2009-06-12
Ludvig
(Omdömet avser SATS)
Jag vill ge två stora tummar upp till en PT som heter Alex på Sats Stureplan!
Kunnig, väldigt fokuserad och jag har fått jättebra resultat under våren när jag tränat med honom, kan varmt rekommendera honom till alla som vill få ut det mesta av sin träning.
2008-12-25
Jonas
En av dom bästa SATS gym i stan. Bra personal, barnpassning, gratis parkering, fräsht. snart nya duschar m.m
Helt klart värt att testa!
2008-11-08
marie
(Omdömet avser SATS)
när man kommer så känner man sig väl mottagen och välkommen. personalen är super duktiga och trevliga och gör så att man kämpar ännu mer. TACK ALLA NI. hälsningar från en tjockis som håller på att bli en smalis
2008-10-13
Ulrika
Jag berättade att jag behövde börja träna och ville kolla hur det såg ut. Tjejen frågade mig först varför jag var där. Sedan visade hon mig runt och förklarade att det fanns tre "typer" som tränade och jag var "den som inte visste att jag behövde träna". Undrar varför hon trodde att jag var där. Det fanns också en typ "de som inte behövde träna". Jag trodde alla behövde röra på sig. Efter rundvisningen ville hon fylla i mina uppgifter (namn, arbete,tel osv). Jag sade nej men fick veta att jag var tvungen eftersom SATS är en klubb och jag har varit in utan att vara medlem. Det skulle hon ha informerat mig om innan. Hon var också påflugen genom att fråga "Vad gör du fredag eftermiddag?". Hon skulle erbjuda mig ett fripass vilket i sig var bra, bemötandet var dåligt. Det var svårt att få gå utan att ha bokat upp sig på något fripass. Jag kom till SATS för att jag tänkt börja träna men att nästan bli påtvingad in i en "klubb" passar inte mig. Inte förtroende ingivande alls.
Trots att jag har påpekat (många gånger, > 5) att maskiner glappar och står reparerade under nu nära på ett år så görs inget. Beklagligt då de är så pass dyra jämfört med närliggande konkurrenter.