Grizzly Zoo

Omdömen om Grizzly Zoo

2012-05-18

Emma O Emma O

Grizzly Zoo

Bra butik med stort utbud och bra service!

2012-05-11

Hanna U Hanna U

Grizzly

Bra butik med bra service. Har handlat här många gånger och kommer att handla där mer.
Skulle dock vara kul om de kunde ta in mer sorters fiskar.

2011-12-17

Marianne

Örebros bästa djuraffär

i allafall för dig med hund. Även om hundfordret jag använder inte säljs av Grizzly utan en annan djuraffär på Mariebergsområdet åker jag alltid förbi Grizzly om jag ska ha hundgodis eller hundben. När min hund var sjuk och hade diarre fick jag hjälp med att hitta ett skonsamt foder och en tub med en pasta som gjorde att hon snart blev bättre! Superbra service och billigt (i förhållande till andra butiker i området)

2011-10-14

Js

Dåliga djur!!!

Var inne förra helgen, hade lovat sonen o köpa nya fiskar.. När vi stod o vänta va d andra som fick gå före i kön, men när vi stod där så såg vi att i många av akvariumen va d många döda fiskar. Och på ett av dem låg 6 st döda guppy som dom bara plockat upp och lagt där, ska de vara djur vänner? Köpte ändå 5 guppy som jag lovat sonen och idag 6 dagar senare så e 3 av dom döda och de andra som jag hade innan mår bra... Ne ett stort minus för mig och jag kommer aldrig åka dit igen, synd för att butiken ligger jättebra till när man är på Marieberg...

2009-11-29

Maja

priser

Väldigt dyr butik, ligger mycket högre i pris än alla andra djurbutiker jag besökt. Snålt med personal. Personalen är ok men de är tyvärr allt för få. Mer kunskap än service.

Sport och fritid
R1001496;Zooaffärer