisar" när man kommer och tränas. Jättebra peronal på SATS Malmö City!

2008-03-11

Daniel

SATS är fantastiskt!

Jag har tränat på många ställen i Gbg genom åren (Fysiken, Citygym, Spartacus, Rambergsvallen, Sportlife m.m.), men alltid tröttnat. Sen började jag på SATS år 2001, och kommer aldrig byta igen! :) Toppenbra anläggningar, trevlig personal, fräscha babes och kul pass! Ser fram emot varje gång jag ska dit och träna och träffa träningskompisar. I love SATS!

2008-03-09

kicki

Värdelöst, otrevligt

Ringde till sats backaplan pga en grej. Tar samtidigt upp att jag vill förlänga min frysning, då hon på ett otroligt otrevligt sett ifrågasätter mej! "Jaha?! Varför de då?! Varför frös du det inte längre första gången?!" Och sen börjar hon ifrågasätta mitt välmående. Kan tilläggas att jag är gravid och det är omöjligt att veta när jag kan träna igen! Så trött på dom! Så fort jag får säga upp mitt medlemskap så kommer jag att göra det illakvickt!!! (by the way, sats e dyrt och inte alls värt de!)

2008-03-06

Ulf B

Jag stormtrivs på SATS!

Tråkigt att se att de som har negativa omdömen är i majoritet, men det är ganska typiskt. De som är positiva säger i allmänhet inget.Jag har börjat träna detta år och gick runt och tittade på alternativa anläggningar och de lite olika metoder som praktiseras. Valet föll på SATS och det har jag definivt inte ångrat. Jag har blivit otroligt väl bemött av hela personalen. De visar förutom ett välkomnande sätt ett starkt intresse för mig och min utveckling. Min och min hustrus personliga tränare har naturligtvis varit den som starkast bidragit till att vi är så nöjda. Jag drar mig inte för att säga att hon utför och utfört en mycket stark prestation. Nu säger jag inte mer för då slutar nog alla läsa. Det jag ska tillägga är att vi tränar på SATS i Sickla.

2008-02-04

P

Nöjd Guldmedlem

Kanon m så många olika centers man kan träna på. Toppen bra instruktörer! -nöjd!!!

2008-01-27

anonym

Jag ger 2 guldstjärnor till Valhallavägen

Ja det stämmer för så oförskämda är personalen på Valhallavägen.Dom har kanske gått charmkursen "hej och välkommen eller hej då" men inget mera.Idag så hängde jag snyggt och prydligt min jacka över en stol Nu kommer en PT med två kunder tar min jacka och slänger den på golvet.Jag sålt allt cyklade klart fick gå och ta upp min jacka och skaka den för den var ju smutsig och tittade på henne "så här gör man inte".Till försvar "vad skulle jag göra"jag kan ju inte skrika ut vem äger denna jacka.Hur dum får man vara?

2008-01-19

företagare

frysa kort uppsala

lät så bra vid köp av årskort men var sämre i praktiken, annars bra

2008-01-15

Monika

Dåligt!!

Har tränat på många olika anläggningar och aldrig varit med om en anläggning som bryr sig så lite om sina kunder. Det finns ingen fokus alls på kundnöjdhet utan allt handlar bara om pengar. Ett tråkigt utbud på gruppträningen. Allt är alldeles för "lagom", inget som sticker ut och gör SATS speciellt.

2008-01-12

Lurar folk på pengar.

Många har blivit blåsta att teckna årskort...

2008-01-10

Zigzag

Personalen är uppnäsig och inte hjälpsam

Ganska dyrt och dålig service. Personalen är uppnäsig och hälsar inte även jag var kund hos dom i mer än 8 år. Personalen vet inte att hög musik skadar hörsel. Jag var tvungen att dela till personalen en artikel fr. DN om detta ämnet.

2008-01-09

A.R

Trevlig personal

Jag har aldrig varit så nöjd som jag är med S.a.t.s Kungsgatan i göteborg. Personalen är alltid trevlig och hjälper till om man har frågor.

