Vald plats Mark Välj ort

Omdömen om Dagens Industri AB

2011-05-30

Gustav

Inte särskilt användarvänlig

DI.se är för annonstung. Sitter man på en laptop med låg skärmupplösning är den riktigt svårt läst. Annonsen som tar över förstasidan har man vant sig med och blir mer och mer poppis även hos andra webtidningar. Börssidorna är röriga och skulle behöva en uppdatering. Se på konkurrenterna för inspiration. Trots denna kritik tycker jag att innehåller på DI är över medel och är också den affärstidning jag väljer att läsa.

2010-10-20

Greger

Oseriöst

Angående de senaste skriverierna om eniro: baseras på oseriösa spekulationer utan några reella belägg.
Att hämta fakta från dagens industri är värdelöst, och skvallertidningar finns det roligare varianter av.

2010-10-07

handy

DI= Hänt Extra

DI är för mig bara en skvallertidning. Kan inte med ord beskriva hur illa ni har skött er nyhetsrapportering angående Eniro på sistone!
Giriga blankarjournalister! Hoppas ni mår bra nu när en del småsparare har fått tvångsförsälja pga era "rykten". Jag trodde att medier av er kaliber var objektiva..
Men ack så fel jag hade..

IT och media
R1001405;Tidningar, tidskrifter

Håller du inte med? Sök upp företaget och skriv ditt eget omdöme