Omdömen om Vallentuna Motor AB
2012-03-01
lena
fick hjälp med min peugeot när min koppling rasade. vart klart redan dagen efter jag lämnade in den akut. trevligt bemötande av personalen både i verkstan och kundomtagningen. bara bra om dessa från mig =)
2012-02-02
Eleonore
Det tog lite lång tid måste jag medge men jag fik tillbaka bilen hel och fungerande efter att den strulat för mig mykket, så absolut plus för dom.
2008-06-26
Catherine
Instämmer med Bergs omdöme.Om kompetensen i verkstaden vore lika bra som på kundmottagningen skulle åtminstående jag återkomma.
2008-02-13
nöjd kund
Vill bara säga att jag alltid känner mig välkommen och omhändertagen när jag handlar och servar bilen. Glad personal och snabb service på verkstan. Vill inte gå någonannanstans
2008-02-12
Bertil
Bättre service får man leta efter-helt underbart och ett särskilt stort tack till dem proffsiga mekanikerna. Verkligen att rekomendera!
2007-11-26
Berg
Ville verkligen gynna den lokala bilförsäljaren men aldrig mer tyvärr, har haft bilen inne flera gånger och när man hämtar den är felet inte löst ändå och de vill då boka in en ny tid... De måste tro att man inte har något roligare för sig än att komma och lämna in bilen.... det har tagit dem snart två år att åtgärda felet... har verkligen försökt att vara glad men nu är måttet rågat.
Har lämnat in vår Saab hos Vallentuna Motor ett par gånger och har blivit positivt överraskad varje gång. För det första får man alltid ett trevligt och seriöst bemötande med tydlig information om åtgärd och pris. När vi lämnade in vår bil för byte av bränslespridarna hade vi fått ett pris för arbetet men när bytet var klart var priset vi betalade lägre. Inte illa! Kan inget annat än att rekommendera Vallentuna Motor. Toppbetyg!