Omdömen om All-Elektro AB
2012-01-03
Larry Karlsson
Tog 4 timmar betalt fast killen bara var här 25 minuter. Och körning 4 timmar fast han bara körde 2x20 min. Bluff företag! Att inte tro på kunden utan på killen som var här är inte klokt!! Anlita ALDRIG detta företag!! Otroligt besviken att ett företag kan göra så här!!
Hej Larry
Tack för ett bra möte. Beklagar att det blev fel. Krediteringen ska vara genomförd enligt överenskommelse. Har du några fler frågor så hör av dig till mig. Raka rör!
2011-09-16
Gräddbullerian
Fantastiskt trevligt bemötande. Mycket bra utfört arbete. Hos All-Elektro finns inga problem. De löser allt.
Tack för dessa ord. Värmer. Vi gick in i uppdraget med 100% och tycker det varit en stor glädje att få delta i ett projekt som är både banbrytande och en nytänkande. Vi vill att ni tar fram vår egen All-Elektro bulle som vi kan bjuda våra kunder på. Kommer ut på Väla inom kort igen och hör hur det har gått!
2011-05-30
vo
Oerhört noggranna i deras arbete. Under arbetets gång la de ner stor tid att det var snyggt gjort så helhetsintrycket blev jättefint!
2011-04-14
Calle
Är effektiva och ställer upp när det krävs. Tack för bra service!
Hej Calle. Vi jobbar ständigt för att hålla en hög kvalitè. Kul att höra att du tycker att vi lyckats. Hör gärna av dig till oss så vi får veta mer om vilket projekt du är extra nöjd med.
Hej!
All heder till Er på All-Elektro att ni bokade möte och fixade kredit på de som blivit fel på fakturan. Bra jobbat!