Kattis Hundvård & Dagis

Omdömen om Kattis Hundvård & Dagis

2012-01-05

Hasses husse och matte

Mycket bra

Lugn och harmonisk stämning i dagiset och kunnig och tålmodig personal. Vår hund blev i princip omöjligförklarad av ett annat dagis men än så länge har inte Kattis och co gett upp på vår hund. De jobbar lugnt och metodiskt och individanpassat för att han ska fungera på dagis. Mycket omtyckt!

2011-10-02

stina

kattis hunddagis

Alldeles för hård personal.Dålig personal.

2011-10-02

Snö

kattis hunddagis

Dom har en väldigt arrogant syn på saker och viss personal har helt klart attityds problem.Pratar väldigt illa om hundar och med hundar.Vår hund som är en liten valp har blivit rädd för höga röster nu sen han började där.Dom skriker till hundarna.Det är inget dagis med stimulans för hundarna utan bara en dålig förvaring.

2011-09-15

J & H

Toppenfrissa

Vi har under tolv år trimmat våra två taxar hos Kattis. Bättre hundfrissa får man inte tag på. Hon kan sin sak och hon klipper så att hundarna blir utställningsfärdiga, om man nu ställer ut. Hundarna är i trygga händer. Rekommenderas!

2011-03-29

Nöjda Ragge.

Hundägare

Vad besviken jag blir då jag läser all skit kritik om Kattis. Jag har alltid anlitat Kattis för både min gamla hund och våran nuvarande hund och alltid varit nöjd till 100%. Hon har gett mig råd som har varit guld värt vad beträffar hundens öron. Och det trevliga bemötande dom har ger också 100%. Nu ringa tid för en nerklippning åter en gång och inte den sista.

2010-08-11

Ior

Kalasservice !

Tack för alla gånger du klippt klor på min hund och alla tips för skötsel!

2010-07-19

anonymt

jätte bra

jag tycker att det är toppen hos er min hund var så fini sist han var hos er. familjen är så glada över det.
tack kattis

2010-06-10

Pia matte till HOF!!!!

Hon kan sitt jobb!!!!

Jag e kanon nöjd varje gång jag hämtar Hof efter en klippning hos Kattis!!!!

Helene

Helene

Jag förstår faktiskt inte varför man klagar här och inte hör av sig till vedebörande och reklamerar om man är missnöjd!!!Om du vore rädd om din hund skulle du göra på annat sätt än att skriva om det på detta sätt tycker jag.
Jag/vi har våran hund på Kattis hunddagis och är väldigt nöjda!!!

Åsa

Kanoners!!!

Nu har Selma fått sin "kollofrissa" och trivs med det. Vi är jättenöjda med klippning och bemötande och vi ser det som väldigt konstigt att dom har fått ett par dåliga omdömen. Hur hunden ser ut efter en klippning beror kanske på att ägaren har miss-skött hunden innan besöket. Tänk på det innan en dålig rating.

Agnes

tack för ett kanon dagis och hundtrim

Jag har haft mina hundar hos dig på dagis och de har stormtrivts . Samt att de alltid varit bra trimmade. Får många frågor om vem som trimmat de så bra.

trelvigt

Så duktig på att klippa hund

Mycket bra

Trivs med personalen och ett bra bemötande. Kul och se

2009-09-19

Anette

Jag håller med alla omdömen!

Det är det bästa stället jag har varit på med Wille!
Varje gång Wille har blivit klippt så är han som en ny liten hund! Kattis och dom andra är jättetrevliga och kan sin sak att ta hand om hundar!!!!!

Svar från Kattis Hundvård & Dagis

Det var kul och höra.