2008-01-08

Bra ställe

bra ställe, trevlig personal som inte hänger upp sig på småsaker utan löser det mesta utan tjafs. Kostar en del men det vet man ju innan man går med.

2007-12-06

Annelie

Divigt

Jag har tränat på SATS i över 15 år. Det har blivit sämre och sämre samt dyrare och dyrare. Ni verkar tro att SATS är guds gåva till mänskligheten. Nu har ni dessutom mage att gå in och chockhöja månadsavgifterna för oss som har autogirering. Jag har full förståelse för att vissa justeringar måste göras med jämna mellanrum men detta är 65 kr per månad och det mervärdet anser inte jag att jag fått. Anser också att det är fegt att skicka ett brev utan telefonnummer samt hänvisa till de lokala gymmen som fått ett manus att läsa upp. Förstod utifrån det att ni inte har något emot om era medlemmar säger upp medlemsskapet. Det om något tyder på att ni tar för mycket betalt om ni har råd att bli av med medlemmar.

2007-12-03

Annika Kot

Massor av rosor och stjärnor!

Mkt bra bemötande varje gång man dyker upp, underbara tränare som ger allt på passen i fräsha lokaler. Rosor till er!

2007-11-26

Mia

utsugare

Ganska dyrt överlag. Tycker det är otroligt dålig att man måste ta semester i 3 månader för att frysa sitt kort, vem har så lång semester? Tar 50:- för borttappat kort, borde inte det ingå i medlemsavgiften på 500 spänn? Dyrare för oss som bor i storstaden, varför inte samma pris på alla anläggningar? Är inte mer rik för det! Det borde skaffa någon slags kundvård än att bara tänka på pengar!

2007-11-25

Elena

värsta gym

personalen kan aldrig hjälpa,det tar extremt mycket tid att få information eller i mitt fall att få pengar tillbaka 3 månader efter uppsägning av medlemskap

2007-11-24

Patric

Trevligt SATS i Norrköping

Kan rekommendera SATS i Norrköping. Gott om plats, mycket trevlig personal, inte speciellt dyrt här, jämfört med andra gym i stan.

2007-11-09

Elena

kunde vara bätre

Jag önskar att klubben bjuder på träningen kl. 13.00 eller 14.00 osv upp till 16.00 Det är mycket löjligt att detta är helt omöjligt att ha ett gruppträning mitt på dagen!!!

2007-10-11

I love It

split vision

Ibland känns det som att folk inte har ett bredare tänkande. Om syftet bara hade varit att värva nya hade det inte varit ekonomiskt smart då folk säger upp sig så självklart stämmer inte det. MAn blir bemött som man bemöter andra. Jag är toknöjd och priset är något jag själv väljer om jag tycker att det är värt erbjudandet. Jag köper inte dyra chanel och sedan gnäller på priset.

2007-10-01

Ofattbart

Träningspris

(Omdömet avser SATS)
Det kan inte vara möjligt att ett (1!!!) träningstillfälle kostar 200 kronor!! Hutlöst!

2007-09-04

Heltidsans

Reflektion ang behandling av personal

Jag håller helt och hållet med dig, fd anställd som skrev din reflektion ang hur vi anställda behandlas inom SATS. Jag vet precis vad du menar. Det är rent ut sagt förjävligt. Deras personalpolitik är helt uppåt väggarna! De bryr sig inte om personalen eller arbetsmiljön, man förväntas jobba över ett par timmar per vecka, utan betalning, de stressar och puschar till det extrema för att man ska nå de uppsatta målen för varje center och sen sitter vi som en sekt på månadsmöten och applåderar dem som presterat tillräckligt bra. Om någon uttrycker sig negativt eller ser problem då tystas den personen ner, vi ska ju vara glada inom SATS, vi ska enbart tänka positivt.Är de det som kallas att ha högt i tak!?

