Upplands-Väsby Bil o. Motor, AB

Kategori: Bilreparationer

Omdömen om Upplands-Väsby Bil o. Motor, AB

2011-12-13

Bra bemötande

Jag fick ett väldigt bra bemötande av Upplands Väsby Bil och Motor när jag lämnade in bilen för service. Fick SMS när bilen var färdig,det var kanon.

2011-10-19

Mats

VARNING!!!

Ringde AutoVerkstaden Upplands Väsby Bil & Motor och fick en prisuppgift. När jag sedan skall lämna in bilen kl.07.05 en tisdagmorgon talar teknikern om att de har "räknat fel" det blir 30% dyrare!!! OK, alla kan göra fel men vore det inte klädsamt att informera om det med en gång - inte vänta tills dess att man tagit sig omaket och lämnat in bilen??? Svinaktigt!!! Nu slipper ni garanterat en kund i framtiden.

2011-03-22

Tobbe

Jag har i många år varit kund hos en av de stora Saab återförsäljarna i Sthlm,
utan att vara riktigt nöjd. Blev tipsat om den "lilla" verkstaden i Infra City,
bokade in bilen för service och reparation och redan under telefonsamtalet
fick jag känlsan av att det här kan bli bra. Det blev bättre än bra - detta är
en verkstad många har mycket att lära sig av. Trevligt bemötande, humana priser, kunnig
personal och bilen blev klar till utsatt tid. Kommer definitivt att fortsätta serva bilen
här, och kan varmt rekommendera andra att göra samma sak. Tack för att ni finns :)

2010-12-30

Janne, Örebro

Tack

Det är svårt att veta var man ska vända sig när bilen går sönder och man bor på annan ort. Jag fick tipset att kontakta er och bättre hjälp hade jag inte kunnat få. Tack för snabb service och tack Nisse Nilsson för fint bemötande.

2010-12-23

mats nyberg

ni är bäst!

har hört att lackon hat tagit eran jobb men kä,pa ni är absolut bäst i hela sthm , lackon har dåligt rykte över allt ju , tack för senast. volvo .billia

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer