Omdömen om Montessoriförskolan Pärltrappan
2012-04-03
Jan Thoren
Vi har haft våra tre barn här sedan 2003 och vi är mycket nöjda. Framför allt är det den fantastiska personalen och den tydliga arbetsro som råder vid inneaktiviteter. Vår yngsta går nu i 6-års gruppen och slutar till sommaren.
2012-03-08
Christina Wahlén
Sedan oktober 2011 går mina två söner (4 och 2 år) på Pärltrappan och jag är såå nöjd och glad för jag vet att mina barn får allt det bästa. Inställningen är att se barnen och acceptera, respektera och älska dem som de är och att se möjligheter och spännande utmaningar i det man möter istället för svårigheter, hinder eller problem. Tyvärr har jag mindre positiva erfarenheter av detta på mina barns tidigare förskola så jag kan se en stor skillnad.
TIPS: gör ett besök på förskolan Pärltrappan!
2012-01-26
Nöjd mamma
Pärltrappans pedagoger ger vårt barn trygghet, stöd och möjlighet att utveckla sin kreativitet, sitt lärande och sitt sociala samspel varje dag. Att bli sedd är den bästa start man kan få. Tack Pärlis!
2011-10-20
Missnöjd mamma
Mina barn upplevde ofta att ingen såg dem när de var på Pärltrappan. Flera gånger när jag hämtade dem var det upp till 35 barn på förskolans stora gård, bevakade av 2 pedagoger. Pedagogerna stod ofta tätt ihop, för sig, på en plats där de omöjligen kunde övervaka den stora gården. Detta gjorde att mobbing kunde ske fritt från vuxnas insyn. När mina barn inte fick hjälp försökte jag att tala med en pedagog om den mobbing som förekom på förskolan. Jag fick till svar att mina barn var precis lika goda kålsupare som alla andra. Mer hjälp än så var de inte beredda att ge.
Min dotter 3 år studsar iväg till Pärltrappan på morgonen. Har knappt tid att säga hej då för att hon vill in och sätta igång med allt spännnade som erbjuds. För mig som förälder betyder det att jag kan gå till jobbet och känna mig lugn och trygg i att hon har en rolig, utvecklande och stimulerande dag.
Vi testade en kommunal förskola innan Pärltrappan så vi vet verkligen skillnaden!
På Pärltrappan är pedagogerna intresserade, kunniga och engagerade. De ser varje barn där just det barnet är! Stämningen är mycket god och det syns även på den nästan obefintliga personalomsättningen. Detta är en arbetsplats där man stannar kvar! För att citera en av pedagogerna: " Jag har världens bästa jobb och världens bästa chef". Vi är nog många som önskar att vi kunde säga samma sak om våra jobb :-).
Letar du förskola?
Gör ett besök du kommer att känna av den sköna stämningen!