2007-08-25

fd anställ

Behandling av personal

SATS är ett bra träningscenter och gruppträningsintstruktörerna ger energi och glädje. Skulle ni få reda på hur SATS behandlar sin heltidsanställda personal skulle inte jag betala för att träna där. Stor personalomsättning. Det beror inte på att att de som lämnar gör det frivilligt eller för att de fått bättre erbjudande. De flesta som lämnar företaget mår fruktansvärt dåligt och unga människor som tillochmed blir sjukskrivna flera år framöver och kanske aldrig mer kommer kunna komma tillbaka till arbetslivet. Det tävlas men det ges inte tid och utrymme till reflektion. det är bara försäljning som räknas, nästa dag nästa månad. Det går inte att leva på gamla meriter..

2007-07-05

L

Snobbigt och ej prisvärt

De bryr sig inte om att behålla kunder, det viktiga är bara att värva nya

2007-06-17

Jessica

Trivsamt

Älskar Sats Malmö city, personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma. Bra öppettider samt träningsmaskiner.

2007-06-12

Karro

Proffsigt bemötande!

Jag kan starkt rekommendera SATS Malmö City, till ALLA som vill leva ett hälsosammare liv. Här kan man få hjälp med allt från A-Ö. omtänksam personal och trevliga med motionärer. Samt fantasstiskt roliga gruppträningar för oss alla! Plus för att lokalerna ska fräschas upp.

2007-05-24

SATS Helsingborg Toppen

Tränar på många SATS anläggningar i Sverige på grund av jobbet. Den anläggningen som jag trivs mest på är utan tvekan Helsingborg... MAn blir alltid trevligt bemöt av personalen, det är rent och fräscht och det är god stämning när man tränar.

2007-05-15

froderick

Man längtar till det här gymet

Rent och fräscht gym i hjärtat av Malmö med trevlig personal som alltid hälsar en välkommen med ett leende! Fler pass, framförallt på kvällstid, är det enda som saknas!

2007-05-14

sussi p

Trampa igång på Heron city

Så härligt att få kroppen att vakna. Trevlig personal och ett stort utbud av träningsformer.

2007-05-13

Jungan

Bortskämd

(Omdömet avser SATS)
Jag känner mig alltid lite bortskämd på SATS-kompassen. Vänligt bemötande i receptionen, ren och fräsch miljö. Personalen är proffsig och alltid tillmötesgående och jag har alltid fått hjälp om jag har behövt...från att låna ett träningsplagg som jag själv har glömt eller komma till rätta med någon stryrketräningsmaskin. Femte stjärnan hade varit given med klassbokning via nätet

2007-05-10

Magica

Toppen ställe

För lite pass men ska komma mer till hösten så jag är nöjd, stora fräsha lokaler om man jämför med andra träningsställen så som andra Sats och friskis och svettis och gym. Sats Lidingö går jag gärna till och har olika pass, det är trevligt och har toppen personal,speciellt på muskelpasset på onsdagar och söndagar)

2007-05-07

mareis

Dyrt men värt det

Sats har trots sin monopolställning i Stockholm förstått att de arbetar med service. All personal är alltid lika trevlig, hjälpsam och proffsig. De är t ex alltid väldigt noga med att både säga hej och hejdå till varje gäst.

2007-03-17

Magdalena

Sats Hötorget.

Bra instruktörer,centralt,generösa öppentider,trevlig receptionspersonal.

2007-03-06

Sara

Variation

Älskar SATS eftersom man kan hitta sitt eget gym om man har fördelen att bor i Stockholm. Personlighet präglar de olika gymen. Få dock inte full pott eftersom det fortfarande är dålig spridning i Malmö där jag nu bor samt att det är dyrt.

