Omdömen om Upplands-Väsby Bil o. Motor, AB
2011-10-19
Mats
Ringde AutoVerkstaden Upplands Väsby Bil & Motor och fick en prisuppgift. När jag sedan skall lämna in bilen kl.07.05 en tisdagmorgon talar teknikern om att de har "räknat fel" det blir 30% dyrare!!! OK, alla kan göra fel men vore det inte klädsamt att informera om det med en gång - inte vänta tills dess att man tagit sig omaket och lämnat in bilen??? Svinaktigt!!! Nu slipper ni garanterat en kund i framtiden.
2011-03-22
Jag har i många år varit kund hos en av de stora Saab återförsäljarna i Sthlm,
utan att vara riktigt nöjd. Blev tipsat om den "lilla" verkstaden i Infra City,
bokade in bilen för service och reparation och redan under telefonsamtalet
fick jag känlsan av att det här kan bli bra. Det blev bättre än bra - detta är
en verkstad många har mycket att lära sig av. Trevligt bemötande, humana priser, kunnig
personal och bilen blev klar till utsatt tid. Kommer definitivt att fortsätta serva bilen
här, och kan varmt rekommendera andra att göra samma sak. Tack för att ni finns :)
2009-11-18
Magnus
Har lämnat in min Opel här flera gånger, och fått riktigt snabb och bra service. Ärlig och kunnig personal, mycket bra prisnivå. Rekommenderas varmt.
2009-09-30
Madde
Trevlig, hjälpsam och ärlig personal! Som tjej kan man många gånger få ett trist och drygt bemötande när man kommer till en verkstad, men inte här! Rekommenderas!
2009-08-22
Anders
Tillmötesgående
Killarna är väldigt trevliga och tillmötesgående med en enorm saab kunskap.Omgående service till billiga priser. Flera tusen i skillnad mot andra saab verkstäder i stockholm trotts bättre kvalite på arbetet
2009-01-26
ds
Jag har ett antal gånger fått hjälp med min 9-5:a. Varje gång har man snabbt och effektivt hittat och åtgärdat felet på ett professionellt sätt. Fakturan känns alltid rätt och har hittills inte blivit någon oväntad kalldusch. Egentligen vill jag inte rekommendera Upplands Väsby Bil o Motor på detta sätt, då väntetiderna nu är helt ok, men kan månne bli längre om andra begriper vilken kanonverkstad det handlar om.
2008-12-15
Trident
Lämnade in min bil för byte av hjullager då däckverkstan sagt att höger bak var dåligt. Verkstan ringer å säger att de demonterat det gamla lagret utan att finna några fel. Hämtade bilen och det utan kostnad. Hur många hade agerat så? Känns ärligt å tryggt.
2007-05-14
B Bjöörn
Har använt den här verkstaden i många år och har bara bra saker att säga om den. Bo Bjöörn
Jag fick ett väldigt bra bemötande av Upplands Väsby Bil och Motor när jag lämnade in bilen för service. Fick SMS när bilen var färdig,det var kanon.