Optica

Omdömen om Optica

2011-10-16

Jojje

Okunning Optiker

Har varit kund här under många år men nu är det slut. Sist jag var där fick jag felslipade glas 2 ggr och tvingade att bära dessa i flera veckor. Blev betraktad som inbillningssjuk. Gick till annan optiker och de blev rätt på en gång. De har snygga bågar men tyvärr är kunnande och servicenivå i botten.

2011-06-07

Aldrig mer!

Dåligt bemötande

Trevligt bemött när jag gjorde synundersökning. Glasögonen skulle jag få efter nån dag. Tiden gick, hörde inget. Ringde för att kolla. Fick info om att glasögonen gått sönder i transporten och att nya var beställda. Mannen jag pratade med var otrevlig och sa att jag skulle få ett sms när de var klara. Det gick en vecka utan att jag hörde ett ljud. Ringde åter upp butiken och fick då beskedet att glasögonen inte var klara eftersom glaset var felslipat. Kvinnan jag pratade med var ännu mer otrevlig än mannen jag pratade med förra gången och bad inte ens om ursäkt över dröjsmålet. Jag försökte förklara för dem båda två att jag har ett hektiskt arbete och att jag inte bara kan gå ifrån närsomhelst + att jag verkligen behöver glasögonen för att sköta mitt arbete. Jag bor ej heller i HBG och har därför begränsade möjligheter att hämta glasögonen som jag så väl behöver. Ingen förståelse och inga ursäkter, bara avspisande otrevligt bemötande. Kommer ALDRIG mer att köpa mina glasögon där.

2011-03-14

Gjort glasögon här 2 gånger

Bara fått bra service och gott bemötande. De är snabba att göra glasögonen. Fick problem med mina plastglas då de krackelerade i ytskicktet. Inga problem de ordnade på bara någon timme så fick jag nya som var toppen till den dagen jag behövde nya glas för min syn.

2010-03-10

Ögon

Service och bemötande

Många är bra men en del av personalen skulle inte jobba med service. Väldigt ojämn kvalitet. Du kan bli behandlad som luft (vanligt) men även bra omhändertagen. Välj annan optiker tills de fått rätt på sin attityd och servicenivå.

R1001002;Kontaktlinser
R1001176;Optiker, optiska artiklar - Legitimerade optiker