Jarls Bilservice AB

Att dom kunde hitta felet.Bmw ville byta motor.Jag sparade 48000kr .Tack Martin

2012-03-08

Martin

Aldrig några problem

Har köpt 2 bilar ocg skall snart köpa en till på Jarls. Bra skött, håller vad de lovar och bra service. Kanske lite svårt att få direkta svar men allt brukar lösa sig. Lånebil inga problem. Kan rekommendera firman.

2012-02-08

Björn Aagaard

Service.....

Om man vill betala för saker som inte utförs så kan det inte bli bättre än på Jarls´Bilservice.
Efter att ha låtit dom göra stora servicen på min M5´a Fick jag lämna in den på service i Västerås.
Diagnos hade inte utförts (har bett om att få dom utskrivna, men det får jag inte) På annan verkstad konstaterades det att det fanns massor av felkoder sen lång tid tillbaka gällande givarna för kamaxlarna. När dom nu byttes så går bilen äntligen bra. Den ena cylinderradens avgasventiler stod öppna hela tiden. Och det var huvudorsaken till att jag lämnade in den hos Jarl´s på min semesteresa....Det hade kunnat sluta med motorras.... Sen gick den ännu bättre när luftfiltrena byttes. Detta hade inte heller gjorts hos Jarl´s på dom sista servicarna. Påpekar detta men får ingen som helst respons.
Så jag lämnar gärna in bilen där igen........INTE

2011-08-30

Håkan med familj

Tack till Martin Jarl

Jarls bilservice tog sej tid att hjälpa oss när bilen strejkade på vår väg till danmark.Utan bokning löste
Martin Jarl ett motorfel så att vi kunde åka vidare.Paulssons Bil ville boka tid 2 dagars väntid.
Hotelkostnaderna hade blivit,dyra .Så än en gång ,dom lagade bilen för en spottstyver,besparade oss minst 4000 kr i hotell.Tummen upp

2011-05-19

Das Porschette

Snabbt stabilt och jättebra

Jag har använt Jarls till både Bilinköp och service i snart 15år och är helnöjd.

2010-09-24

J Kyllergård

Tack för tipsen!

Gav mig värdefulla tipps ang en M3 med defekt SMG låda, stort tack!

2010-04-07

Fredric H Fredric H

mitt bästa bilköp

köpte en bmw 540 av sten jarl .. och älskar bilen . nu har laddlampan tänts och jarl konstaderade lätt att generatorn skulle bytas .. då garantin gått ut och en ny generator kostar upp emot 10000kr så ordnar sten jarl en bättre beg och skickar hem till mig lätt och enkelt och det kan jag säga att det betyder otroligt mycket sen att han ordnat ett riktigt fint pris är jag mycket lycklig över.. dom där begagnade är ju inte helt lätta att komma över heller... bra jobbat och tack så mycket....

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer