Omdömen om Art of Flowers
2010-08-12
Karin
Art of Flowers gjorde en helt ljuvlig dekoration till min mors begravning. Jag försökte, lite luddigt, förklara vilken känsla jag ville ha och den blev precis rätt. Dessutom blev jag så varmt bemött vid mina besök i butiken.
2009-07-21
S & A
Vi återkommer alltid till Madelene när det gäller blommsterarrangemang oavsett om det är till begravning bröllop eller till festen.
Hon tar inga överpriser och trolla med blommor det kan hon. Super nöjd kund sedan flera år!!!
2009-06-29
Adela
Jag kan verkligen rekomendera att ni beställer blommor hos Art of Flowers. Madelene (ägaren) gjorde underbara blomsterarrangemang till vårt bröllop som var i juni 2009. Buketterna och allt som hon gjorde var helt fantastiskt. Hon stod till och med för transporten av blommorna till kyrkan - festen, vilket underlättade oerhört mycket för oss. Priset som hon tog för blommorna är vi också väldigt nöjda med! Hon tar inte ett pålägg på 200 % bara för att det är bröllop, som vissa andra blomsterhandlare gör. Sammanfattningsvis vill jag bara säga att vi är 100 % nöjda med allt.
2007-09-28
JP
Mycket snygga blomsterarrangemang Mycket fin service Kundminded personal
2007-07-09
Marie
Jag anlitade Madeléne Prahl till mitt bröllop. Blommorna blev otroligt vackra både buketten, corsagen och borden på festen. Madeléne kom ut själv och dekorerade borden till festen. Otroligt bra bemötande och service. Hon tänkte verkligen på kundens bästa. Mycket bra priser till allt som gjordes. Jag rekomenderar varmt Arts of Flowers till bröllop eller andra stora sammankomster.
Skickade en bukett till min fru. Behövde få fram den samma dag, inga problem. Buketten var till och med bättre än på bilden. Like!