2007-02-21

Kristina

Gillar SATS

Jag har tränat på SATS i flera år och på olika anläggningar. Har alltid varit mycket nöjd med både service, maskiner, utbud av pass samt instruktörer. Kan alltid få hjälp av en personlig tränare i gymavdelningen, de arrangerar events och specialgäster som dansgruppen Bounce. Det finns service som barnpassning, solarium, gym, shop etc. Framförallt i Göteborg har jag dansat för flera superduktiga och inspirerande instruktörer som verkligen kan sätta ihop en bra och annorlunda korregrafi. Kan dock hålla med flera inlägg att priserna blivit för dyra, och man kanske skulle förvänta sig lite mer av det "lilla extra" så som tvålar i duschen, gratis kaffe, mysig lounge etc. Även frysningen av kortet kan vara ett bök, samt att ta med en träningsgäst - kostar mycket!

2007-02-21

Mike

Vill ha en riktig PT

Jag ville börja hos en personlig tränare därför kollade jag igenom sidan hos SATS. Där såg jag att de flesta är endats gamla grupptränare med SATS egna instruktörsutbildning. Endast en hade en oberoede PT utbildning. Jag hittade min tränare på trainersonline istället.

2007-02-11

Solsken

gnälliga människor

SATS är ett bra gym och en bra organisation. Trist nog är det så att vissa människor är så himla griniga och tar varje chans till att gnälla. Hur trevliga har ni varit mot personalen när ni tycker att ni har blivit dåligt bemötta!? Allt ligger inte bara hos andra ibland utan även hos en själv. Tänk på det och sluta gnälla, ingen tvingar er att börja träna där.

2007-01-10

Alex

Bra

att ser bra och snyggt ut där inne. Trevlig persolan!

2007-01-07

lapp

Dyrt och dåligt

600 kronor i månaden, påhittade faktureringsavgifter på 85 kr. Vad håller de på med? Gamla e2 var mycket bättre, inget krångel. Har sagt upp mitt medlemskap. Krångel med uppsägningen också. Välj ett kommunalt subvetionerat gym ist. Maskinerna är anpassade för nybörjare.

2007-01-05

Peter

Nöjd med e2 - missnöjd med sats.

När sats köpte e2 var jag tvungen att säga upp avtalet. Har inte stött på nytt gym som kan ersätta e2. När sats tog över försämrades öppettiderna radikalt. Omsorgen och ärligheten försvann. Istället kom sektbeteendet med hysterisk personal som gått amerikansk charmkurs.

2007-01-05

Andreas

alltid bra bemötande!

Alltid ett personligt varmt bemötande, bra öppetider. Rent och frächt

2007-01-03

omen

otrevliga personal med näsan i vädret!

Personal tror att de e nånting bara för att de jobbar på SATS!hallå eller!

2006-12-09

Raven

Feel Great, Stay in shape!

This is a 'state of the art' facility with great staff and PT's. All my best recommendations, all thougt it isn't cheap to stay in shape...

2006-11-30

nrico

Kassako utan service

När man väl blivit medlem så får man väldigt lite extra.

Ofta eftersatta maskiner och vi får inte mer än en välstädad miljö.

Snäppet schysstare stämning än ett garagegym, men tio gånger så dyrt.

2006-10-26

Bernt

"mc donalds"

Stereotypt och opersonligt. Dessutom hade man kunna förvänta sig mer kompetens och service för priset.

2006-10-07

Mick

Ingen höjdare

Stort gym. Värdelös service. Vissa utrustning börjar dessutom bli rätt så gammal, åtminstone i Malmö.......

2006-10-03

Fibbe

Stort...

...men lite dyrt för mig. Lite opersonligt som det lätt blir på dessa jätteanläggningar.

2006-10-01

Putte

Sjukt dyrt

Visserligen har de barnpassning där jag bor men Friskis t.ex. tar 2100 för årskort. Sats 7300 kr.

2006-08-22

Gammal kund

Grymt dåligt!

Från att ha varit ett sjysst och välkomnade gym tmed bra klasser till en dyr, sunkig och överfull källarlokal bemannad med folk med dålig servicekänsla.

2006-08-18

Katastrof

Tar inte hand om sina kunder över huvud taget, alltid samma visa, påklistrade leenden när man kommer in osv...Nej för nästan 600:-/mån finns miljoner bättre alternativ....

