Omdömen om SATS Södra Station
2011-04-10
Jimmy Wirsborg
Kranarna går inte att ställa in utan man får tvätta händer i skållhett eller iskallt vatten... undra hur många som tvättar händer här?
Maskinerna är dåligt underhållna och de flesta är på så trasiga att man kan skada sig...
Går något helt sönder tar det dessutom evigt lång tid innan det åtgärdas.
2009-08-14
Ros
Jag tränade på SATS Södra Station och
hade även personlig tränare under en tid.
Alla de här personliga tränarna på SATS Södra station var riktigt obehagliga. De var bara ute efter pengar. En gång när jag och min föredetta PT var inne i gruppträningssalen och jag skulle springa så kommer en annan PT och står och tittar när jag springer. Det kändes obehagligt eftersom det var som att de var ute efter något annat, jag kände mig som ett våldtäktsoffer.
När jag sen avslutade den kontakten på södra station så blev han riktigt otrevlig och jag blev rädd. Sen dess har jag aldrig gått dit mer och nu tränar jag på SATS Globen, Älvsjö och medborgaplatsen, där är dom jätte snälla.
SATS är super men det gäller att hitta sitt SATS.
2009-06-12
Ludvig
(Omdömet avser SATS)
Jag vill ge två stora tummar upp till en PT som heter Alex på Sats Stureplan!
Kunnig, väldigt fokuserad och jag har fått jättebra resultat under våren när jag tränat med honom, kan varmt rekommendera honom till alla som vill få ut det mesta av sin träning.
För att få träna måste man ingå ett avtal på minst ett år. När man väl vill säga upp sitt avtal är det nästan omöjligt. Varför kan man inte bara få köpa ett vanligt månadskort? Det gör jag på gymmet jag tränar på nu.