Omdömen om Dagens Industri AB
2010-10-20
Greger
Angående de senaste skriverierna om eniro: baseras på oseriösa spekulationer utan några reella belägg.
Att hämta fakta från dagens industri är värdelöst, och skvallertidningar finns det roligare varianter av.
2010-10-07
handy
DI är för mig bara en skvallertidning. Kan inte med ord beskriva hur illa ni har skött er nyhetsrapportering angående Eniro på sistone!
Giriga blankarjournalister! Hoppas ni mår bra nu när en del småsparare har fått tvångsförsälja pga era "rykten". Jag trodde att medier av er kaliber var objektiva..
Men ack så fel jag hade..
2006-03-08
Angie
Denna tidningen är verkligen top of the line för den som vill vara uppdaterad om vad som händer i näringslivet! Seriösa artiklar som är skrivna av mycket duktiga journalister. Bra hemsida där man också kan kolla aktiekurser mm. Ett minus är det relativt höga priset för årsprenumeration, men i stort en utmärkt tidning!
DI.se är för annonstung. Sitter man på en laptop med låg skärmupplösning är den riktigt svårt läst. Annonsen som tar över förstasidan har man vant sig med och blir mer och mer poppis även hos andra webtidningar. Börssidorna är röriga och skulle behöva en uppdatering. Se på konkurrenterna för inspiration. Trots denna kritik tycker jag att innehåller på DI är över medel och är också den affärstidning jag väljer att läsa.