2006-08-16

J

nöjd

jag är nöjd och glad över mitt välkomnande på sats i göteborg. Tycker miljön och lokalerna är fräscha och personalen verkar trevlig.

2006-07-14

me

bra gruppträning

trevlig personal, rolig träning, fräsch anläggning

2006-06-06

Ck1

Ganska dåligt

Har inte många maskiner. Täcker inte upp alla muskelgrupper

2006-06-02

sf

Ett riktigt bra gym!

Ett riktigt bra gym, det bästa är att det finns på så många ställen och att det är en hög standard på instruktörer! Det är helt enkelt kul att träna där!

2006-05-09

Henke

Godkänt men inte mer

Gymmet är bra men lämnar mycket att önska. När nån maskin går sönder tar det en evighet för dem att fixa den.
Med tanke på att man betalar över 500kr/mån så förväntar man sig betydligt mer.
Man kan inte frysa kortet utan giltigt skäl. En månades semester räknas inte som giltigt av SATS, FÅNIGT. Har kunnat frysa kortet under semestern på ALLA gym jag tränat på innan.
De har usla studentrabatter, man får bara rabatt på ett dagkort (då man bara för träna under vissa tider) vilket inte passar alla.
Allt som allt är SATS anpassat för nybörjare och motionstränare. Jag som tränar på en mer avancerad nivå tycker vissa saker är urkassa. En sån sak som att bara ha en bänkpress, blir onödigt långa köer när det är mycket folk.

2006-05-03

helt värdelöst

det märks att dem bara vill ha in fler kunder och därefter så tar man inte hand om kunden och har heller ingen kundkänsla för fem öre. går inte att frysa kortet, svårt att säga upp det och och jag håller med om att det borde finnas med fräshhet när det kostar så mycket som det gör. skulle sola en dag och hade inga pengar på mig och ville då betala med kort och då va jag tvyngen att köpa en banan för det gick inte att betala med kortet om man inte handlade något, men att jag skulle sola brydde dem sig inte om. strange!!! det är helt kass där men vad har man för val ibland.

2006-04-19

Nika

Som tidigare sagt dyrt och dålig service

De har ingen anning om hur man är en god medmänniska. Man kan inte ta sig ur när man vill. Ångrar djupt att jag började träna här

2006-04-15

Jocke

Dyr dålig service

Hutlösa priser och dålig personal. Kunskap inom företaget borde vara självklart när man tar ut sånna priser. Ett skämt.

2006-03-30

Sofie

Överskattat

Sats måste vara det mest överskattade gym jag tränat på. De är väldigt självgoda, men lyckas inte leva upp till sin egen självbild. På många anläggningar möts man ständigt av överdrivet, falskt leende människor i personalen. Organisationen känns så oäkta!
För detta pris förväntar jag mig att slippa köa i duschen och att maskinerna ska vara fräscha. Spar dina pengar och träna någon annan stans!

2006-03-27

Muffe

snyggt men dyrt!

finns många fler bättre gym som tar hand om kunderna för hälften av priset

2006-03-24

neutan

Trevlig personal.

bra ställe. trevlig personal. bra redskap

2006-03-21

Jojje

Fräscht och rent

Avslappnad stämning som passar mig bra som inte är någon stor muskelbyggare. Bra pass och trevlig personal. Enda kritiken är priset som är i överkant men det är det på de flesta gym när man väl ringer runt och frågar.

2006-03-13

Sportfånen

Bra spridning

Otroligt bra med gym på många olika platser, dock lite för tidiga pass på kvällarna

2006-03-12

erik

gym

super bra

2006-03-09

Misse

bra att det är tillgängligt överallt

Tränat på SATS sedan sportsclubtiden... Servicen har väl dalnat lite sedan de växt så mkt, men det är väldigt bekvämt med att ha flera anläggningar på vägen till och från jobbet..

Sport och fritid
R1000872;Gym, träningsanläggningar